Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ;

Την έντονη αντίδραση του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης προκάλεσε η παρουσία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στα εγκαίνια μεγάλης ελληνικής μονάδας επεξεργασίας καπνού στη Βουλγαρία.
Οι "σοσιαλιστές" του ΠΑΣΟΚ που ταΐζουν φούμαρα περι αναπτύξεως τους Έλληνες εργαζομένους ενω την ίδια ώρα τους πετσοκόβουν στο όνομα της διεθνούς τοκογλυφίας.
Αυτοί οι "σοσιαλιστές" που με την πολιτική τους κατέστρεψαν την ελληνική βιομηχανία και εξαφάνισαν την άλλοτε σημαντική αγροτική παραγωγή στον τομέα του καπνού.
Εχουν χάσει καθε ίχνος ντροπής.
Ενω στην Ελλάδα η μια επιχείρηση κλείνει μετά την άλλη με πρωταθλήτρια στην ανεργία την Μακεδονία ο Πάγκαλος στήριξε με την παρουσία του την πολιτική της αποβιομηχάνισης της χώρας με το να παραβρεθεί σε εγκαίνια ελληνικής εταιρείας στην Βουλγαρία.
Το ΕΚΘ μάλιστα σε σχετική ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει πρόκληση την παρουσία του αντιπροέδρου στο Σαντάνσκι της Βουλγαρίας όπου επεκτείνει τη παραγωγική δραστηριότητά της η "Καπνική Α. Μιχαηλίδης Α.Ε." την ώρα που στη βόρεια Ελλάδα η αποβιομηχάνιση έχει πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας.
Οπως αναφέρει στην ίδια ανακοίνωση "Η συγκεκριμένη εταιρεία έκλεισε το εργοστάσιο της στη Θεσσαλονίκη και συρρίκνωσε τον αριθμό των εργαζομένων που απασχολούσε στο Πολύκαστρο του Κιλκίς και την Ξάνθη".
Εδω να πούμε και μια πληροφορία που έφτασε στα αυτιά μας για εταιρεία που ειδικεύεται στον οικιακό εξοπλισμό και που απολύει εργαζόμενους δίνοντας τους κουπόνια!!!!
Με την εξής απίθανη "λογική" να βγούν στους δρόμους να κάνουν τους πλασιέ και αν πουλήσουν εμπορεύματα ίσης αξίας 80 κουπονιών τότε θα τους ξαναπροσλάβουν!!!!!
Αυτή είναι η ανάπτυξη και οι επενδύσεις;
Αυτή είναι η ανταγωνιστική ελληνική οικονομία;Να καταντήσετε ζητιάνους τους Έλληνες εργαζόμενους και να εγκαινιάζεται νεες επιχειρήσεις "ελληναράδων" που την στιγμή που η πατρίδα και ο λαός τους έχει ανάγκη αυτοί την κοπανάνε με τις ευλογίες σας στο εξωτερικό;

Δεν υπάρχουν σχόλια: