Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Επανήλθε χθές η πρόεδρος της ΔΗΣΥ στο θέμα του....Θέμου και με ερώτηση της στην βουλή ζητά απο τον Παπακωνσταντίνου να απαντήσει τι έγιναν τα 5,2 εκατ. ευρώ που πριν δυο χρόνια έκαναν βόλτες σε πλαστικές σακούλες απο τον μεγαλοδημοσιογράφο-διασκεδαστή.
Είναι η δεύτερη ερώτηση για το ίδιο θέμα καθως την πρώτη φορά ο υπουργός αποδείχτηκε....κουφός και δεν έδωσε καμία απάντηση.
Υπάρχει βέβαια εξήγηση πως ο Παπακωνστανίνου δεν ασχολείται με τον αριθμό 5.
Εχει κατι σαν αλλεργία...Οπως δεν ασχολήθηκε και με του άλλου καλλιτέχνη του Βοσκόπουλου που ακόμα δεν είδαμε να εισπράττει φράγκο απο τα 5 εκατ. χρεη στην εφορία.
Εχει άλλες ποιο σοβαρές ασχολίες.....Να κυνηγά κανένα μεροκαματιάρη,να ξεζουμίζει τους συνταξιούχους,να κλείνει καταστήματα και να βγάζει αυστηρότατους νόμους για την φοροδιαφυγή που όμως προφανώς θα τους υποστούν όπως πάντα οι μη κατέχοντες.
Γιατί για τους κατέχοντες υπάρχει το ακαταλόγιστο,το ακαταδίωκτο και γενικά εφαρμόζεται αυτό που λεει ο λαός ότι καλός κλέφτης είναι αυτός που μπορεί να κρύψει.
Πάντως η πρώην υπουργός με την νεα-παλιά ερώτηση της ζητεί εκ νέου να μάθει αν και από ποιους έγινε έλεγχος για τα 5,2 εκατομμύρια ευρώ αγνώστου προελεύσεως που βρέθηκαν στους λογαριασμούς του.
Αν διαπιστώθηκαν παραβάσεις της νομοθεσίας περί ξεπλύματος μαύρου χρήματος και της φορολογικής νομοθεσίας από τους ελέγχους αυτούς και αν προέκυψαν οφειλές προς το Δημόσιο. Αν ζητήθηκε η συνδρομή από άλλες χώρες, όπως η Γαλλία, η Ελβετία και η Κύπρος και τι αποτελέσματα προέκυψαν από αυτές τις ενέργειες.
Αν μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία ενέργεια και αποτέλεσμα τι προτίθενται να κάνουν η κυβέρνηση και οι αρμόδιες ελεγκτικές και εισαγγελικές αρχές από εδώ και στο εξής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: