Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

ΚΟΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ.ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

Με την γνώριμη τακτική των πολιτικών απατεώνων και με μια δυσάρεστη έκπληξη θα βρεθούν αντιμέτωποι 500.000 ιδιοκτήτες ακινήτων που έσπευσαν να πιστέψουν τους κυβερνητικούς μπαταχτσήδες και προχώρησαν στην τακτοποίηση των ημιυπαίθριων χώρων.
Το ίδιο σενάριο που ακολουθήθηκε πριν ενα χρόνο περίπου με τα αυτοκίνητα...
Που αφου έβαλαν τον κοσμάκη να αγοράσει κατόπιν το τάραξαν στα τέλη κυκλοφορίας και την φορολογία...
Ιδια ακριβώς τακτική ακολουθήθηκε και εδω.
Με μια κυβέρνηση να ψηφίζει μόλις πριν μερικούς μήνες τον νόμο που προέβλεπε σε περίπτωση τακτοποίησης των ημιυπαίθριων ότι οι ιδιοκτήτες θα απαλλάσσονταν απο νεα χαράτσια για 40 χρόνια.
Έρχεται και ανατρέπει το δικό της!!! νόμο και πλεον όσα "κορόιδα" έδωσαν βάση στα λεγόμενα της καλούνται να ξαναβάλουν το χέρι στην τσέπη και αναδρομικά να πληρώσουν αυξημένα δημοτικά τέλη μέχρι και μιας 5ετίας!!!! αλλά και πρόστιμα.
Με σκοπό την προφανή αύξηση των εσόδων των "Καλλικρατικών" δήμων που ύστερα και απο τις περικοπές των κρατικών επιχορηγήσεων κατα 2 δις έχουν "στεγνώσει".
Εμείς είχαμε γράψει ότι ο "Καλλικράτης" δεν ήταν τίποτα άλλο παρα νεος φοροεισπραχτικός μηχανισμός και πως σαν τέτοιος θα λειτουργήσει.
Ομως δεν είναι εξοργιστικό η κυβέρνηση να ψηφίζει νόμους μόνο και μόνο για να εξαπατήσει τους πολίτες ή για να τους παγιδεύσει;
Και αν αυτό είναι πολιτική...Ποιος πολίτης θα δώσει βάση στα λεγόμενα της την επόμενη φορά ή ακόμα χειρότερα όταν ο πολίτης βλέπει το κράτος να τον κλέβει γιατί να υπάρχει η απαίτηση ο πολίτης να μην κλέψει το κράτος;

Δεν υπάρχουν σχόλια: