Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

"ΑΝΑΓΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ.ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΨΟΥΝ"

Εναν "απρόσμενο" υποστηρικτή βρήκαν οι θέσεις Τζήμερου προέδρου της "Δημιουργίας Ξανά".
Και δεν είναι άλλος απο τον έμμεσο παραλήπτη της περιβόητης πλέον επιστολής.
Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε η γερμανική εφημερίδα Bild έσπευσε να στηρίξει τον κ Τζήμερο λέγοντας λιγο πολύ ότι είναι ο πολιτικός που έχει εκτιμήσει σωστά την κατάσταση.
Εδω θα μου επιτρέψετε να πω πως υπαρχουν 2 σημεία που ισως να μπλέκονται μεταξύ τους και που δεν βλέπω διάθεση απο τους "αντικειμενικούς" δημοσιογράφους και τα "μεγάλα" καναλια να τα....ξεδιαλύνουν.
Υπάρχουν βέβαια αναφορές αλλά αυτές είναι αποσπασματικές χωρίς να αφορούν το σύνολο των δυο σημείων για τα οποία θα αναφερθούμε.
Το πρωτο λοιπόν σημείο είναι το "φαινόμενο" Τζήμερος.
Απο που εμφανίστηκε ένα κόμμα παντελώς άγνωστο μέχρι χθες με μηδενική κομματική οργάνωση και μηδενική ιδεολογία πέρα απο θέσεις που δείχνουν άκρατο φιλελευθερισμό.
Και έφτασε να παρει κοντά στο 2,5%;
Είναι μια εύλογη ερώτηση αν λάβουμε υπόψιν μας το πολιτικό παρελθόν και κατεστημένο της χώρας που μας κανει ιδιαίτερα φιλύποπτους.
Η ερώτηση γίνεται μάλιστα ακόμα ποιο εύλογη όταν παρακολουθούμε να καλείται ο κ.Τζήμερος σε ΜΜΕ που δεν καλούνται κόμματα που βρίσκονται εντός κοινοβουλίου.
Το δεύτερο σημείο ειναι οι καθ αυτές απόψεις του προέδρου της "Δημιουργίας Ξανά" όπως αναφέρονται στην επιστολή προς τη Γερμανίδα καγκελάριο.
Σαφώς το να συκοφαντείς ή ακόμα και να καταθέτεις αλήθειες σε μια επιστολή προς ξένους που καταλήγει να προτρέπει να στείλουν την πατρίδα σου στη κόλαση φανερώνει άτομο με παντελή έλλειψη εθνικής συνέιδησης.
Δείχνει εναν επιχειρηματία-πολιτικό που προκειμένου να εκφράσει την "αγωνία" του δεν διστάζει να "τσουβαλιάσει" ολόκληρο τον ελληνικό λαό.
Γιατί φυσικά Ελλάδα δεν είναι μονο τα κομματόσκυλα και τα πολιτικά λαμόγια είναι και οι σκληρά Ελληνες εργαζόμενοι που δεν δανείστηκαν για να πανε στη Μύκονο, που πλήρωναν φόρους και ασφαλιστικές εισφορές....Είναι οι Ελληνες που δεν φίλησαν "κατουρημένες ποδιές" για μια θεσουλα στο δημόσιο.
Και σε τελική ανάλυση Ελλάδα αν το θέλετε είναι 5.000 χρόνια ιστορίας , πολιτισμού και θυσιών των προγόνων μας και κανενας Τζήμερος δεν έχει δικαίωμα να προτρέπει-προσκαλεί τους "Φραγκους" ή τους "Ουνους"  να μας....συνετίσουν.
Εδω όμως το προβλημα περιπλέκεται αφού το ότι οι πολιτικοί μας είναι κλέφτες και ανίκανοι έχει αποδειχτεί.Το ότι δημοκρατία υπάρχει για τους τύπους και για να ρίχνει στάχτη στα μάτια των αφελών είναι επίσης μια πραγματικότητα αφού την δημοκρατία δεν την κανει μια μέρα καθε 4 χρόνια.
Επίσης όμως πραγματικότητα είναι πως το μονο που εχει επιβιώσει απο την οικονομική λαίλαπα είναι το κομματικό δημόσιο κράτος των συνδικαλιστών τεμπελχανάδων που τους κουβαλά ο ελληνικός λαός στις πλάτες του 4 δεκαετίες.
Είναι αυτοί που με πρόσφατη έρευνα ξεζούμιζαν τον κρατικό προϋπολογισμό παίρνοντας 139 δις για παχυλους μισθούς,υπερωρίες και επιδόματα μαιμού με αντάλαγμα την θέση και την ψήφο τους.
Χρήματα που πλήρωναν και πληρώνουν τα "κορόιδα" του ιδιωτικού τομέα με μισθούς πείνας και 1 εκατ. ανεργους.
Σε αυτό άραγε τι απαντούν οι πολιτικοί μας;
Η ΝΔ κάνει τον....Αλέκο αν και έχει ψηφίσει τη σχετική διάταξη στο μνημόνιο.
Το ΠΑΣΟΚ αν και έχει υπογράψει για μείωση των δημοσίων υπαλλήλων μέσω του προέδρου του στη Λιβαδειά είπε πως δε θα γίνει καμία απόλυση!!!!
Και ο ΣΥΡΙΖΑ πιστός στο "σοσιαλιστικό" παρελθόν του πεθαμένου ΠΑΣΟΚ μιλά ακόμα και για 100.000 νεες προσλήψεις ψαρεύοντας ψηφαλάκια στα σίγουρα νερά των πρώην πρασινοφρουρών και των κλαδικών που δεν θέλουν να χάσουν τα προκλητικά προνόμια τους.
Υστερα απο όλα αυτά άραγε ο Τζήμερος έχει δίκιο ή αδικο;
Εγω θα έλεγα μεγα δίκιο αλλά το "επιχειρηματικό του δαιμόνιο" έκανε λαθος στον παραλήπτη.


  

Δεν υπάρχουν σχόλια: