Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤ' ΑΡΜΑΤΑ...ΣΤ' ΑΡΜΑΤΑ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ"

Ποιος δεν είδε την Παπαρήγα και δεν την φοβήθηκε....
Φωτιές απο το στόμα έβγαζε η γγ του ΚΚΕ όταν πληροφορήθηκε το περιεχόμενο της έκθεσης της ΕΕ για τα ολοκληρωτικά καθεστώτα.
Ενα περιεχόμενο που ο κόσμος το έχει τούμπανο και ο Περισσός κρυφό καμάρι.
Πως να εξηγήσει τώρα η γυναίκα πως ο "πατερούλης" Στάλιν ήταν απο τους μεγαλύτερους εγκληματίες τόσο για τους συμπατριώτες του όσο και για τον υπόλοιπο ελεύθερο κόσμο;
Πως να εξηγήσει πως η κομμουνιστική απάτη επιβίωσε 90 χρόνια πισω απο συρματοπλέγματα,φίμωση της ελευθερίας του λόγου,διώξεις αντιφρονούντων και άλλες ανάλογες "δημοκρατικές" δραστηριότητες.
Η ΕΕ ουσιαστικά έκανε το αυτονόητο καταχωρώντας το κομμουνιστικό σύστημα στα ολοκληρωτικά καθεστώτα μαζί με το ναζισμό.
Σύσσωμη η ευρωκοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ άρχισε το εγχώριο παραμύθι που εδω ανεχόμαστε...αυτό του αντικομουνισμού.
Μόνο που εκεί δεν πιάνει....Προφανώς για τον υπόλοιπο κόσμο όχι μόνο το να είσαι αντικομουνιστής δεν είναι...αμαρτία αλλά τίτλος τιμής.
Ετσι πέρα απο τα ίδια λογύδρια που εκτόξευσαν...τα χιλιοειπωμένα και ιστορικά αλλά και κοινωνικά αβάσιμα ακολούθησαν το άλλο γνωστό εναλλακτικό σενάριο.
Αυτό της....επαγρύπνησης και του καπελώματος των λαϊκών αγώνων αφου συνέδεσαν την απόφαση της ΕΕ με τις εξεγέρσεις στον αραβικό κόσμο.
Ποιοι το έκαναν αυτό; Μα φυσικά το ΚΚΕ μοναδικό κόμμα στην Ευρώπη.
Ξέχασε ότι πολέμησε τον ναζισμό όταν το βόλευε και επέτρεπε ο "πατερούλης" όπως ξέχασε και πως οι Αραβες ήταν οι ποιο καλοί σύμμαχοι του Χιτλερ αφού στην πλειονότητα τους υποστήριξαν την ναζιστική Γερμανία προσδοκώντας σε απελευθέρωση απο τους δυτικούς αποιοκιοκράτες.
Αλλα πλεον είμαστε στο 2011 και η εξέγερση "περιμένει" απο το ΚΚΕ να δείξει το δρόμο.
Ρε σεις έχετε πάρει χαμπάρι ότι όχι μονο έχετε καταντήσει αηδία αλλά στην ανάπηρη Ελλάδα είμαστε η μονη χώρα που ανεχόμαστε την εμετική προπαγάνδα σας.
Για δεν πάτε ρε "δημοκράτες" να ρωτήσετε τους πρωην συντρόφους σας;
Την Ουγγαρία την Λιθουανία,την Πολωνία, που έχουν απαγορεύσει ακόμα και τα κομμουνιστικά σύμβολα.Την Τσεχία καθώς και τις 3 προηγούμενες στις οποίες η άρνηση των εγκλημάτων των κομμουνιστικών καθεστώτων αποτελεί ποινικό αδίκημα βάσει νόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: