Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011

ΥΠΟΠΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ "ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ"

Οι περισσότεροι θα είδαν στο διαδύκτιο το βίντεο που κυκλοφόρησε και παρουσίαζε τμήματα στρατιωτών να διεξάγουν άσκηση για "καταστολή εξεγέρσεων" ή "εναντίον του πλήθους" όπως κάποιοι έγραψαν.
Επειδή διαβάσαμε την ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού Αμυνας κ.Μπεγλίτη σύμφωνα με την οποία "Η πολιτική ηγεσία δεν ενημερώνεται για οποιαδήποτε άσκηση γίνεται στον ελληνικό χώρο εκτός από μεγάλες ασκήσεις".
Και πως "σε καμία περίπτωση η κυβέρνηση και η ηγεσία του υπουργείου δεν θα συναινούσε σε ασκήσεις εδάφους είτε του ΝΑΤΟ είτε της ΕΕ που θα συνδέονταν με την εσωτερική κοινωνικο-οικονομική κατάσταση της χώρας".
Αλλά κυρίως επειδή το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις τουλάχιστον στο διαδίκτυο και λάβαμε ως και ύποπτα e-mail.....Και επειδή στην Ελλάδα ζούμε και αυτό που φαίνεται συνήθως δεν είναι και το πραγματικό......
Η όλη αυτή ιστορία φαντάζει πολύ ύποπτη.
Καταρχάς ο σχεδιασμός του να κτυπηθεί καθε τομέας της ελληνικής κοινωνίας που απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών είναι ομολογουμένως υπαρκτός εδω και παρα πολύ καιρό.
Ξεκίνησε απο τα θρησκευτικά σύμβολα προχώρησε στον εξευτελισμό των εθνικών συμβόλων και συνεχίζεται με την παραχάραξη της ιστορίας.
Ενας λοιπόν απο τους θεσμούς που σε ποσοστό 85% σύμφωνα και με δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει διαθέτει την εμπιστοσύνη του λαού είναι ο στρατός.
Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα και για αυτήν την "αποκαθήλωση";
Θα ρωτήσουν κάποιοι που το στηρίζουμε αυτό.......
Θα αναφέρουμε πρώτα το ότι δεν μπορούμε να φανταστούμε Έλληνες στρατιώτες να δεχθούν να χτυπήσουν Ελληνες πολίτες.Μάλιστα το γεγονός διάψευσης απο μέρους της πολιτικής ηγεσίας ίσως να δείχνει με έμμεσο τρόπο τους συνήθεις αξιωματικούς που βρίσκονται σε όλους τους στρατούς που απαρτίζουν το ΝΑΤΟ και που υπηρετούν την "συμμαχία" και μόνο αυτή και ο νοών νοήτω.
Απο την άλλη η όντως υλοποιημένη άσκηση στο Κιλκίς ίσως να μην αναφέρεται σε....Ελληνικό "πλήθος" και εδω επίσης ο νοών νοήτω.
Απο κει και περα σε μεγάλο προβληματισμό μας έβαλαν και κάποιες φωνές που κερδίζουν απο το γεγονός και ζητούν "προοδευτικά" βήματα στο στράτευμα με την ύπαρξη συνδικαλισμού εως και την κατάργηση της θητείας!!!!
Μάλιστα κυκλοφόρησε και ένα κείμενο στο διαδίκτυο με υπογραφή Ελευθεροι Ελληνες Φαντάροι!!!!! (λες και υπάρχουν και ανελεύθεροι) που σαφώς και πρόσκεινται στους γνωστούς αναρχοκομμουνιστές και μιλώντας με την συνήθη και γνωστή μπουρδολογία περί "ιμπεριαλιστικών πολέμων" κλπ. καλούν εκ νεου του οπλίτες σε ανυπακοή και λιποταξία.
Ολα αυτά είναι πράγματα που πρέπει να μας προβληματίσουν και να μην αρκούμαστε στην παρακολούθηση ενός βίντεο που τραβήχτηκε απο ποιον; και για ποιον λόγο;
Εμείς επανερχόμαστε και λέμε ότι δεν πιστεύουμε ότι θα υπάρξει Ελληνας φαντάρος που θα σηκώσει χέρι σε Ελληνα αδελφό του.
Εκτός και αν.....ο δεύτερος καταπατήσει το Σύνταγμα στο οποίο όλοι όσοι έχουμε κάνει το καθήκον μας προς την πατρίδα έχουμε δώσει όρκο πίστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: