Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΑ ΑΚΡΑ

Συνεχίζονται οι προκλήσεις απο τους γνωστούς μαρξιστές,αναρχικούς και μπαχαλάκηδες.
Αυτή τη φορά με την χθεσινή διενέργεια δήθεν αντι-"ναζιστικού" συλλαλητηρίου στην Αθήνα.
"Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα".
Ορισμένοι και κυρίως το πολιτικό σύστημα δεν θέλει ή δεν μπορεί να κατανοήσει πως ο εμφύλιος τελείωσε.
Πως υπήρξαν νικητές και υπήρξαν και ηττημένοι ιδεολογικά επι της ουσίας όμως αυτό που ηττήθηκε και γύρισε πολλά χρόνια πισω ήταν η ίδια η πατρίδα.
Μια πατρίδα που αναγκάστηκε όταν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες ανασυντάσσονταν και κοίταζαν να επουλώσουν τις πληγές του Β Παγκοσμίου πολέμου εκείνη έβλεπε να χάνονται στα πεδία των μαχών περισσότεροι Ελληνες απο όσοι σκοτώθηκαν κατα τη διάρκεια του πολέμου.
Ευθύνες υπάρχουν και στις δυο πλευρές και δεν είναι της παρούσης να πούμε τι αντιστοιχεί σε ποιον.
Εκείνο που με έκπληξη αλλά και ανησυχία βλέπουμε είναι πως η δημοκρατική ψήφος πολιτών ξύπνησε εμφυλιοπολεμικό κλίμα.
Αυτό που θα έπρεπε να είναι σεβαστό....Οπως σεβαστή είναι για δεκαετίες η ψήφος στο σταλινικό ΚΚΕ είναι φανερό πως δεν είναι "δημοκρατικά" αποδεκτό απο την άλλη πλευρά που δείχνει να θέλει να ανοιξει μέτωπο με.... φαντάσματα.
Αλήθεια μπορεί κάποιος να επιχειρηματολογήσει για άνοδο του "ναζισμού" στη χώρα;
Και αν ναι πόσο μακριά απο την πραγματικότητα θα ήταν για να μην πω ποσο ηλίθιος.
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθούν να πετύχουν με τέτοιες κινήσεις όπως και με τη δημιουργία "Δημοκρατικού Στρατού".
Υπάρχει κάποιος σε αυτή την ευνουχισμένη δημοκρατία να σταματήσει τον κατήφορο και την παραφροσύνη;
Πως θα τους φαινόταν άραγε ενα αντίστοιχο συλλαλητηρίο κατα του κομμουνισμού που άλλωστε απο το 99% των κρατών θεωρείται ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ καθεστώς;
Για να μην μιλήσουμε για κράτη που δοκίμασαν στο πετσί τους τον "παράδεισο" και κατέληξαν εν ετη 2012 να έχουν παράνομα τα ΚΚ όπως η Δημοκρατική Τσεχία ή να τιμωρούν με φυλάκιση την ύψωση κομμουνιστικών συμβόλων όπως η Δημοκρατική Ουγγαρία.
Για να μην πλατιάζουμε το θέμα είναι πως ναζισμός και κομμουνισμός είναι 2 καθεστώτα που κατέσφαξαν εκατομμύρια λαούς και καταπίεσαν καθε ανθρώπινο δικαίωμα.Συνεργάστηκαν όταν τους βόλευε και ήρθαν σε σύγκρουση απο την παράνοια 2 "φωτισμένων ηγετών" με αποτέλεσμα σήμερα ο νικητής να έχει επιβάλει την δική του άποψη περι ιστορίας και με την ανοχή των δημοκρατικών κομμάτων να δηλητηριάζει τα πάντα.
Απο τις διασπάσεις τους και απο την ιδεολογία τους προήλθαν και οι "απεργοί-τραμπούκοι" και οι "κοινωνικοί απελευθερωτές" και οι τρομοκράτες που μετά απο 70 χρόνια επιτιθονται ακόμα σε τμήματα της "στρατοχωροφυλακής" όπως οι ίδιοι αναφέρουν.
Ποια η αντίδραση της συντεταγμένης πολιτείας;
Καμία απολύτως.
Οι υμνητές του σταλινισμού και όσοι ονειρεύονται....ταγματασφαλίτες γιατί χωρίς αυτούς και την πείνα δεν θα υπήρχε χώρος να δράσουν και θα κρύβονταν στις τρύπες τους.Αφήνονται ελεύθεροι να δρούν όπως και όποτε θέλουν.
Και υπάρχει το εξής παράδοξο που μονο με την Ιραλνδία (Σιν Φειν-ΙΡΑ) θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε.
Υπάρχουν κόμματα νόμιμα που συμμετέχουν στις εκλογές παρουσιάζοντας βάση της ιδεολογίας τους προτάσεις στους πολίτες και την ίδια στιγμή η ίδια η ιδεολογία τους οπλίζει δολοφόνους,τρομοκράτες,ληστές του κοινού ποινικού δικαιου,παρασύρει άτομα σε διάπραξη αδικηματων χωρις φυσικά καμια τιμωρία (παρακώλυση συγκοινωνιών,εξύβριση συμβόλων κλπ).
Και την ίδια στιγμή κάποιοι για να πολώσουν το κλίμα και να θολώσουν τα νερα ονειρεύονται νεοναζί.
Πανέξυπνη η Κανέλη δήλωσε πως δεν θα κατέθετε μήνυση γιατί η πράξη ήταν .....ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
Και φυσικά αυτό τους συμφέρει.
Θέλουν τους...ταγματασφαλίτες....Θέλουν τους δοσίλογους....Θέλουν του ναζιστές γιατί χωρις αυτούς η ....καραμέλα θα τέλειωνε και θα ερχόταν το ξεβράκωμα.
Στην πραγματικότητα όμως ο Ελληνικός Εθνικισμός δεν έχει και δεν θα πρέπει να έχει σχέση με το ναζισμο γιατι απλούστατα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ.
Κι όμως η πορεία για τον ανύπαρκτο ναζισμό έγινε.
Και έγινε για δυο λόγους να φοβίσει το λαό και για να θυμίσει για ακόμα μια φορά το ότι πρέπει να..... επαγρυπνεί ΜΟΝΟ μεσα απο τις τάξεις τους βέβαια (εκλογές έρχονται).
Για το τέλος άφησα κατι που πέρασε ασχολίαστο απο τους δημοσιογραφάρες και τα αντικειμενικά μέσα.
Δεν ξέρω πόσοι έτυχε να δείτε της ειδήσεις στο κανάλι Αλαφούζου χθες βράδυ.
Ο γνωστός κος "εισαγγελάτος" προσπάθησε να "στριμώξει" τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την πρόταση περι αφοπλισμού των σωμάτων ασφαλείας.
Και αφου ο "Συριζας" είπε τα δικά του.....Ηρθε η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ερώτηση απο τον δημοσιογράφο "και αν η αστυνομία δεν εχει όπλα και φασίστες ακροδεξιοι θελήσουν να κάψουν την Αθηνα τι θα γίνει;".
Αίσχος Ευαγγελάτο.....Ντροπή και αίσχος.....Δεν ξέρεις ποιος έκαψε την Αθήνα ή μήπως η πολύ αντικειμενικότητα σε βάρεσε στο κεφάλι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: