Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

ΠΟΙΑ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ;

“Κόμμα και κυβέρνηση χωρίς ιδεολογία είναι σώμα χωρίς ψυχή” (Φαήλος Κραανιδιώτης, εφημερίδα Δημοκρατία 16/3/2011).
Ποια είναι η ιδεολογία της ΝΔ;
Η ΝΔ αυτοπροσδιορίζεται ως Κεντροδεξιά. Είναι ένας όρος παγίδα που κάνει ακόμη μεγαλύτερη την σύγχυση σχετικά με την ιδεολογία της ΝΔ. Σε μία εποχή που η Ελλάδα βρίσκεται σε πόλεμο.
Υφίσταται την πιό άγριο επίθεση στην ιστορία της, την κοινωνία την θρησκεία αυτό καθ’ αυτό το έθνος η ΝΔ διαλέγει έναν ασαφή και λανθασμένο όρο για να προσδιορίσει την ιδεολογική της ταυτότητα. Πρόκειται για αποτέλεσμα συμβιβασμών, αναγκών, τακτικών και σκοπιμοτήτων Ο όρος Κεντροδεξιά είναι το άλλοθι που απαλλάσσει τις ηγεσίες της ΝΔ από την ανάγκη να σκεφτούν για την ανάδειξη μιας ιδεολογίας που θα είχε σκοπό την αγωνιστική διαπαιδαγώγηση των Ελλήνων.
Σήμερα όσο ποτέ η ΝΔ έχει ανάγκη να απαλλαγεί από το βαρίδι του “μεσαίου χώρου” του ‘Κέντρου” να αποκτήσει φωνή και την θέληση της δύναμης να απευθυνθεί σε όλους τους πολίτες εκφράζοντας την άποψη της σε κάθε θέμα που αφορά την Ελλάδα. Η σιωπή της πρέπει να πάρει τέλος. Οι Έλληνες βλέπουν το αφελληνισμό της Παιδείας, την υποταγή της ιστορίας σε ξένα κέντρα, την απεμπόλιση της εθνικής ταυτότητας στο όνομα της παγκοσμιοποίησης και απαιτούν φωνή δυνατή βίαια άγρια.
Πρέπει να απευθυνθεί σε όλους τους πολίτες που τυραγνιώνται καθημερινά από μία προοδευτική βαρβαρότητα. Οι Έλληνες πολίτες περιμένουν, το ζητάνε η ΝΔ να αποκτήσει άποψη και γνώμη, χωρίς συμβιβασμούς και καθωσπρεπίστικες υπεκφυγές για κάθε θέμα, την ιστορία, την θρησκεία, την πολιτική, την λογοτεχνία, την ποίηση, ακόμη και το θέατρο και τον κινηματογράφο.
Επιβάλλεται από την ανάγκη της ιστορίας και του μέλλοντος της χώρας να δίνει απάντηση στις εθνομηδενιστικές καμαρίλες που απεργάζονται την μετατροπή του Έθνους των Ελλήνων σε πληθυσμό ουδέτερο χωρίς παρελθόν, παρόν και μέλλον. Το ντοκιμαντέρ 1821 ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών απο καθηγητές, μελετητές, απλούς πολίτες και όμως η ΝΔ εσιώπησε. Οι “προδευτικοί” βησσοδομούσαν κατα παντός που εξέφρασε αγανάκτηση και αντίθετη άποψη και η ΝΔ έκανε την πάπια.
Σαν να μην έφτανε αυτό ο αντιπρόεδρος του κόμματος ο κυριος Αβραμόπουλος, επικοινώνησε με τον ανθυποκουλτουριάρη παρουσιαστή του ντοκιμαντέρ κύριο Τατσόπουλο για να ενημερωθεί!Η ΝΔ πρέπει να απευθυνθεί σε όλους τους πολίτες που έζησαν για 35+1 χρόνια την αριστερή λαίλαπα, την διαστρέβλωση των λέξεων, το διαγούμισμα του πλούτου με καθαρές θέσεις.
Πρέπει να παράγει πολιτική με συνοχή επιστρατεύοντας ιδέες καθαρές και ξάστερες. και όχι την αντιπαραγωγική διάκριση Κεντροδεξιά-Κεντροαριστερά. Κέντρο ποιανού πράγματος. Κέντρο είναι ουδέτερο.
Στον πόλεμο δεν υπάρχουν ουδέτεροι και σήμερα βρισκόμαστε σε πόλεμο.
Απο http://tabouri.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΠΕΝΑΚΗ ΠΟΥ ΟΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, Η ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΗΚΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ