Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ή ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΡΑΞΙΑ;

Είναι λυπηρές όσο και απογοητευτικές οι εικόνες που παρακολουθήσαμε στις προχθεσινές απεργιακές κινητοποιήσεις.
Ακόμα μια "πανελλαδική" απεργία που απέδειξε πως η μεγάλη μάζα του λαού μας είτε κοιμάται ύπνο βαθύ είτε έχει διαβρωθεί τόσο ιδεολογικά απο τα κόμματα...
Και έχει απολέσει αυτα που πάντα χαρακτήριζαν τον Ελληνα.
Εχει χάσει την αγωνιστικότητα του και το φιλότιμο.
Σε μια πόλη 5 εκατ. κατοίκων αυτοί που βγήκαν στον δρόμο ήταν περίπου 30.000.
Δεν μιλάμε για άλλες περιοχές της χώρας γιατί εκει η εικόνα είναι κατι παραπανω απο απογοητευτική.
Αραγε τι συμβαίνει;
Εχουμε φτάσει οι νεοέλληνες σε τέτοιο σημείο απάθειας που ακόμα και όταν κάποιοι παραδίδουν την πατρίδα μας αμαχητί....Ξεπουλούν τα πραγματικά δικαιώματα του Ελληνα πολίτη και όχι αυτά του ψευτοανθρωπισμού η συντριπτική πλειοψηφία περιμένει απο την "δημοκρατία" να τον σώσει;
ή μήπως δεν έχουμε άλλες αντοχές μετά απο δεκαετίες προπαγάνδας και λαϊκισμού;
Οτι και να συμβαίνει το συμπέρασμα είναι πως δυστυχώς αυτό που ακούγεται και "σερβίρεται" με τρόπο στον Ελληνα είναι πως δεν υπάρχουν εναλλακτικές.
Ισως και αυτό να είναι μια δικαιολογία για την γενική...απραξία.
Αλλωστε η απογοήτευση είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος όλων των πολιτικών απατεώνων και των παρατρεχάμενων τους που διαιωνίζουν αυτή την κατάσταση.
Με έναν λαό απογοητευμένο ο χρόνος γίνεται σύμμαχος τους ώστε σιγά σιγά να εμφανίζεται το φαινόμενο της απάθειας αφού το "ότι και να κάνουμε πάλι αυτοι θα βγουν" είναι η διαπίστωση.
Κι όμως θα μπορούσε και αυτή μειοψηφία εργαζομένων και μη.....
Οι Ελληνες πολίτες και οι έλληνες γλύφτες θα μπορούσαν να έκαναν κατι εαν και σε αυτούς δεν φρόντιζαν τα κόμματα να δέσουν τα χέρια απο την στιγμή που υπέγραψαν την είσοδο τους στα κομματικά μαντριά με αντάλλαγμα τον διορισμό τους ή μια ευνοϊκή μεταχείριση με την ψήφιση συγκεκριμένων νόμων στην συντεχνία τους.
Αποτέλεσμα κάποιοι να "αγωνίζονται" για τα "κεκτημένα" όπως λεει και η αριστερά.
Κεκτημένα όμως που ή διασπούν ακόμα περισσότερο τον λαό αφού στην πλειονότητα τους πρόκειται για στενά συντεχνιακά συμφέροντα ή για "κεκτημένα" απόρροια της κομματικής συναλλαγής.
Ετσι έχουμε το φαινόμενο μιας χώρας που η συντριπτική πλειοψηφία του λαού στέκεται αμέτοχη στο ξεπούλημα της χώρας.
Στέκεται αμέτοχη σε έναν ψεύτη πρωθυπουργό που εξαπάτησε το λαό του και υφάρπαξε την ψήφο του.Και κυρίως στέκεται αμέτοχη όχι στα όσα γίνονται σήμερα αλλά στους μελλοντικούς σχεδιασμούς που θέλουν την πατρίδα μας υποχείριο και έρμαιο των ορέξεων των "συμμάχων" μας.
Η στάση αυτή της πλειοψηφίας επιτρέπει να βλέπουμε τις εικόνες που είδαμε και που βλέπουμε καθε χρόνο.
Εικόνες που δείχνουν πως ο λαός έχει παραδώσει το πνεύμα του σε εθνομηδενιστές.
Την ενημέρωση του σε κατευθυνόμενους κοντυλοφόρους τριπλοθεσίτες.
Εικόνες που δείχνουν πως ο λαός έχει παραδώσει τον αγώνα του σε εργατοπατέρες και κομματόσκυλα που αδιαφορούν για το ξεπούλημα της χώρας και κραυγάζουν για την τσεπούλα τους που γέμιζε χρόνια ολόκληρα απο τα κορόιδα τους φορολογούμενους.
Και τι μένει;Ο αγώνας των λεγόμενων "αντιεξουσιαστών".
Ανήλικοι και έφηβοι οι περισσότεροι με λαθρομετανάστες να πυκνώνουν τις τάξεις τους.Υποπροιόν και αυτοί της "δημοκρατίας" των κλεφτών και προδοτών του Εθνους.
Ατομα που αν και λοξοδρόμησαν κατά την την κατήχηση του συστήματος...
Βρισκόμενοι κάπου ανάμεσα στο καρκίνωμα του μαρξισμού που θεοποιήθηκε στους πανεπιστημιακούς χώρους και στην "μαγκιά" και απογοητεύτηκε και αυτό έντονα απο τα "ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα" εξυπηρετούν και αυτοί την εξουσία καταστρέφοντας,λεηλατώντας,καίγοντας ενίοτε ακόμα και δολοφονώντας πλην όμως μην ενοχλώντας ποτέ πραγματικά την εξουσία που τους ανέχεται και τους περιθάλπει.
Είναι στην ουσία το αντίβαρο της "δημοκρατίας" απέναντι σε όσους την αντιμάχονται.
Είναι τα τάγματα εφόδου των "δημοκρατικών" κομμάτων απέναντι στους Ελληνες πατριώτες,τους Ελληνες οικογενειάρχες και τους Ελληνες εργαζόμενους.
Με αυτό λοιπον τον τρόπο φτάνουμε στο σημείο της γενικής ....απεργίας των 30 χιλιάδων εκ των οποίων το 80% δημόσιοι υπάλληλοι που πριν λίγο καιρό έγλυφαν τα αφεντικά τους και ξεζούμιζαν τον ελληνικό λαό και της γενικής...απεργίας των κουκουλοφόρων που για ακόμα μια φορά που χρειάστηκε εκτόνωσαν την κατάσταση με το να επιτίθενται σε καταστήματα πολιτών και σε αστυνομικούς των 800 ευρώ.
Οταν την ίδια ώρα κάποιοι μεσα στο κοινοβούλιο έκαναν...επερωτήσεις δήλαδη τα έξυναν και γελούσαν εις βάρος των κορόιδων περιμένοντας το τέλος του μήνα να πάρουν το μισθουλακο τους.....Και καμιά "χορηγία" ευπρόσδεκτη είναι.....
Αφού γνωρίζουν πολύ καλά ότι με την δεδομένη κατάσταση και το σύστημα που έχουν ομολογουμένως κουραστεί να εφαρμόσουν θα είναι οι ίδιοι για πολλά ακόμα χρόνια αν δεν ξυπνήσει η συντριπτική πλειοψηφία και δεν απαιτήσει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: