Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΛΕΣ...ΤΡΙΧΕΣ

Κατήχηση στους υπαλλήλους του έκανε ο Παπουτσής τάζοντας ως συνήθως κάνουν οι πολιτικοί "καθρεφτάκια" και επιδιώκοντας να κάνει το μαύρο άσπρο.
Καμία έστω προσπάθεια αυτοκριτικής τόσο για την "δημοκρατική" διάλυση της ΕΛΑΣ την αφαίρεση αρμοδιοτήτων στα θέματα λαθρομεταναστών.
Ουτε καν για την βάρβαρη συμπεριφορά στελεχών της προς τους Ελληνες πολίτες.Οταν την ίδια στιγμή η παρανομία ζει και βασιλεύει σε ολόκληρη την επικράτεια.
Σε χαιρετισμό του που απηύθυνε στον πανελλήνιο συνέδριο αστυνομικών υπαλλήλων απέφυγε ακόμα και τα αυτονόητα συνεχίζοντας να παίζει το "κοινωνικό παιχνίδι".
"Βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας" χαρακτήρισε το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και όχι καταστροφή του Ελληνικού Εθνους όπως όφειλε να πεί.
Κατα τα άλλα συνεχίζεται σχεδόν 2 χρόνια απο την κατάληψη της εξουσίας απο το ΠΑΣΟΚ....
Και λέμε κατάληψη γιατί εκλέχτηκε με ψέμματα και διατήρησε την εξουσία με νοθεία.
Να μην πράττει απολύτως τίποτα ως υπεύθυνη πολιτεία για να μειώσει αν όχι να εξαλείψει τον λαθρομεταναστευτικό κίνδυνο απο την χώρα.
Αντιθέτως το μόνο που ακούμε είναι λόγια που είναι ενίοτε και αντικρουόμενα μεταξύ τους με το πρόβλημα να συνεχίζει να υφίσταται και να διογκώνεται.
Μάλιστα ο υπουργός στην συγκεκριμένη ομιλία του δεν δίστασε να ωραιοποιήσει καταστάσεις και να "ενημερώσει" ψευδώς το ακροατήριο του για την συμφωνία ΕΕ και Τουρκίας την οποία και εκθείασε ως σημαντική.
Εμείς έχουμε αναφερθεί τόσο στην συγκεκριμένη συμφωνία όσο και για το πόσο "ευνοεί" την χώρα.
Τώρα για την μεταναστευτική πολιτική του ΠΑΣΟΚ ο καθε ένας νοήμων μπορεί να καταλάβει ότι όταν στην χώρα προσπαθούν να μπουν καθε μήνα 10.000 άτομα....
εκ των οποίων οι 9.000 τελικά θα μπούν και θα παραμείνουν και μάλιστα ενα ποσοστό εξ αυτών θα μείνουν και "νόμιμα" ενω θα συλληφθεί ενα 10% το οποίο και αυτό αργά ή γρήγορα θα πάρει τον δρόμο για τις ελληνικές πόλεις και μόνο το 1%!!!! θα απελαθεί.
Τότε δεν μιλάμε για μεταναστευτική πολιτική αλλά για πολιτική αλώσεως και καταστροφής όχι μόνο του Ελληνικού Εθνους και της ελληνικής οικονομίας αλλά κατάρρευση των υποδομών υγείας και παιδείας και του όποιου ανάπηρου κράτους πρόνοιας μπορεί να έχει χτιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: