Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ

Επιστροφή στην Οθωμανική αυτοκρατορία είναι αναγκασμένοι να κάνουν οι ελάχιστοι εκγλωβισμένοι Ελληνοκύπριοι στην Καρπασία.
Μετα την απαγόρευση μόλις τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν της διεξαγωγής θείας λειτουργίας στους εναπομείναντες ναούς που γλύτωσαν απο την μετατροπή τους σε σταβλους και αποθήκες ακόμα και δημόσια ουρητήρια.
Και ενω ο καταστρόφιας συνδιαλέγεται με το ψευδοκράτος.
Το κατοχικό καθεστώς σε συνεργασία με τους Γκρίζους Λύκους και τον τουρκικό στρατό
επαναφέρουν κατά τα οθωμανικά πρότυπα το φόρο της "δεκάτης".
Για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για φόρο που επέβαλαν οι Οθωμανοί στους Χριστιανούς και σύμφωνα με τον οποίο το τουρκικό-οθωμανικό κράτος εισέπρατε 10% απο οτιδήποτε παραγόταν απο τους Χριστιανούς ή 10% απο την αξία του οποιουδήποτε προιόντος.
Είναι φανερό πως πρόκειται για εξευτελισμό που υφίστανται οι Ελληνες που παραμένουν ακόμα στη γη τους αλλα και ληστεία με απώτερο σκοπό να συντηρείται ο κατοχικός στρατός και να ανεγερθούν καινούρια τζαμιά στην Καρπασία.
Οι κατοχικές αρχές δεν δίστασαν να το ομολογήσουν κιόλας καθώς ειδοποίησαν τους χριστιανούς κατοίκους ότι η...... συνδρομή τους είναι δήθεν αναγκαία "για βελτιώσεις στα στρατόπεδα καθώς και για το χτίσιμο τζαμιών σε όλα τα ελληνικά χωριά της περιοχής". Στο μεταξύ οι Τούρκοι έποικοι που ο καταστρόφιας θέλει να αποδεχθεί ως "ελληνοκυπριους" εξακολουθούν να ληστεύουν μέρος των τροφίμων που αποστέλλει η κυπριακή κυβέρνηση στους εγκλωβισμένους της Καρπασίας κάθε Τετάρτη μέσω της Ειρηνευτικής Δύναμης του ΟΗΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: