Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011

15 ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ....ΑΛΕΚΟ

Εκπνέει σήμερα η "προθεσμία" που είχε δώσει η κυβέρνηση στους 270 καταληψίες της Νομικής για την παραμονή τους στο νεοκλασικό κτίριο της οδού Πατησίων.
Και ενω ο εισαγγελέας εφαρμόζοντας τον νόμο έχει καλέσει τους εμπλεκόμενους σε απολογία για την μεταφορά παράνομων μεταναστών απο την Κρήτη στην Αθήνα.....
Οι 15 μέρες δεν ήταν αρκετές ώστε η κυβέρνηση να αποφασίσει αν θα τηρήσει τον νόμο ή θα υποταχθεί στους "αλληλέγγυους".
Αυτή η αναποφαστικότητα που επιδεικνύεται είναι φανερό πως πέρα απο τα λόγια των "Ραγκούσηδων" για τήρηση της νομιμότητας είναι περισσότερο τακτική "απελθέτω το ποτήριο τούτο" παρά στάση αποφασιστικής και υπεύθυνης κυβέρνησης.
Οπως άλλωστε ήταν και η μεταφορά τους στο νεοκλασικό κτίριο η οποία ανέβαλλε τις όποιες εξελίξεις αλλά δεν έλυσε το πρόβλημα (ακόμα περιμένουμε να μάθουμε ΠΟΙΟΣ πληρώνει το ενοίκιο).
Στην πραγματικότητα εκτός απο την επιβράβευση της παρανομίας και της δράσης του αριστερού παρακράτους η κυβέρνηση μετέτρεψε το κτίριο της Υπατίας σε τόπο "λαϊκού προσκυνήματος" και έδωσε συνέχεια στον αρχικό σχεδιασμό με το να συντηρεί ένα θέμα εκ των ουκ ανευ στην επικαιρότητα.
Αποτέλεσμα οι "αλληλέγγυοι" να βρούν νέους "ήρωες" προκαλώντας καθημερινά.
Απο τις συνεχείς επισκέψεις που προβάλλονται καταλλήλως μέχρι την χθεσινή κατάληψη των γραφείων της ΓΕΣΕΕ απο 100 περίπου άτομα ως "συμπαράσταση" αλλά και την αν είναι δυνατόν.....
Συνέντευξη τύπου της.....Κούνεβα!!!!
Την θυμάστε την κυρία;
Την γνωστή Βουλγάρα καθαρίστρια που το ατύχημα ή την δολοφονική απόπειρα όπως θέλετε πείτε το πλήρωσε το ελληνικό δημόσιο;
Την κυρία που πήρε και σπίτι ΤΖΑΜΠΑ απο την ελληνική πολιτεία για τους "συνδικαλιστικούς αγώνες" της;
Το έμαθε λοιπόν καλά το παραμύθι και αυτή και σου λεει.... τι δουλειά και μαλακίες εδω είναι ο παράδεισος του "ανθρωπισμού" και των κορόιδων.
Λοιπόν τι στοίχημα πάτε ότι όχι πολιτικό άσυλο θα πάρουν αλλά με την λήξη της απεργίας πείνας θα τους μαζέψουν στα μουλωχτά θα τους μεταφέρουν σε κάποιο άλλο σημείο με την σύμφωνη γνώμη των παρακρατικών και θα τους ταΐζουν και αυτούς τζάμπα μέχρι να εμφανιστεί η επόμενη "φουρνιά".
Εγω είμαι τόσο σιγουρος που αν αυτή η κυβέρνηση απελάσει απο αυτούς έστω και έναν....θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ....(πλάκα κάνω).

Δεν υπάρχουν σχόλια: