Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟ

Ακόμα μια αστοχία του προέδρου του ΛΑΟΣ που ως γνωστόν αρέσκεται στο να συμβουλεύει τους πάντες και να το παίζει γκουρού της πολιτικής αλλά αυτά όσο αφορά τα άλλα κόμματα εκτός του δικού του.
Η απόφαση του γενικού γραμματέα της Περιφέρειας να καθαιρέσει τον Πέτρο Μαντούβαλο απο την θέση του δημοτικού συμβούλου ήρθε ως μια λογική ενέργεια απο την στιγμή που το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών αναίρεσε την αθωωτική απόφαση που έιχε εκδοθεί για το παραδικαστικό.
Ο Καρατζαφέρης με τις γνωστές μπουρδολογίες περί παράταξης αφήνει έτσι τον ανεξάρτητο συνδυασμό που στήριξε στον Πειραιά "ακέφαλο".
Ο κωλοτούμπας "παραταξιάκας-παρτάκιας" στον μοναδικό ίσως δήμο απο τους μεγάλους που θα έπρεπε να στηρίξει τον νυν δήμαρχο που προέρχεται απο την ΝΔ επέλεξε τον Μαντούβαλο.
Ακόμα μια....ανεξάρτητη επιλογή γνωρίζοντας πως η απόφαση του Εφετείου εκκρεμούσε ενω αντιθέτως στην Αθήνα επέλεξε "παραταξιακά" και έφαγε τα μούτρα του στηρίζοντας τον άντε να μη πω.........
Βέβαια κανείς δεν πρόκειται να απολογηθεί ούτε να ζητήσει εξηγήσεις για αυτό το κάζο αφού το ιδιόκτητο κόμμα λειτουργεί....ιδιόκτητα.
Μάλιστα τις τελευταίες μέρες καταλάβαμε πως αποτελείται και απο άτομα που εκεί που φτύνουν κατόπιν πάνε και γλύφουν αφού είδαμε να υπάρχουν εκπομπές στο τηλε-ουγκάντα με πρόσωπα που πριν λίγο καιρό συγκεντρώνονταν και εξέφραζαν την δυσφορία τους σούρνοντας ουκ ολίγα στο τηλε-πρόεδρο για την πολιτική του τακτική και τις "παρανοϊκές" νοητικές του διαδρομές.
Ονόματα δεν λέμε αυτοί ξέρουν ποιοι είναι........

Δεν υπάρχουν σχόλια: