Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΘΕΙΑΣ

Μείζον πολιτικό θέμα ανακύπτει μετά την απόφαση του ΣτΕ να κυρήξει αντισυνταγματικό το "λαθρο-νόμο" του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τον οποίο οι αλλοδαποί ψηφοφόροι του αποκτούσαν δικαίωμα ψήφου.
Σύμφωνα με το ΣτΕ το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι κατά τις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές έχουν μόνο οι Έλληνες πολίτες αποκλειομένων των αλλοδαπών και τα αντίθετα που προβλέπει ο νόμος 3838/2010 περί ιθαγενοποίσης είναι αντισυνταγματικά.
Ετσι μετά απο αυτήν την απόφαση οι εκλογές μπορούν να θεωρούνται και είναι άκυρες.
Αφου όχι μόνο στηρίχτηκαν σε ένα ευρύτερο σχεδιασμό (που το φωνάζαμε καιρό τωρα) "ελληνοποίησης" νέων ψηφοφόρων που θα γέμιζαν τις άδειες κομματικές δεξαμενές.
Αλλά πλεον ο καθε υποψήφιος ή έχων νόμιμο δικαίωμα μπορεί να μην αναγνωρίζει τον εκάστοτε δήμαρχο.
Να θυμίσουμε εδω ότι με τον λαθρο-νόμο αρκούσε μεταξύ άλλων η παραμονή μιας πενταετίας στην χώρα ή δυο ετών σε ένα δήμο (αδιάφορο το πως και που) ή η κατάθεση αίτησης πολιτικού πρόσφυγα ώστε ο "αναξιοπαθούντας" να μπορεί όχι μόνο να ψηφίσει αλλά και να ψηφιστεί.
Η απόφαση του ΣτΕ αποδεικνύει σε μέγιστο βαθμό το πως μεταχειρίζονται οι "δημοκράτες" την δημοκρατία.Ψηφίζοντας στις περισσότερες των περιπτώσεων νόμους κατα τα κομματικά συμφέροντα τους και εναντίον του λαού και της Εθνους.
Αυτό που μένει είναι να δούμε τι θα κανει η κυβέρνηση των πολυπολιτισμικών.....
Αν θα έχει το θάρρος να ακυρώσει τις εκλογές νοθείας που επέβαλε ή αν έστω επιτρέψει μια πραγματική επανακαταμέτρηση (και όχι των 5 ημερών για όλη την επικράτεια) για να δούμε
όχι το πραγματικό ποσοστό των δημάρχων αφου αυτοί είναι ούτως ή άλλως δήμαρχοι εκλεγμένοι απο την μειοψηφία ακόμα και με τις ψήφους των αλλοδαπών.
Αλλά σε τι ποσοστό νοθεύτηκε η ψήφος του ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: