Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

Η ΠΟΛΙΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Το σενάριο αντεπίθεσης του νόθου και παραπαίοντος διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος για να ανακτήσει τον επικοινωνιακό έλεγχο, μετά την άγρια επίθεση ενάντια στους πολίτες στις 29.6, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και περνάει στη δεύτερη φάση του με έναυσμα την αστεία αποκάλυψη στην Βουλή από τον υπουργό ΠΡΟΠΟ (που μια Αθήνα έκλαιγε για πάρτη του) Παπουτσή ότι κινδυνεύει η γυναίκα και το παιδί του.
Επιχειρώντας να βάλει σε ένοχη θέση τα εκατομμύρια των Ελλήνων, που δεν ανέχονται πλέον άλλη κοροϊδία από το καταρρέον πολιτικό καθεστώς, δίνοντας τους αναγκαίους σκηνοθετημένους δραματικούς τόνους είπε σήμερα στη Βουλή: «Δεν είμαι από εκείνους που φιμώνομαι εύκολα. Δεν δέχτηκα ποτέ και δεν εντυπωσιάστηκα ποτέ ούτε από την ιδεολογική ούτε από την πολιτική τρομοκρατία κανενός» και αφού έκανε λόγο για «ανήθικους», «ανέντιμους» και «δειλούς» προειδοποίησε: «Μακριά τα χέρια από τη γυναίκα μου και το παιδί μου».
Και μετά έριξε το άπαιχτο: «Δεν αισθάνομαι κατηγορούμενος, αλλά κατήγορος όλων εκείνων που προκαλούν βία. Έχω πει στο δημόσιο λόγο μου ότι η βία φέρνει βία, από όπου και αν προέρχεται»Ποιος αλήθεια ασκεί βία (καθημερινή) στους εργαζόμενους κλέβοντάς τους απολαβές και δικαιώματα;
Ποιος άσκησε βία με τους χιλιάδες ματατζήδες, που αφιονισμένοι έριξαν χιλιάδες ληγμένα χημικά σε ανυπεράσπιστους και άοπλους διαδηλωτές;
Ποιος άσκησε βία, ή μάλλον λαμογιά σε βάρος της κυριαρχίας της χώρας αν όχι αυτοί που υποτίθεται πως ορκίζονται για να την προστατεύουν;
Ποιος ασκεί βία καθημερινά με την διαστροφή της αλήθειας μέσα από τα έντυπα και τις τηλεοράσεις;
Και φυσικά η βία φέρνει βία, και η αλητεία φέρνει αλητεία και λαμογιά φέρνει λαμογιά. Αυτή την Ελλάδα φτιάξατε τα τελευταία 35 χρόνια όλοι εσείς οι "καουμπόηδες" της εξουσίας.
Και επειδή έχει φτάσει το τέλος σας, έχετε συνασπιστεί όλες οι συνιστώσες της κομματικής - πολιτικής διαφθοράς προκειμένου να ενοχοποιήσετε τις καθ'όλα νόμιμες αποδοκιμασίες των πράξεών σας.
Οι πολίτες πλέον αυτόν το μοναδικό δρόμο έχουν για να αντιδράσουν.
Αφού αρνείστε (αν και αντιπροσωπεύετε και εκπροσωπείτε λιγότερο από το 40% των πολιτών - συνολικά το πολιτικοκομματικό κατεστημένο) να προχωρήσετε σε εκλογές, τις οποίες ΦΟΒΑΣΤΕ!!
Και δεν άργησαν να βγούν και οι αμαζόνες του κοινοβουλευτισμού να στηρίξουν την επίθεση ενάντια στους αγανακτισμένους:«Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτά τα πρωτοφανή φαινόμενα που ξεπέρασαν και την φραστική τρομοκρατία», δήλωσε από την ΝΔ ο Γιάννης Τραγάκης.
Ενώ η πριμαντόνα του ΛΑΟΣ ο Αθανάσιος Πλεύρης τόνισε ότι πρέπει σιγά – σιγά να λεχθούν με το όνομα τους τα πράγματα, γιατί αυτές οι πρακτικές κλιμακώνονται ενώ ζήτησε από το προεδρείο της να ευαισθητοποιηθεί σχετικά με τα πανό που είναι αναρτημένα έξω από το Κοινοβούλιο. (Σας φτύνουν 10 εκατομμύρια Έλληνες και νομίζετε πως ψιχαλίζει... τώρα νομίζετε πως είναι η ευκαιρία να απομακρύνεται το φτύσιμο μέσω των πανό ;)
Και φυσικά βλέπουμε τι παίζεται στο θέατρο σκιών των καναλιών. Το επαίσχυντο ρουφιανίστικο αβαντάρισμα των δημοσιοκάφρων.
Μοναδική υγιής απάντηση η αυτοοργάνωση των πολιτών μέσα από οποιοδήποτε εξωσυστημικό σχηματισμό και δράση.
Εστάλη απο http://activistika.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: