Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012

ΒΑΡΥ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ


Το τι θα κάνει η νεα κυβέρνηση ουδείς γνωρίζει.
Και επειδή οι στιγμές είναι τέτοιες που κομματικές τοποθετήσεις και αμπελοφιλοσοφίες δεν χωράνε καλο θα είναι να της δοθεί μια εύλογη πίστωση χρόνου για να δούμε αν τελικά οι όποιες προεκλογικές προθέσεις γίνουν πράξεις.
Το ίδιο ακριβώς θα λέγαμε και αν στη θέση της ΝΔ ήταν το ΠΑΣΟΚ ή ακόμα και η ΔΗ.ΜΑΡ.
Είναι τέτοια η κατάσταση της πατρίδας τη δεδομένη στιγμή που μόνο "κοκορομαχίες" δεν χρειάζονται.
Οι άλλες επιλογές είδαμε όλοι ποιες ήταν και πιστεύω ότι στην θέα και την σκέψη τους πολλοί πατριώτες θα έφρυξαν.
Ακυβερνησία η μια με αλλεπάλληλες εκλογικές διαδικασίες που θα διέλυαν την χώρα ή εικόνες από τους πανηγυρισμούς των οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ με τα σφυροδρέπανα έξω απο το Πολυτεχνείο που ενδεχομένως να γινόντουσαν όχι για το 2ο αλλα για το πρώτο κόμμα.
Κανεις φυσικά Ελληνας πατριώτης δεν μπορεί να δεχθεί την συγκατοίκηση του δοκιμασμένου παλιού και σάπιου με το άγνωστο..."νεο" που η κυβέρνηση δείχνει να ευαγγελίζεται.
Αλλα έχει ευθύνη προς την πατρίδα να αποδεχθεί και να στηρίξει το οποιοδήποτε σωστό μέτρο.
Αλλιως θα γίνει σαν τους αναρχοκομουνιστές που μονίμως διαφωνούν με τα πάντα δεν προτείνουν απολύτως τίποτα (τουλάχιστον εφικτό) και έχουν κάνει επάγγελμα και πολιτική τακτική την διαδήλωση και το χαβαλέ.
Ο Σαμαράς έχει ενα πολύ δύσκολο έργο και δεν μιλάμε για την επαναδιαπραγμάτευση γιατί όπως έχουμε ξαναγράψει αυτό που είναι να δοθεί θα δοθεί και κανενας Σαμαράς δεν μπορεί να κανει κατι άλλο εκτος και αν έρθει σε πλήρη ρήξη με την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
Πράγμα όμως που θα μας καταστούσε Αλβανία του Χότζα.
Παραχωρήσεις φυσικά και θα γίνουν στο μέτρο που εξυπηρετούν πάντα τους δανειστές όχι βέβαια γιατί οι τοκογλύφοι μας λυπήθηκαν αλλα επειδή εχει φυσήξει άλλος ευρωπαϊκός αέρας που δείχνει να φέρνει πολιτικές αλλαγές.
Οσο αφορά όμως το μη οικονομικό κομμάτι εδω πρέπει και απαιτείται άμεσα να γίνει ξεκαθάρισμα.
Είναι ευκαιρία να αλλάξει η ακροαριστερή λογική που κυβερνά την χώρα δεκαετίες.
Είναι ευκαιρία η πατριωτική αντιπολίτευση  να ζητήσει με το ποιο αγωνιστικό τρόπο να γίνουν αλλαγές.
Ο ΣΥΡΙΖΑ τη δεδομένη στιγμή στηρίζεται σε 3 πυλώνες που περικλείουν όλη τη σαπίλα απο την μεταπολίτευση ως σήμερα....3 κεφάλια που πρέπει να κοπούν.
Το πρώτο είναι η στήριξη του απο το δημοσιο-υπαλληλικό κομματοσκυλολόι του ΠΑΣΟΚ που ακόμα και σήμερα ορίζει υπουργούς και διαμορφώνει πολιτικές.
Το δευτερο είναι η ανθελληνική προπαγάνδα μεσω βιβλίων,δασκάλων και καθηγητών στα σχολεία που δηλητηριάζει τα παιδιά με "μάστερ" όταν μπαίνουν στα ΑΕΙ όπου και προετοιμάζονται μεσω των ακροαριστερών και όχι μόνο φοιτητικών παρατάξεων για τις αυριανές "αγωνιστικές κινητοποιήσεις".
Και τρίτο είναι η απόλυτη κυριαρχία στους διαμορφωτές της κοινής γνώμης (δημοσιογράφους) καθώς δεν υπάρχει κανάλι που να μην έχει στο οπλοστάσιο της "ενημέρωσης" του πρώην ΠΑΣΟΚτζίδες ή Κνίτες που φυσικά "ενημερώνουν" άλλοτε με γνώμονα τις πολιτικές πεποιθήσεις τους και άλλες με το σκεπτικό να ωφεληθεί η εργοδοσία τους.
Απο το Σαμαρά φυσικά δε περιμένουμε να κάνει κατι προς αυτη την κατεύθυνση αφου ακόμα και αν το ήθελε που δεν νομίζουμε να θέλει γιατί στα μάτια της ΝΔ ο "πατριωτικός κίνδυνος" είναι μεγαλύτερος απο την αναρχοκουμουνιστική ψευτοκουλτούρα.
Και αυτό έχει αποδειχθεί όποτε η ΝΔ έγινε κυβέρνηση αποδέχθηκε στωικά την κατάσταση αν δεν την ενίσχυσε.
Αλλά και δεν μπορεί αφού δείχνει να είναι όμηρος Βενιζέλου και Κουβέλη.
Ενας Βενιζέλος που απολαμβάνει την ελευθερία του ενω θα έπρεπε να κάθεται στο σκαμνί με το Γιωργάκη και ευελπιστεί αν πετύχει το ξεκαθάρισμα στο κόμμα του διατηρώντας τις ιδιες παλαιοκομματικές δομές να "λεηλατήσει" εκλογικά το ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι ομως φανερό ότι αυτό δεν μπορεί να το πράξει ουτε αυτός ούτε ο Κουβέλης αν δεν διατηρήσει την παρούσα νοοτροπία.
Αλλωστε στην πατρίδα μας η επιβιώσει όλα αυτα τα χρόνια της κεντροαριστεράς και της αριστεράς ακόμα βασιζόταν όλα αυτά τα χρόνια στους 3 πυλώνες που αναφέραμε.Συν την ιστορική διαστρέβλωση και τη δήθεν επιστημονική ανάλυση που έρχονταν σαν ενισχυτικό όπλο προπαγάνδας ωστε να δικαιολογηθούν τα παραπάνω.
Λαμβάνοντας αυτά υπ όψιν όλα αυτά ο Σαμαράς σίγουρα θα διαβλέπει τον κίνδυνο ενός ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση με οτι αυτό συνεπάγεται απ την άλλη δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί με αυτές τις ισορροπίες να πράξει κατι ακόμα και αν ήθελε.
Οπότε μένει το βαρύ φορτίο στις πατριωτικές δυνάμεις που υπάρχουν στο κοινοβούλιο να αναχαιτίσουν τον επερχόμενο κίνδυνο αλλα κυρίως να επιδιώξουν μεσω της πολιτικής τους να αλλάξει επιτέλους το αιώνιο ψέμα της κεντροαριστεράς καθώς και να απαιτήσουν να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι για την ληστεία του ελληνικού λαού και την εμπλοκή της χώρας με το ΔΝΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: