Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

κ.ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΑΙ κ.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ;


Ισως κάποιοι να ξέχασαν και παρασυρόμενοι απο τα κούφια πολιτικά λόγια πίστεψαν ότι οι μέχρι χθες υμνειτες των λαθρομεταναστών και υπεύθυνοι για την μετατροπή της πατρίδας μας σε χωματερή άλλαξαν απόψεις.
Βέβαια προσωπικά δεν γελιόμαστε ούτε απο τις ψηφοθηρικές κωλοτούμπες Παυλόπουλου ουτε το ξαφνικό ενδιαφέρον Χρυσοχοίδη.
Η επιτέλους επίγνωση του ελληνικού λαού για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και των καταστρεπτικών για την χωρα και την οικονομία αδρανειών ακομα και εσκεμμένων πρακτικών είναι η αιτία που κάποιοι θυμήθηκαν έστω και αργά το πρόβλημα.
Η σπουδή που όμως επιδεικνύεται και το ψευτικο ενδιαφέρον...και λεμε ψευτικο γιατί επι της ουσίας δεν γίνεται τίποτα πέρα απο "σκούπες" που καταλήγουν οι συλληφθέντες στην ....Ομόνοια και στρατόπεδα που δεν χωρουν ούτε καν το 1% των λαθρομεταναστών.Είναι ακόμα ποιο εξοργιστική αφου φανερώνει όχι διάθεση επίλυσης του προβλήματός αλλα εμπαιγμό της κοινής γνώμης.
Σίγουρα αρκετοί θα έχουν παρακολουθήσει τις δηλώσεις Χρυσοχοίδη αναφορικά με το τι έλεγε πριν 2 χρόνια σε σχέση με τα στρατόπεδα και τι τώρα.Οπως και τις δηλώσεις Παυλόπουλου στο MEGA που...."ορκιζόταν" πως οι λαθρομετανάστες που βρίσκονται στη χωρα είναι ΜΟΝΟ 250 χιλ και τους ευχαριστούσε κιόλας που μας επέλεξαν.
Επειδή λοιπόν εμείς δεν ξεχνάμε θα θυμίσουμε ένα όνομα Ζαχάρ Μοχαμάντ.
Βρισκόμαστε όχι στο τόσο μακρινό 2009 και ο κύριος Μοχαμάντ όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των "μεταναστών" εισήλθε παράνομα στη χωρα.
Αυτό βέβαια δεν τον εμπόδισε να γίνει και "πρόεδρος" κοινότητας η οποία άραγε έχει αναγνωριστεί απο ποιόν;;;Απο κανέναν αλλά μάλλον ο Αφγανός πρόλαβε και έμαθε ότι στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις.Ετσι λοιπόν αυτό δεν τον εμπόδιζε να εμφανίζεται ακόμα και σε μέσα μαζικής ενημέρωσης "εκπροσωπώντας" τους συμπατριώτες του.
Η επιτροπή ασύλου που δεν έχει προλάβει να "αλλοιωθεί" από τους δημοκρατικούς τεχνοκράτες "αντιρατσιστές" του κ.Χρυσοχοίδη,ως όφειλε εφάρμοσε το νόμο και στις 12/03/2009 απέρριψε αίτημα του Μοχαμάντ για χορήγηση ασύλου. Το ξαναλέμε στις 12/03/2009.
Παρόλα αυτά η απόφαση κοινοποιήθηκε στον ίδιο (άγνωστο για ποιούς λόγους) στις 10 Δεκεμβρίου.Δηλαδή για 9 μήνες!!!!! ο Αφγανός κυκλοφορούσε ανενόχλητος και έκανε δημόσιες σχέσεις γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια την απόφαση των Ελληνικών αρχών.
Το ωραίο όμως είναι ότι αυτός ο άνθρωπος που και λαθρομετανάστης ήταν και με την "βούλα" ΔΕΝ θα έπρεπε να βρίσκεται στην χώρα κλήθηκε από τον τότε υπουργό προστασίας του Πολίτη στο υπουργείο ως συνομιλητής για να εκθέσει τα προβλήματα των Αφγανών. Βέβαια αυτόν δεν τον υποδέχτηκαν τα ΜΑΤ έξω από το υπουργείο όπως κάνουν κατά κόρων με τους Έλληνες εργαζόμενους αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.
Υπουργός ποιος άλλος ο κ.Χρυσοχοίδης που θα είχε ενδιαφέρον να μας έλεγε αν "μαζευε" στα αγαπημενα του στρατόπεδα σήμερα τον παραπάνω κυριο ή θα τον ξανακαλούσε για καφέ στο υπουργείο.
Η Αφγανική κοινότητα μάλιστα όπως και άλλες που ζει απο το υστέρημα των Ελλήνων πολιτών,που εργάζεται στις δουλειές των Ελλήνων ανέργων,που περιθάλπεται ΔΩΡΕΑΝ στα χρεωμένα Ελληνικά νοσοσκομεία.Σε μια κίνηση μέγιστης αχαριστίας που προκαλεί γέλιο αλλά και αγανάκτηση είχε εκ δόση και ανακοίνωση!!!!! που μεταξύ των άλλων αναφέρει:"πώς γίνεται να υποδέχονται στα υπουργεία τον πρόεδρο της Αφγανικής Κοινότητας Ελλάδος για να ακούσουν τα αιτήματα των Αφγανών προσφύγων και την ίδια ώρα ετοιμάζουν την απέλαση του με βάση τα ρατσιστικά μέτρα";
"Ρατσιστικά μέτρα" οι νόμοι του ελληνικού κράτους!!!!!! που τους ανεχόταν και τους ανέχεται.
 Και υπογράμμιζε  "η νέα κυβέρνηση υποσχέθηκε πολλά και εμείς περιμέναμε κάτι καλύτερο αλλά βλέπουμε στην πράξη να συνεχίζεται αυτό που γίνονταν με την προηγούμενη" και ζητούσε να μην απελαθεί ο Ζάχερ Μοχάμεντ.
Με λίγα λόγια τους είχατε απογοητεύσει κ.Χρυσοχοίδη αφου η "φιλανθρωπη" κυβέρνηση Παπανδρέου τους είχε υποσχεθεί ΠΟΛΛΑ και εσεις προφανώς ακόμα περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: