Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2011

Η "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Η οικονομική κατάσταση στην χώρα φέρνει στην επιφάνεια ακόμα ένα πρόβλημα που σχετίζεται με τους λαθρομετανάστες.
Τους "νόμιμους" αυτή την φορά όπως κάποιοι αρέσκονται να τους χαρακτηρίζουν.
"Νόμιμοι" που μπήκαν παράνομα στην χώρα δηλαδή αλλά για την....οικονομία της συζήτησης θα το δεχθούμε.
Δεν έφτανε λοιπόν το περίπου 1,5 εκατομμύριο παράνομων που ζουν και συντηρούνται απο το υστέρημα των Ελλήνων πολιτών.Με την "συνεισφορά" τους στο έγκλημα και τον πολυπολιτισμό.
Εχουμε και άλλο 1 εκατομμύριο "νόμιμους" οι οποίοι είτε ως "έλληνες" πολίτες είτε ως απλοί διαμένοντες με κάρτα παραμονής "συνεισφέρουν" και αυτοί αφήνοντας ανέργους 700 χιλιάδες Ελληνες.
Βέβαια οι τελευταίοι κατι πλήρωναν μέχρι τώρα για να εξασφαλίσουν αυτή την άδεια.Αν και το ποσό θεωρήθηκε "υπέρογκο" απο την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που το μείωσε κατά περίπου 50%!!!
Προφανώς ο κ.Παπακωνσταντίνου αρκείται στην φοροληστρική επιδρομή εναντίον των συμπατριωτών του και δεν χρειάζεται "ξένα χρήματα".Ποιος ξέρει μπορεί και να είναι "ρατσιστής" αφού προτιμά....μόνο λεφτά των Ελλήνων.
Για να σοβαρευτούμε όμως σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ακόμα και οι "νόμιμοι" πλέον σε ποσοστό περίπου 25% δηλαδή 250 χιλιάδες αδυνατούν ή δεν πληρώνουν καν προφασιζόμενοι την οικονομική κατάσταση ούτε καν αυτό το αντίτιμο.
Και η "Πασοκική" απάντηση είναι να μπλοκάρει τις διαδικασίες απέλασης!!!
Δηλαδή τους λέει....Εδώ 1,5 εκατομμύριο διαμένουν ΤΖΑΜΠΑ.Εσεις μ...... ήσασταν που πληρώνατε....μ...... είσαστε και αν ξαναπληρώσετε.
Αυτό είναι μάλλον η "κοινωνική πολιτική" του ΠΑΣΟΚ.
Η "κοινωνική πολιτική" για τους "νόμιμους" δηλαδή.
Γιατί για τους Έλληνες αντι κοινωνικής πολιτικής έχουμε δει κοινωνικό.....παλούκωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: