Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΙΤΑΞΗ;;;; ΒΡΕ ΤΟ ΠΟΥΛΟ.....

Είχε δεν είχε για μια ακόμη φορά το γνωστό μιντιακό-πολιτικό σύστημα κατάφερε να χωρίσει τον κόσμο προκειμένου να περάσει τις πολιτικές που επιβάλλονται απο έξωθεν αλλα και απο πλευράς αντιπολίτευσης να βρεί ένα ακόμα πάτημα για να σταθεί στο πλευρό των προνομιούχων "εργαζομένων" που όλα αυτά τα χρόνια άρμεγαν την κρατική "αγελάδα" εις βάρος των πραγματικών εργαζομένων που με τις γνωστές πολιτικές εξαφανίστηκαν σταδιακά απο προσωπου γης δημιουργώντας τις στρατιές των σημερινών ανέργων.
Απο προχθές πριν ακόμα εφαρμοστεί το μέτρο της επίταξης απολαυσαμε αναλύσεις επι αναλύσεων για τον αν οι εν λόγω δημόσιοι υπάλληλοι παιρνουν 1200 ή 3500 ευρώ.
Μα αυτο είναι το πρόβλημα;
Δεν βλέπουν οι κύριοι βολεμένοι και πληρωμένοι απο τον άνεργο φορολογούμενο τι γίνεται γύρω τους;
Αραγε δεν γνωρίζουν ότι ούτε για εισητήριο δεν έχει χρήματα πλέον ο περισσότερος κόσμος;
Εδω τα πράγματα είναι απλά.
Η χώρα έχει περιέλθει σε τραγική κατάσταση με ευθύνη των πολιτικών ,των μεγαλοεργολάβων-εκδοτών, των τραπεζιτών και των ξεπουλημένων κομματόσκυλων που κρύβονται πισω απο τον συνδικαλιστικό μανδύα.
Είναι λοιπόν και οι ίδιοι μέρος του προβλήματος.
Το να πληρώνουν οι επαγγελματίες και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι των μισθών κυριολεκτικά πείνας τους βολεμένους δημοσίους υπαλλήλους αυτό να το ξεχάσουν.
Ακόμα και η τρόικα να μην υπήρχε έπρεπε καποια στιγμή να βρεθεί μια κυβέρνηση να τους κόψει τα ποδάρια.
Γιατί με ποια λογική ο κ.Σταματόπουλος που αν δε κάνω λάθος ειναι μέλος του ΚΚΕ βγαίνει και φωνάζει στα κανάλια πως παίρνει 1500 ευρω!!!!!
Και για να χουμε καλο ερώτημα κ.Σταματόπουλε το δημοτικό το έχετε βγάλει;
Πως απαιτείτε να παίρνετε τέτοιο μισθό όταν παλληκάρια με πτυχία παιρνουν 300 και 400 ευρω κι αν τα βρουν κι αυτά;
Απο ποιον ζητάτε να σας πληρώσει;Απο το κ.Σαμαρά;Μήπως τον κΤσίπρα;
Θα σας τα δώσουν απο την τσέπη τους;
Γιατι προσωπικα εγω όπως και πολλοί άλλοι συνέλληνες που έχουμε επίγνωση της κατάστασης ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ να σας "επιχορηγούμε" αλλο κ.Σταματόπουλε και καθε κ.Σταματόπουλε.Αρκετά φαγατε όλο το δημοσιουπαλληλικό συνάφι.
Δεν μπορεί αντί να κάνετε το σταυρό σας που έχετε 1 κομμάτι ψωμί που δεν κερδίσατε μονος αλλά που σας εξασφάλισαν όλοι οι Ελληνες πολίτες γιατί απο αυτούς πληρώνεστε να τους υποβάλλετε και σε ταλαιπωρία επειδη θέλετε να παιρνετε αυτά που εσείς νομίζετε.
Εκτός κι αν πάμε στη λογική των συντρόφων σας του Περισσού που μιλάνε ακόμα για 1500 ευρώ βασικό μισθό για όλους.
Στα κομμουνιστο-συγκροτήματα όμως αντι αυτού υπήρξαν μαζικές απολύσεις κ.Σταματόπουλε.
Απολύσεις που στην περιπτωση σας δεν μπορούν να γινουν ακόμα κι αν το...... ξύνετε κ.Σταματόπουλε αφου σας προστατεύει ο νόμος.
Και με τις πλάτες του νόμου αυτού απο τη μια που απαγορεύει ακόμα τις απολύσεις αλλά και τον εξασφαλισμένο μισθό απο το ελληνικό λαό κάνετε απεργία.
Ο κόσμος πλέον σας έχει πάρει χαμπάρι ξέρει πως η δουλειά που προσφέρουν αρκετοί είναι αντιστρόφως ανάλογη ακόμα και με αυτό το κουτσουρεμένο μισθό.
Γνωρίζει πως μπήκατε σε αυτές τις δουλειές και πως για δεκαετίες φιλούσατε τις κατουρημένες ποδιές των άχρηστων πολιτικών που μας έφεραν σε αυτή την  κατάσταση.
Γνωρίζουν τις κομματικές απεργίες και γραμμές που παιρνατε ΟΛΟΙ.
Και όλα ήταν καλά.Τώρα που κινδυνεύουν τα κεκτημένα σας που τα κερδίσατε παζαρεύοντας την ψήφο σας τώρα σας έπιασε ο πόνος για το ότι δεν έχετε...... στολές όπως μας ενημέρωσε ο κ.Τσάκος ο άλλος ....συνδικαλισταράς.
Ρε ποιους κοροιδεύετε.....Τη πάρτη σας κοιτάτε παντα τη πάρτη σας κοιτάγατε.
Απλά εισπράτατε τους παχυλούς μισθούς εις βάρος των πραγματικών εργαζομένων.
Και αυτό ισχύει για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους σε ένα κράτος μπουρδέλο που μέχρι πριν 1 χρόνο δεν ήξερε καν πόσοι ηταν οι υπάλληλοι του.
Που ακόμα και σήμερα δεν βρίσκει τρόπο να ελέγξει ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι προσέρχονται καν στην εργασία τους !!!!!!!
Δεν πειράζει όμως μιας και χάσατε το ΠΑΣΟΚ που σας έφτιαξε παρέα με τη ΝΔ τόσα χρόνια θα έχετε τον αναρχο-ΣΥΡΙΖΑ να σας στηρίξει.
Τον κ.Στρατούλη αυτόν που έβγαζε πανό μεσα στη βουλή που πήγαινε σαν μάρτυρας υπεράσπισης τρομοκρατών αυτόν που δήλωσε πως η κυβέρνηση έβαλε χακι.....
κ.Στρατούλη δε ξέρω τι έβαλε και τι μπορεί αυτή η κυβέρνηση να βάλει αν και για χακί ειναι πολύ...λίγη.Σε κάθε περίπτωση όμως το χακί είναι καλύτερο απο το ρόζ...εσεις τι λέτε;
Πάντως αν η οποιαδήποτε κυβέρνηση δεν κόψει τα ποδάρια των ρουσφετολόγων,δεν πατάξη την διαφθορά και δεν μπεί σε ένα πρόγραμμα ανάπτυξης της εθνικής παραγωγής ,δεν εξασφαλίσει χρήματα με οποιοδήποτε τρόπο ώστε να αρχίσουν πάλι να υπάρχουν εργοστάσια στη πατρίδα και κατ επέκταση πραγματικοί εργαζόμενοι και όχι κρατικοδιαιτοι το ίδιο βιολί θα συνεχίζεται και θα τρώμε στη μάπα για άλλα 30 χρόνια τους κόκκινους,μπλέ,πράσινους και.......ρόζ  εργατοπατέρες  που θα "επαναστατούν" μονίμως για το καλό της ....τσεπούλας τους και εις βάρος των υπόλοιπων Ελλήνων που για "κακή" τους τύχη δεν τον..... έστησαν ώστε να μπούν στο δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: