Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΔ......

Ακόμα μια φορά και με αφορμή τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΝΔ στην λεωφόρο Συγγρού φάνηκε ότι ορισμένοι στην αξιωματική αντιπολίτευση είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Με το φάντασμα του "Καραμανλισμού" να πλανιέται ακόμα...ως και το πορτρέτο του γέρου ήταν δίπλα σε αυτό του Σαμαρά.
Με μια προφανή διάθεση συσπείρωσης των πρώην αποτυχημένων και πολιτικών απατεώνων αφού τα κουκιά δεν βγαίνουν.Η ΝΔ άλλαξε έμβλημα άλλαξε αρχηγό αλλά δείχνει πως είναι ακόμα ένα άρρωστο κόμμα εγκλωβισμένο στο παρελθόν που αδυνατεί να διαχειριστεί το μέλλον αν δεν πάρει....άδεια απο την πολιτική κλίκα που ρούφαγε μαζι με το ΠΑΣΟΚ το αίμα του ελληνικού λαού.
Οι συνήθεις αντιπολιτευτικές δηλώσεις που έκανε στο λόγο του ο Σαμαράς πέρασαν σε δεύτερη μοίρα αφού αρκετοί παρευρισκόμενοι αλλά και δημοσιογράφοι εστίασαν στην απουσία του παιδοβούβαλου.
Ο πρώην πρωθυπουργός που δεν είδε, δεν ήξερε, δεν μίλαγε και σε τελική ανάλυση επι της ουσίας δεν κυβέρνησε έγινε το θέμα της ημέρας ακόμα μια φορά και αυτό επειδή δεν προσήλθε στην εκδήλωση!!!Μάλιστα όπως αναφέρει και μερίδα του τύπου επικαλούμενη συνεργάτες του...
Δεν αξιολόγησε το γεγονός ως ιδιαίτερο!!!
Αραγε δεν καταλαβαίνει ο πρόεδρος της ΝΔ ότι με το να προσπαθεί να ρίξει γέφυρες απο την μια να διαγράφει αλλά... και να μην διαγράφει το παρελθόν και ταυτόχρονα να φέρεται ως ικέτης ενός αποδεδειγμένα στην κρίση του ελληνικού λαού αποτυχημένου και επικίνδυνου πρωην πρωθυπουργού υποβαθμίζει τόσο τον εαυτό του όσο και το κόμμα του;
Και είναι δυνατόν να ασχολούνται με τέτοια "κατινίστικα" θέματα στην ΝΔ όταν υπάρχουν τεράστια προβλήματα στην χώρα;
Ας κοιτάξει να αποφασίσει ο Σαμαρας καταρχάς τι είδους κόμμα είναι η ΝΔ αφου απο την μια δηλώνει λαϊκό κόμμα και στενοί συνεργάτες του όπως ο Μαρκόπουλος δηλώνουν πως είναι φιλελεύθερο κόμμα.
Και ας αφήσει τους τελειωμένους....Αρκετά έφαγαν και τρώνε....Αρκετά τους πλήρωσε ο ελληνικός λαός.Φτάνει.
Εχεις τα κότσια κ.Σαμαρά;Προχώρα και φτιάξε ένα νεο κόμμα όχι στα λόγια και την φιγούρα αλλά στην πράξη και τις ιδέες ειδάλλως κάτσε στα αβγά σου πάρε το λιβανιστήρι του "καραμανλισμού" και άσε το ΠΑΣΟΚ να διαλύει την χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: