Κυριακή, 6 Μαρτίου 2011

70 ΧΡΟΝΙΑ.ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΟΔΩΡΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΛΕΖΟΥΣ ΕΛΕΟΣ

Για το κατοχικό δάνειο και τις προσκυνημένες κυβερνήσεις που ουδέποτε το διεκδίκησαν έχουν γραφτεί πολλά.
Μέσα σε όλα όμως ιδιαίτερη σημασία έχει η γνώμη των "αγωνιστών" που με μια πράξη τους εξασφάλισαν το μέλλον τους.
Αυτοί λοιπόν οι "αγωνιστές" που συγκέντρωσαν για τον εαυτό τους ολόκληρο τον αγώνα του ελληνικού λαού κατά των κατακτητών και έριξαν στο πύρ το εξώτερο όσους δεν συμφωνούσαν με την "προοδευτική" ιδεολογία της σημερινής ψευτοδημοκρατίας.
Αυτοί που αντάλλαξαν το αγωνιστικό παρελθόν τους με μια θέση ψευτο-γκουρού του "προοδευτισμού" και παράδειγμα των επαγγελματιών επαναστατών.
Αυτοί που γλύτωσαν πολεμώντας τους ναζιστές και έγιναν δοσίλογοι για λογαριασμό της Σοβιετίας υπονομεύοντας την ίδια τους την πατρίδα.
Εκφράζουν σήμερα και άποψη για την λαθρομετανάστευση....
Θα μου πείτε τι δουλειά έχει το ένα με το άλλο....
Εκ πρώτης όψεως καμία.
Οταν όμως ένας απο τους "αμόλυντους" αγωνιστές της Σοβιετο-δημοκρατίας και γυρολόγος των κομμάτων επισκέπτεται ως τι άραγε τον Παπουτσή και ζητά την νομιμοποίηση όχι μονο των απεργών πείνας λαθρομεταναστών αλλά και την νομιμοποίηση οποιουδήποτε άλλου βρεθεί στην ιδια κατάσταση τότε υπάρχει σύνδεση και μάλιστα μεγάλη.
Ο λόγος για τον Γλέζο όπου κατα την επίσκεψη του στον υπουργό του υπέδειξε μεταξύ άλλων και νομικά παραθυράκια νομιμοποιήσεις των λαθρομεταναστών για λόγους....φιλανθρωπίας.
Φυσικά Γλέζος είναι αυτός τι άλλο θα πρότεινε;
Ελα όμως που ο ίδιος άνθρωπος σε συνέντευξη του για την περίοδο της κατοχής δήλωσε πως
".....στην Ελλάδα είχαν μαζευτεί 400 χιλ. Γερμανοί στρατιώτες,250 χιλ. Ιταλοί στρατιώτες και 10 χιλιάδες Βούλγαροι στρατιώτες.Σύνολο 660 χιλ. ξένοι. ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ Η ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ;"
Και έχει απόλυτο δίκιο....
Λοιπόν Γλέζο....σήμερα στην σημερινή κατοχική Ελλάδα απο το ΔΝΤ και την παγκόσμια τάξη έχουν μαζευτεί 2.500.000 ξένοι ΠΩΣ ΖΗΤΑΣ Η ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ;
Γλέζο.....ε Γλέζο!!!
Εσυ δεν ήσουν στην Αντίπαρο που έλεγες καλύτερα να με έβρισκε ενα βόλι στην κατοχή παρά να έβλεπα υπουργούς να ψηφίζουν προϋπολογισμό που συνέταξαν ξένοι;
Ε λοιπόν αυτούς τους υπουργούς παρακαλάς τώρα για τους λαθρομετανάστες;
Τον Τσολάκογλου τον επισκέφτηκες ή τον παρακάλεσες Γλέζο;....ε Γλέζο!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΛΕΖΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
απο ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ Κ ΟΧΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ