Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

Οι χθεσινές τηλεοπτικές συζητήσεις τόσο για το άσυλο όσο και για την κατάληψη της Νομικής που έγιναν σε MEGA και ALTER δεν νομίζω ότι προώθησαν καμία λύση.
Αντιθέτως επιβεβαίωσαν τόσο την δυσλειτουργία των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων για το οποίο κύρια ευθύνη φέρουν ορισμένοι ακαδημαϊκοί.
Οσο και την αμυντική στάση της συντεταγμένης πολιτείας που ενω γνωρίζει αποφεύγει να κτυπήσει το κακό στην ρίζα του.
Απο αυτά που ακούσαμε και απο τους γνωστούς "αλληλέγγυους" αλλά και τους εκπροσώπους της κυβέρνησης βγάλαμε το συμπέρασμα πως ακόμα και αν το άσυλο καταργηθεί δια νόμου.....Αυτός θα είναι ένας ακόμα νόμος που δεν θα λειτουργήσει ποτέ.
Και το λεμε αυτό γιατί σε γενική κατεύθυνση για να εφαρμοστεί ο κάθε νόμος πρέπει να συντρέχουν οι εξής προϋποθέσεις.
1ον Να τον αποδέχονται οι άμεσα ενδιαφερόμενοι στην προκειμένη περίπτωση φοιτητές και καθηγητές.
2ον Σε περίπτωση παρανομίας η πολιτεία να είναι εκείνη αποφασισμένη να τον εφαρμόσει.
Απο τα χθεσινά λεγόμενα λοιπόν ούτε το πρώτο συμβαίνει καθώς μια μερίδα φοιτητών αλλά και άσχετων με το φοιτητικό κίνημα παρέα με "προοδευτικούς" δασκάλους αντιτάσσονται στην ιδέα της κατάργησης του ασύλου αλλά κυρίως η τρομοκρατία που υφίστανται όλα τα υποκείμενα της εκπαιδευτικής κοινότητας λειτουργεί ανασταλτικά ακόμα και προς την "ελεύθερη διακίνηση" ιδεών την οποία πρεσβεύουν.
Οσο για το δεύτερο τουλάχιστον προς το παρόν αυτή η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται και είναι φανερό αυτό για την ευνομία αλλά για την επικοινωνιακή πολιτική καθώς θέλει να εμφανίζεται "κυβέρνηση" για την απαγόρευση του....τσιγάρου.
Αλλα για σοβαρότερα θέματα που άπτονται του παλιού αναρχοκομουνιστικού παρελθόντος της περιορίζεται στα λόγια.
Δεν ξέρω πόσοι έτυχε να παρακολουθήσετε τις δυο εκπομπές.....
Για εμάς έγιναν δυο σοβαρές αποκαλύψεις.
Η πρώτη αναφέρεται στην αντιμετώπιση της ίδιας της διακίνησης των ελεύθερων ιδεών....ελεύθερων ιδεών που περιλαμβάνουν μαρξιστικές θεωρίες και μαθήματα τρομο-αλητών γιατί οποιαδήποτε άλλη ιδέα είναι απαγορευτική.
Στα πλαίσια λοιπόν αυτά ακούσαμε για πολλοστή φορά την "συνήγορο" Λεντάκη στο ALTER να αναφέρεται ως ακροδεξιούς μιλώντας για αυτούς που ζητούν την κατάργηση του ασύλου.
Και ω του θαύματος οι εκπρόσωποι της ΝΔ,ΛΑΟΣ και ΠΑΣΟΚ που στηρίζουν την άποψη για κατάργηση σιώπησαν.
Δεν βρέθηκε ούτε ένας όχι να υπερασπιστεί την "ακροδεξιά" αλλά να κάνει το αυτονόητο βάζοντας επιτέλους φρένο στην αριστερίστικη ρητορική δεκαετιών και να τις απαντήσει ότι ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ.
Και πως αν δεν με απατά η μνήμη μου ασχέτως με τα όσα προσάγουν αυτοί και οι όμοιοι της στην "ακροδεξιά" τα χρόνια που ακολούθησαν μετα την μεταπολίτευση.....Αυτοί που χύνουν αίμα αθώων,αυτοί που δημιουργούν κοινωνικούς αναβρασμούς,αυτοί που λεηλατούν και πυρπολούν περιουσίες,αυτοί που είναι οι μεγαλύτεροι εθνοπροδότες και λειτουργούν ως διαλυτικά στοιχεία απέναντι στην ελληνική δημοκρατία είναι οι ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.
Ποιος όμως να το πει αυτό;Αντιθέτως οι κ.κ μαζευτήκαν σαν δαρμένες γάτες στην καρέκλα τους και ανέχτηκαν για μια ακόμα φορά την διαστρέβλωση των εννοιών και της πραγματικότητας.
Αν τώρα κάποιος τα βρίσκει αυτά κάπως....υπερβολικά......
Η επιβεβαίωση ήρθε λίγη ώρα αργότερα στο MEGA όπου υπήρξε μια αποκάλυψη και μια παραδοχή.
Η αποκάλυψη ήρθε απο τον υπουργό Προστασίας κ.Παπουτσή σύμφωνα με τον οποίο τα γεγονότα της Νομικής δεν ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός καθώς όπως δήλωσε εκείνες τις στιγμές των...διαπραγματεύσεων σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την χώρα υπήρξε κινητοποίηση των γνωστών-αγνώστων.
Αυτό σε συνάρτηση με την παραδοχή απο την γνωστή τρομο-συνήγορο Κούρτοβικ ότι όντως υπήρξε συνεννόηση (με ποιους;) και "ΕΜΕΙΣ αποφασίσαμε" φανερώνει πως όχι μόνο υπήρξε σχεδιασμός αλλά και προσπάθεια "εξέγερσης" των αναρχο-αλητών και των λαθρομεταναστών.
Δεν είναι τυχαίο ότι με sms καλούσαν κόσμο σε διάφορες πόλεις σε....επαγρύπνηση ενω καλούσαν άλλους να ενισχύσουν τα τάγματα εφόδου που βρισκόταν στην Νομική.
Λοιπόν δεν ξέρω πως ακούγονται όλα αυτά στα αυτιά κάποιων.....
Ξέρω ότι η ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια και ενίοτε οι έννοιες "περιπλέκονται" στα στόματα αυτών που την χρησιμοποιούν.
Η λέξη λοιπόν "εξέγερση" που σημαίνει εγείρομαι εκ της θέσεως μου και που είναι το όνειρο καθε "επαναστάτη" δεν ταιριάζει σύμφωνα με τα δεδομένα στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Αυτό που ταιριάζει με τον σχεδιασμό που ακολουθήθηκε απο άτομα που ακόμα δεν γνωρίζει η δικαιοσύνη παρόλο που παρελαύνουν στα κανάλια....
Είναι η λέξη πραξικόπημα...βγαίνει απο την λέξη πραξικοπώ που σημαίνει κυριεύω δια της προδοσίας.
Με λίγα λόγια ο καθολικός σχεδιασμός που περιλάμβανε όλη την χώρα σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού.Ενας σχεδιασμός απο το 0,01% του πληθυσμού και το "ΕΜΕΙΣ" της δικηγόρου που είναι ακόμα...ελεύθερη συντείνει σε ένα και μόνο συμπέρασμα.
Πως την νύχτα της Νομικής κανένα δικαίωμα δεν διεκδικήθηκε παρά οργανώθηκε και εφαρμόστηκε απο το γνωστά ακροαριστερά σκουπίδια ένα σχέδιο παραξικοπήματος με στόχο της γενικευμένη "εξέγερση" κυρίως των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών που βρίσκονται στην χώρα έναντι του ελληνικού λαού και της ελληνικής Δημοκρατίας.
Η απορία το πως αυτοι οι άνθρωποι είναι ακόμα ελεύθεροι και πολλοί εξ αυτών και επιδοτούμενοι μπορεί να απαντηθεί μόνο από..ψυχίατρο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

part 1
Ο ΕΛ ΜΠΑΡΑΝΤΕΙ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ , ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ .

From HEIL GAP
Φωτογραφία από διαδίκτυο
http://media.washtimes.com/media/image/2010/08/01/20100801-183922-pic-345657115_s640x488.jpg?895ff25c2ca704a648ce15dea084090dc956a8c6

Ο επικεφαλής ( το μαντρόσκυλο) της επιτροπής πυρηνικού έλεγχου του ΟΗΕ, Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι, παράτησε τον άνετο αφορολόγητο τρόπο ζωής του στη Βιέννη την περασμένη εβδομάδα , για να πετάξει προς την Αίγυπτο και να παρουσιάσει τον εαυτό του ως τον ηγέτης των ημερών της αντιπολίτευσης , μετά από μια πολύ μεγάλη διαδήλωση η οποία απείλησε να σαρώσει τον δικτάτορα της χώρας, ο οποίος υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ που χρηματοδοτεί τον στρατό του .

Όμως, παρά τον κατ οίκον περιορισμό του όπως ο ίδιος δραματικά μας πληροφορεί , κανένας δεν είναι σε θέση να μας επιβεβαιώσει το αν έχει πράγματι ποτέ συλληφθεί - Ο Ελ Μπαραντέι αδυνατεί να κερδίσει την συμπάθεια των Αιγύπτιων αντικαθεστωτικών οι όποιοι μόλις τώρα έχουν ακούσει για τις πράξεις του και δεν έχουν ακόμη ιδέα για τις περίφημες εκθέσεις που έκανε στην ξακουστή θέση του.

Προωθείται όμως από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης του Al Jazeera, ως ένα βασικό σχήμα της αντιπολίτευσης . Εμφανίστηκε δε σήμερα σε ένα συλλαλητήριο στο κέντρο του Καΐρου μαζί με τους εξτρεμιστές , ψευδό "Αδελφους Μουσουλμάνους" - των οποίων η ιστοσελίδα ήταν η μόνη που δεν την έκλεισαν κατά τη διάρκεια της πρόσφατης απαγόρευση του internet - που ισχυρίζονται ότι έχουν εντολή να συνδιαλλαγουν για το λαό.

Αλλά κανείς δεν του έδωσε καμία μα καμία προσοχή η σημασία, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Μοιάζει με ένα τυφλό όργανο της κυβέρνησης που θα αποτελείται από Μουμπάρακ, Ελ Μπαραντέι και την Μουσουλμανική Αδελφότητα και ετοιμάζεται να αναλάβει την εξουσία, παρουσιάζοντας τους εαυτούς τους ως μια κυβέρνηση εθνικής συμφιλίωσης, αλλά ο λαός της Αιγύπτου δεν είναι τόσο εύκολο να ξεγελαστεί.

Ο Ελ Μπαραντέι έχει επιλεγεί σαν μαριονέτα τους σε αυτή τη διαδικασία εξομάλυνσης και είναι το αποτέλεσμα παρασκευασμάτων τουλάχιστον 15-20 χρόνια (μια γενιά) της CIA.
Ο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι έχει ζητήσει από τον αιγύπτιο πρόεδρο Χόσνι Μουμπάρακ να παραιτηθεί υπέρ του ανδρεικέλου της παγκοσμιοποιησης Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι που τώρα ετοιμάζεται να ενεργήσει ως Ο Μαγικός Αυλός του Βολφγκανγκ Αμαντεους Μότσαρτ ( όπερα που η πλοκή της υπονοείται πως εκτυλίσσεται στην αρχαία Αίγυπτο, ωστόσο δεν προσδιορίζεται με σαφήνεια η εποχή ή ο τόπος.) για μια επανάσταση που έχει τεθεί υπό ομηρία από την παγκόσμια ελίτ.

Μιλώντας με τους συναδέλφους του ΚΠΑ το μέλος Christiane Amanpour, Μπρεζίνσκι είπε αυτή την εβδομάδα στο ABC News », ότι ο Μουμπάρακ θα πρέπει να πειστεί να εγκαταλείψει την εξουσία , και ότι η συμβουλή αυτή είναι προς το συμφέρον του, καθώς και προς το συμφέρον όλης της Αιγύπτου και ότι ήδη θέτει σε κίνηση μια διαδικασία η οποία θα τον διευκολύνει σε αυτό. "

Παρά το γεγονός ότι ο Μπρεζίνσκι προειδοποίησε για "παγκόσμια πολιτική αφύπνιση» κατά τη διάρκεια συνάντησης ΚΠΑ πέρυσι που απείλησε να ανατρέψει την υφιστάμενη διεθνή τάξη, είναι έκπληξη το γεγονός ότι ο Μπρεζίνσκι απευθύνει έκκληση για την απομάκρυνση του Μουμπάρακ, παρά το γεγονός ότι υπήρξε ένας υπάκουος δούλος στη νέο-ελίτ της παγκόσμιας τάξης.

Έγινε γνωστό στους κύκλους της παγκοσμιοποίησης του Brzezinski, τουλάχιστον πριν από τρία χρόνια ότι η Αίγυπτος παραπαίει στο χείλος μιας εξέγερσης και ότι μια άλλη πολιτική οντότητα θα καλύψει το αναπόφευκτο κενό εξουσίας, αν η ελίτ δεν βγει μπροστά από το παιχνίδι.
Γι 'αυτό η αμερικανική πρεσβεία και εκπαιδευμένοι ηγέτες ανταρτών θα διεισδύσουν στις ομάδες της αντιπολίτευσης από την αρχή, καθώς αποκάλυψε το Σάββατο η Telegraph.

Ανώνυμος είπε...

part 2
Οι γεωπολιτικοί ελιγμοί των ΗΠΑ και το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα δεν λαμβάνουν υπόψη το γεγονός ότι η εξέγερση στην Αίγυπτο καθοδηγείται από γνήσια παράπονα σχετικά με την απότομη αύξηση των τιμών των τροφίμων, της υψηλής ανεργίας, της βιαιότητα της πολιτικής και ότι το δίκαιο του λαού κατάφερε και ανέτρεψε τα 30 χρόνια δικτατορίας.

Ωστόσο, εάν οι διαδηλωτές επιτρέπουν στον ψευτοπολιτικό της παγκοσμιοποίησης Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι να καταλάβει την εξουσία, ώστε οι ενέργειές τους να είναι μάταιες και τελικά άνευ αξίας, τότε ……… …………. ………

Ελ Μπαραντέι χρησιμεύει για το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ομάδας Κρίσεων, η οποία την Παρασκευή εξέδωσε ένα δελτίο τύπου διαμαρτυρόμενη για την απόφαση εξ ονόματος των αιγυπτιακών αρχών , να θέσουν Ελ Μπαραντέι κατ 'οίκον περιορισμό.

Η Διεθνής Ομάδα Κρίσεων είναι μια σκιώδη ΜΚΟ (μη κυβερνητική οργάνωση) που έχει ετήσιο προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 15 εκατομμύρια δολάρια και είναι το απαιτούμενο bankroll από τους ομοίους του Carnegie, το Ford Foundation, το ίδρυμα Bill & Melinda Gates Foundation, καθώς και George Soros . Ανοίξτε «OPEN SOCIETY INSTITUTE” O ίδιος ο Σόρος είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της οργάνωσης . Με άλλα λόγια, πρόκειται για μια σημαντική γεωπολιτική ομάδα καθοδήγησης για την παγκόσμια ελίτ.

Το γεγονός ότι ο άνθρωπος Ελ Μπαραντέι τους έχει προετοιμαστεί για να διευθύνει την μετά-Μουμπάρακ κυβέρνηση θα πρέπει να κρούσει κώδωνα του κινδύνου που θα ηχεί στα αυτιά του κάθε διαδηλωτή που διαμαρτύρεται στο όνομα της προσπάθειας να παλέψει για την Αίγυπτο μακριά από τα νύχια ενός νέου ελέγχου της παγκόσμιας τάξης.
HEIL GAP ( or mind the GAP )