Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011

ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μιας και η χώρα έχει καταντήσει ευρωπαϊκό μπορντέλο όπου ο καθε πελάτης επι πληρωμή μπορεί να ικανοποιεί τις ανάγκες του.Οι πολιτικοί μας είπαν να το κάνουν και θεσμό.
Βλέπετε ζούμε σε καιρούς που τα πάντα είναι το χρήμα.
Υστερά λοιπόν απο τις σκέψεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης για δημιουργία τσοντοκάναλου στην δημοτική τηλεόραση.
Είχε μια ακόμα...έμπνευση που ονομάζει "γειτονιά του έρωτα"!!!!
Ενα νεο "πρόγραμμα" που όπως είπε μετα την συνάντηση του με τις επαγγελματίες του είδους θέλει να εφαρμόσει δημιουργώντας ουσιαστικά ένα μεγάλο....κωλάδικο στις δυτικές συνοικίες της συμπρωτεύουσας.
Η πάλαι ποτε πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης κατάντησε έρμαιο στις "προοδευτικές" διαθέσεις ενός πρωην αλκοολικού που όπως παραδέχτηκε σε τηλεοπτική εκπομπή δεν τον άφησαν ασυγκίνητο ούτε και τα ναρκωτικά.
Και αυτός ο άνθρωπος είναι δήμαρχος!!!!!
Αυτό απο μόνο του θα μπορούσε να περιγράψει την κατάντια της ελληνικής κοινωνίας και σε τι βαθμό ξεπεσμού έχει φτάσει.
Ο "Ορέστης Μακρής" (συγνώμη αν προσβάλλουμε τον μεγάλο ηθοποιό) δήμαρχος είναι καθε μέρα και ποιο προκλητικός με προτάσεις που προκαλούν όχι μόνο την αισθητική αλλά και τον πατριωτισμό των Ελλήνων.
Η απορία είναι πως οι Μακεδόνες με έντονο το πατριωτικό-αγωνιστικό στοιχείο θα το ανεχθούν και δεν θα αντιδράσουν στις "μεθυσμένες" προτάσεις του.
Μην νομίζουμε όμως ότι ο εν λόγω δήμαρχος είναι μοναδική περίπτωση.....Είπαμε για τα λεφτά τα κάνουμε όλα.
Πρόσφατα σε συζήτηση επιτροπής της βουλής για τον πολιτισμό....Το ξαναλέμε για τον πολιτισμό.Πετάχτηκε ο βουλευτής της ΝΔ Καρτάλης και κατηγόρησε τον υφυπουργό Πολιτισμού Νικητιάδη πως δεν κάνουν τίποτα για να εισπράξουν εκμεταλλευόμενοι τον πολιτισμό.
"Δεν έχετε φαντασία" του είπε συγκεκριμένα.
Ο ίδιος λοιπόν που έχει φαντασία τι πρότεινε;Να γίνουν περισσότερες παρελάσεις ομοφυλοφίλων στην χώρα!!!!
Παρελάσεις σαν αυτές που έχουμε δυστυχώς ξαναδεί και στην χώρα μας.Οπου η αποθέωση του καρακιτσαριού και της κακογουστιάς.....Η προώθηση και η αποδοχή της ανωμαλίας είναι αυτοσκοπός.Και αυτό το πρότεινε βουλευτής όχι του ΣΥΡΙΖΑ αλλά της ΝΔ!!!
Αφηνοντας τον Νικητιάδη με το στόμα ανοιχτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: