Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ

Συγκινιτική ήταν η χθεσινή παρουσία Ελλήνων και Κυπρίων φοιτητών έξω απο το τουρκικό προξενείο της Θεσαλλονίκης που διαμαρτυρόντουσαν για την επίσκεψη του προέδρου των "Γκρίζων Λύκων" στη Θράκη.
Λίγοι μεν αλλά με δυνατή φωνή και αγωνιστική διάθεση φώναξαν συνθήματα επιδιώκοντας να ξυπνήσουν τους.... κοιμισμένους.
Αλλοίμονο όμως δεν πρόκειται για κοιμισμένους αλλά για πολιτικούς και κυβερνώντες που ακολουθούν εις γνώσιν τους και μάλιστα πιστα την αντεθνική-δειλή πολιτική τους.
Είναι η ιδια πολιτική που στο όνομα της "Ελληνοτουρκικής φιλίας" έχει επιτρέψει να μετατραπεί η Θράκη σε τουρκικό τσιφλίκι.
Το ρόλο του τουρκικού προξενείου στην Θράκη όλοι τον ξέρουν.Εχουν γραφτεί και έχουν λεχθεί παρα πολλά με αποτέλεσμα μηδεν.
Ο ρόλος των τουρκικών τραπεζών που φτάνουν σε σημείο να δίνουν άτοκα δάνεια ΜΟΝΟ σε μουσουλμάνους προς αγορά ελληνικής γής επισης έχει αποκαλυφθεί.
Οι διάφοροι μουσουλμανικοί  "πολιτιστικοί σύλλογοι" που φτάνουν σε σημείο να μιλούν για μελλοντική συν-διοικηση είναι επίσης γνωστοί.
Κι ομως τίποτα δεν γίνεται ώστε να ανακόψει την πορεία προς την "Κοσσοβοποίηση" της Θράκης που ας μην γελιόμαστε αυτό επιδιώκουν τόσο οι Τούρκοι όσο και μερίδα των μουσουλμάνων "Ελλήνων" που θεωρούν ανοιχτά τους εαυτούς τους Τούρκους.
 Και ενω απολύτως καμία πολιτική δεν υπάρχει να αναχαιτίσει τις τουρκικές επιδιώξεις.Την ίδια ώρα το ελληνικό κράτος κάνει δεκτό σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή τον πρόεδρο των "Γκρίζων Λυκων".
Μιας επι της ουσίας παρακρατικής οργάνωσης με ισχυρά στηρίγματα στο τουρκικό στρατό που ευθύνεται για σφαγές,βιασμούς,λεηλασίες και εγκληματα πολέμου που διεπράχθησαν τόσο κατα την τουρκική εισβολή στην Κύπρο αλλα και ποιο πρόσφατα χρησιμοποιήθηκαν ως "αγανακτισμένοι πολίτες" επιτιθόμενοι με ξύλα και πέτρες σε Κύπριους διαδηλωτές στο μαρτυρικό νησί δολοφονώντας τον Τάσο Ισαακ στην Δερύνεια.
Αυτόν λοιπόν τον "ανθρωπο" κανει δεκτό το ελληνικό κράτος.
Και για ποιο λόγο;
Ας μας απαντήσουν αν μπορούν.
Που είναι οι κορώνες περί "δημοκρατίας" που αντιστέκεται στον φασισμό;
Λέξη δεν εβγαλε κανείς τους.Προφανώς οι "Γκρίζοι Λύκοι" θεωρούνται "δημοκράτες" απο την κεντροδεξιά απάτη και την αριστερή αμπελοφιλοσοφία.
Δεν εξηγείται διαφορετικά αφού και ο τρόπος αντιμετώπισης των μετα βίας 30-40 Ελληνοκυπρίων διαδηλωτών απο την αστυνομία ήταν αναίτιος ξυλοδαρμός όπως έδειξαν τα κανάλια (όσα πρόβαλλαν το θέμα).
Και όπως σε ανάλογες περιπτώσεις βγαίνουν ανακοινώσεις για τα συνδικαλιστικά παράσιτα περί "αστυνομικής βίας" απο την αριστεράντζα.Δεν βρέθηκε κανείς να πεί έστω μια λέξη για αυτά τα παιδιά που χτυπήθηκαν επαναλαμβάνω ΑΝΑΙΤΙΑ.
Ευτυχώς δεν συνελήφθη κανείς γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν πρόκειται για αληταριό και τρομοκράτες να τρέξει η αντιπολίτευση να τους σώσει και τα παιδιά θα ήταν στο έλεος της "δικαιοσύνης".
Αλλα απο την άλλη τι τις θέλουμε άραγε της κουβέντες;
Δεν ξέρουμε τι γίνεται;
Μα ακόμα και αν δεν ξέραμε δεν θέλει πολυ μυαλό.
Ψήφοι είναι αυτοί και μάλιστα μεταφερόμενοι.
Τζάμπα έστειλαν ολόκληρα πούλμαν απο Τουρκία στις τελευταίες εκλογές;
Αρκεί να δει καποιος τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα.
Σε Ροδόπη και Ξάνθη που μένει η συντριπτική πλειοψηφία των μουσουλμάνων.
Στην μεν πρώτη όλοι εξέλεξαν βουλευτή και έμειναν ικανοποιημένοι μάλιστα ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ αθροιστικά έβγαλαν 40%.
Οσο για την Ξανθη παραλίγο ο ΣΥΡΙΖΑ να παρει μονος του το παραπάνω ποσοστό.Τελικά έλαβε....μονο 38,50% ερχόμενος μάλιστα πρώτο κόμμα.
Τα ψηφαλάκια λοιπόν τα πήραμε.....Τη "δημοκρατία" και τον ψευτοπροοδευτισμό μια χαρά τα πλασάραμε σε όσους δε μας έχουν παρει χαμπάρι....Τώρα με ψιλοπράγματα θα ασχολούμαστε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: