Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

ΙΣΛΑΜΙΚΗ "ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ"

  Η πείνα και η εξαθλίωση που βιώνουν οι λαοί σε συνδυασμό με τις εξτρεμιστικές κραυγές φανατικών μουσουλμάνων οδηγεί αναπόφευκτα τις λεγόμενες πολυπολιτισμικές,πολυθρησκευτικές κοινωνίες σε συγκρούσεις.
Ο άνθρωπος έχει την έμφυτη τάση προς επιβίωση.
Έτσι γνωρίζει πως σε δύσκολες εποχές και καιρούς για να επιβιώσει πρέπει να ενταχθεί σε ομάδες.Είναι λογικό και το βλέπουμε όχι μόνο στην φύση αλλά η "ισχύς εν τη ενώσει" που έλεγαν οι σοφοί πρόγονοι μας αυτό ακριβώς επιβεβαιώνει.
Αυτό που προσπαθεί να κάνει η λεγόμενη παγκοσμιοποίηση και όσοι κρύβονται πίσω από αυτήν με τα ωραία λόγια για "ανθρώπινα δικαιώματα","όλοι είμαστε αδέρφια", "ανεκτικότητα στο διαφορετικό" δεν είναι τίποτα άλλο από το να περνά τους λαούς από την μηχανή του κιμά και να παράγει ανθρώπους-ρομπότ χωρίς σκέψη και κριτήριο.
Ανθρώπους που θα έχουν είτε χαλαρή ή ακόμα ποιο βολικά ανύπαρκτη αίσθηση της έννοιας ομάδα-φυλή-Έθνος-κράτος ακόμα και της έννοιας οικογένεια.
Ολα αυτά που απο αρχαιτοτάτων χρόνων αποτέλεσαν το υπόβαθρο πάνω στο οποίο οικοδομήθηκε ολόκληρος ο δυτικός πολιτισμός αναιρούνται και στη θέση τους μπαίνει μια φράση "όλοι είμαστε ίδιοι".
Προσέξτε όχι ίσοι γιατί αυτό ούτε ο ποιο ηλίθιος προοδευτικός δε θα πίστευε αλλά ίδιοι.
Με αυτό τον τρόπο γίνεται απείρως ευκολότερο να μην χρειάζεται καμία επιλογή καμία σκέψη περί διαφορετικού ή ακόμα και καλύτερου.
Εκπαιδευόμαστε με λίγα λόγια στη μη επιλογή.
Η προσπάθεια αυτή κατά μεγάλο ποσοστό έχει επικεντρωθεί στην εξαφάνιση των κρατών,των εθνικοτήτων (όπου συμφέρει) ώστε να δημιουργηθούν οι νέοι "παγκόσμιοι πολίτες" που δεν θα αμφισβητούν κράτη γιατί δεν θα υπάρχουν...
Δεν θα αμφισβητούν ιστορικά γεγονότα γιατί θα έχουν διαγραφεί....
Δεν θα αμφισβητούν πραγματικούς πολιτικούς γιατί θα είναι αχρείαστοι ή "βοηθητικοί".
Αυτό που ζούμε είναι η εφαρμογή αυτών των σχεδιασμών με την μορφή της ΕΕ που στο πρόσωπο της αρχίζει και γίνεται και πράξη η παγκόσμια διακυβέρνηση αρχικά με την επιβολή της "κεντρικής οικονομικής διακυβέρνησης" που  προωθείται με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης.
Αυτό όμως που ίσως δεν υπολόγισαν είναι η ανθρώπινη φύση.
Ο άνθρωπος εκ φύσεως εχει την ανάγκη να εντάσσεται σε ομάδες και παράλληλα να πιστεύει.
Μετά από χρόνια προπαγάνδας....Μεταφορές πληθυσμών και εφαρμογές καθεστωτικών λογικών μέσα από τα ΜΜΕ η υποχώρηση της λογικής του Έθνους-κράτους η οποία κρατούσε ενωμένες τις κοινωνίες ως ομάδες  δυστυχώς επιτεύχθηκε σε έναν βαθμό.
Αυτό όμως που δείχνει να παίρνει την θέση του δεν είναι κάτι "παγκόσμιο" όπως θα ήλπιζαν οι "εκλεκτοί" αλλά μια άλλη μορφή ομάδων.....
Μια άλλη ομάδα με αυτο-οργάνωση αυτή την φορά εξίσου επικίνδυνη.
Υποβοηθούμενη από την "θρησκευτική ελευθερία" της παγκοσμιοποίησης και χρηματοδοτούμενη από τρομοκράτες έως φανατικούς ισλαμιστές η νεα αυτή ομάδα που προσελκύει όλο και περισσότερους είναι ο Ισλαμισμός.
Πρόκειται για μια "ομάδα" που βρισκόταν σε μεγάλο βαθμό περιορισμένη στα εκάστοτε σύνορα των κρατών και άρα ελέγξιμη.
Αυτό που προέκυψε και θα γιγαντωθεί εαν δεν αναιρεθούν κάποιες "ανθρωπιστικές ιδέες" είναι μια μη χειραγωγίσιμη μη ελέγξιμη μάζα.
Μια ομάδα ανθρώπων που δεν υπακούει σε κανέναν κυβερνήτη,κανένα ΜΜΕ,αλλά ούτε και σε καμία φωνή λογικής.
Σε αυτήν την ομάδα μιλά μόνο  ο "Θεός".
Οι εξεγέρσεις στον αραβικό κόσμο και οι μάχες κυριολεκτικά μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων τόσο στην Νιγηρία όσο και το Λίβανο,την Σομαλία,την Αλγερία, κλπ ως και την Ινδονησία όπου πρόσφατα είχαμε βίαιες ταραχές και εμπρησμούς εκκλησιών με αποτέλεσμα καταδικάσθηκε Χριστιανός σε 5 χρόνια φυλάκιση για προσβολή του Ισλάμ.
Αυτά είναι γεγονότα που μάλλον δείχνουν τον ελλιπή σχεδιασμό της παγκοσμιοποίησης αλλά και τον επόμενο αντίπαλο.Την ομάδα δηλαδή που συγκεντρώνεται γύρω από την θρησκεία.
Εδώ τα πράγματα είναι σαφώς ποιο δύσκολα για την επίτευξη του απώτερου σχεδιασμού καθώς τα μουσουλμανικά κράτη διεφθαρμένα και μη σε αντίθεση με τις δυτικές χριστιανικές "δημοκρατίες" ουδέποτε απέδωσαν "ανθρωπιστικό" χαρακτήρα στα πιστεύω τους.Ουδέποτε δέχτηκαν την "καλλιτεχνική" προσαρμογή που δέχτηκαν οι δυτικοί για τον Χριστιανισμό.
Αντιθέτως για αυτούς έστω και ενδόμυχα όπως στην Αίγυπτο ή φανερά όπως στην Σαουδική Αραβία η "θρησκευτική ελευθερία" των δυτικών είχε όρια.
Με την σημερινή λοιπόν παγκόσμια οικονομική κατάσταση αυτά τα όρια φαίνεται πως είναι αδιαπραγμάτευτα.Η παγκοσμιοποίηση προσπάθησε να καταπνίξει τα έθνη και άθελα της γιγάντωσε τον θρησκευτικό φανατισμό.
Το δυστύχημα είναι πως οι δυτικές χώρες μετά την τόση προπαγάνδα που έκαναν στους χριστιανικούς λαούς προς χάριν της παγκοσμιοποίησης δείχνουν πως δεν έχουν τις άμυνες ώστε να αντισταθούν στην επερχόμενη ισλαμική "σταυροφορία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: