Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011

ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ 58,2 ΕΚΑΤ. ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ"

Η δημογραφική αλλοίωση του πληθυσμού της Ευρώπης σε μερικά χρόνια θα είναι γεγονός.
Η αλματώδης αύξηση των γεννήσεων σε συνδυασμό με την συνεχή ροή λαθρομεταναστών απο την Αφρική κυρίως αλλά και την Μέση Ανατολή θα δημιουργήσει ενα νεο "ευρωπαϊκό" Ισλάμ.
Ο πληθυσμός των μουσουλμάνων παγκοσμίως θα αυξάνεται με διπλάσιο ρυθμό από τον αντίστοιχο όλων των υπόλοιπων θρησκειών για την επόμενη εικοσαετία σύμφωνα με δημογραφική έρευνα του Ινστιτούτου Pew.
Σύμφωνα με την έρευνα μέχρι το 2030 το 26,3% των κατοίκων της Γης θα είναι μουσουλμάνοι εκ των οποίων τα 58,2 εκατομμύρια!!!! θα ζουν στην Ευρώπη.
Ο αριθμός αυτός βέβαια είναι των "νόμιμων"..........
Οσοι θα προστρέξουν να μιλήσουν για...αδιάφορα στοιχεία αφου και αυτοί είναι άνθρωποι.....
Καλό θα είναι να σκεφτούν πρώτα ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν κουβαλούν μαζί τους μόνο λυπητερές ιστορίες αλλά την νοοτροπία τους,τον τρόπο ζωής τους και κυρίως τους νόμους και τα δικαιώματα τους.
Άνθρωποι που κατά συντριπτικό ποσοστό αρνούνται να "ενσωματωθούν" στις τοπικές κοινωνίες δημιουργώντας επιπρόσθετα προβλήματα ως προς την διαχείριση τους ακόμα και απο κράτη που έχουν την διάθεση να εντάξουν έστω ενα μερος εξ αυτών.
Παράδειγμα ίσως η μεγαλύτερη μουσουλμανική κοινότητα της Ευρώπης αυτής των Τούρκων στην Γερμανία που αριθμεί περίπου 5 εκατ. και που σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις της Μέρκελ (και έχει σημασία ότι είναι αυτή) ουδέποτε θέλησαν να ενταχθούν στην γερμανική κοινωνία.
Ειδικότερα για την χώρα μας το σενάριο είναι ακόμα ποιο εφιαλτικό αφού την ίδια χρονολογία προβλέπεται πως θα ζούν 772.000 μουσουλμάνοι (το 6,9% του πληθυσμού), από 527.000 που είναι σήμερα (4,7% του πληθυσμού)
Και προσέξτε αυτά είναι στοιχεία χωρίς να υπολογίζονται οι λαθρομετανάστες που φυσικά ουτε ελέγχονται ούτε είναι και πουθενά καταγεγραμμένοι.
Αρα το 10% ήτοι τουλάχιστον 1 εκατ. μουσουλμάνοι και μάλιστα σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα των Ελλήνων στην χώρα είναι όντως ένα σενάριο όχι φανταστικό αλλά επικίνδυνα πραγματικό και εφιαλτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: