Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑΣΤα κροκοδείλια δάκρυα και το σάπιο ενδιαφέρον για τους λαθρομετανάστες αρχίζουν πλέον να κουράζουν.Η ΑΝΑΓΚΗ στην οποία βρέθηκαν τα κόμματα μετά τα αποτελέσματα των εκλογών να πάρουν θέση για αυτό το μείζον πρόβλημα,φανέρωσε τις πραγματικές τους προθέσεις και προτεραιότητες.
Σε αυτές βέβαια δεν περιλαμβάνονται οι Έλληνες πολίτες αλλά οι υποψήφιοι πελάτες-ψηφοφόροι αλλοδαποί. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα κόμματα με μικρές εξαιρέσεις ενώ πριν σιωπούσαν,σήμερα προσπαθούν άλλα με προσχήματα και άλλα ανοιχτά να διατηρήσουν αν όχι να διογκώσουν το πρόβλημα. Οι επιλεκτικές "μεταγωγές" λαθρομεταναστών των 30 και 50 ατόμων στα νεο-ανεγειρόμενα στρατόπεδα,η μεταφορά του προβλήματος από τη μια περιοχή στην άλλη δείχνουν ένα "ενδιαφέρον" που "φωνάζει" πως είναι προεκλογικό.Καταδεικνύει πως οι υπεύθυνοι θέλουν και δεν θέλουν να επιλύσουν το πρόβλημα αναλογιζόμενοι ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να έρθουν σε ρήξη με το σύστημα των "προοδευτικών" που ελέγχουν κανάλια και εφημερίδες. Μήπως ενδιαφέρθηκαν για μέρη της Ελλάδας που δεν βλέπουν οι κάμερες;Στην επαρχεία ποιος κοιτάζει όπου έχει κατακλυστεί από αλλοδαπούς.
Απ την άλλη εκλογές έρχονται και με τα δεδομένα αποτελέσματα όλο και κάποιοι θέλουν να πουν αυτο που θέλουν να ακούσουν συγκεκριμένοι ψηφοφόροι.
Να θυμίσουμε όμως ότι οι ήξις αφίξεις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ που σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο του (μετά τις ευρωεκλογές) μιλούσε λαικίζοντας για μηδενική λαθρομετανάστευση,μια "μηδενική λαθρομετανάστευση" που την καμαρώσαμε όλοι με τον διπλασιασμό των λαθρομεταναστών και την "ελληνοποίηση" τους αλλά και τα  περισσότερα στελέχη του να έκλειναν και να κλεινουν το μάτι στην μαζική νομιμοποιήσει τιμώντας τον..... Σημίτη και τις άλλες αλήστου μνήμης ελληνοποιήσεις που έφεραν αρκετούς ψήφους στην "προοδευτική" παράταξη (για να μην πω την εκλογική νίκη αφου για όσους θυμούνται ο Σημίτης κέρδισε με μερικες δεκαδες χιλιάδες ψήφους διαφορά).
Για τις οποίες ελληνοποιήσεις η ΝΔ ουδέποτε διαμαρτυρήθηκε.
Και δεν διαμαρτυρήθηκε γιατί στους εκατοντάδες χιλιαδες "Παπανδρέλληνες" προσέθεσε και αυτή 400 χιλ δικούς της νομιμοποιημένους.Τι και αν τώρα "κόπτονται" για το πρόβλημα.
Οι ίδιοι ήταν με πρωτοστάτη τον Παυλόπουλο που προτίμησαν μέχρι τώρα τα...ψηφαλάκια.
 Και φτάνουμε στην αριστερά.
Η θέση του ΚΚΕ για άμεση νομιμοποίηση ΟΛΩΝ των "αναξιοπαθούντων" έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τα συμφέροντα των Ελλήνων εργατών που και την δουλειά τους θα χάσουν ( μην κοροϊδεύουν ορισμένοι το κόσμο πως κανουν δουλειες που δε πανε Ελληνες εκτος κι αν εννοούν το καθάρισμα τζαμιών στα φανάρια) αλλά και την σύνταξη τους,καθώς η ανασφάλιστη εργασία είναι η νούμερο ένα πληγή των ταμείων. Σε αυτά η κα Παπαρήγα φυσικά δεν έχει απάντηση μιας και το ζητούμενο του ΚΚΕ είναι επίσης η ψηφοθηρία αλλά κυρίως η Διεθνιστική....βλακεία..Αλλωστε το συγκεκριμένο κόμμα έχει ιστορικά σταθερή θέση,που λέει ότι ΠΟΤΕ δεν συμφωνούμε με κάτι αν δεν το προτείνουν κομμουνιστές πόσο μάλλον όταν πρέπει να εκστομίσουμε λέξεις όπως πατρίδα ή έθνος,έστω και αν αυτό είναι για το καλό της πατρίδας.
Όνειρο τους να δουν χέρι χέρι τον πεινασμένο Πακιστανό-Αφγανό και προσφάτως πεινασμένο κομμουνιστή "Ελληνα" να κατεδαφίζει την βουλή και να δοξάσει το σταλινισμό.
Αφού μονο μέσα απο καταστροφή της πατρίδας ή ανώμαλες καταστάσεις μπορεί να δικαιωθεί η κομμουνιστική προπαγάνδα.
 Για τον ΣΥΡΙΖΑ φυσικά δεν υπάρχουν λόγια αν λάβουμε υπόψιν μας τις δημοσκοπήσεις που έδειξαν πως  ΜΟΝΟ 2 στους 10 ήταν ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτοντας και κατα Πάγκαλο πως "μεγάλο μέρος ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ είναι βολεψάκηδες" που δεν είναι και παράλογο απο τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να διατηρήσει τα δημόσια....κομματόσκυλα- τεμπελόσκυλα που διόρισαν όλα τα κόμματα και μάλιστα μιλά στο πρόγραμμα του για 100.000 νέες προσλήψεις!!!!!
Εμείς να θυμίσουμε πως η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστή και μη εξαιρετέα αφού για να "προασπίσει" τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών δεν είχε διστάσει μέσω του πρωην βουλευτή του  Μπανιά (πρώην ΚΚΕ κι αυτός)  να κατηγορήσει την Ελλάδα απο την πολύπαθη Πάτρα πως  " παραβιάζει την συνθήκη της Γενεύης"!!!!! και θα πρέπει όχι μόνο να συντηρήσουμε τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών αλλά να βάλουμε και από την καταχρεωμένη τσέπη μας για να δημιουργήσουμε σπίτια και υποδομές στις χώρες από τις οποίες προέρχονται.
Φυσικά απο τον ΣΥΡΙΖΑ δεν βγάλανε κανα φράγκο απο τη τσέπη τους ούτε απο τις παχυλές εκλογικές επιδοτήσεις για να τους χτίσουν κανα σπιτι.
Αντιθέτως όπως συμβαίνει συνήθως με τους "πονόψυχους", "προοδευτικούς" περιορίζονται σε κραυγές αρκεί να πληρώνουν άλλοι.
Οτι ακριβώς έγινε και στην Υπατία όπου δεν μετέφεραν τους λαθρομετανάστες στην Κουμουνδούρου αλλά προτίμησαν την κατάληψη δημοσίου κτιρίου.
Α και μιας και το θυμήθηκα ξέρεις κανείς τι έγινε τελικά;
Μήπως μπήκε κανένας φυλακή όχι μόνο για την παράνομη κατάληψη αλλά κυρίως για την μεταφορά τους από την Κρήτη στην Αθήνα που λειτούργησαν....δουλεμπορικά;

Δεν υπάρχουν σχόλια: