Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ.... ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΔΙΑ

Σε δίκη παρωδία κοντεύει αν δεν έχει ήδη μετατραπεί η δίκη των μελών των "πυρήνων της φωτιάς".
Η ανεξήγητη ανοχή του δικαστηρίου στα νομικά παιχνίδια των κατηγορουμένων που σκοπό έχουν τον εξευτελισμό του δικαστηρίου οδήγησε σε τρίτη κατα σειρά αναβολή της δίκης.
Το δικαστήριο ως όφειλε προχώρησε μετα την άρνηση των κατηγορουμένων σε αυτεπάγγελτο διορισμό των συνηγόρων που είχαν εξ αρχής!!!
Αυτό έγινε γιατί οι δικηγόροι που στο μεταξύ είχαν οριστεί αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην δίκη αφού οι κατηγορούμενοι δεν τους αναγνώριζαν.
Ετσι με την έναρξη της διαδικασίας η τρίτη!!! ομάδα δικηγόρων η πλειοψηφία των οποίων ήταν παρόντες στο δικαστήριο αρνήθηκαν και αυτοί τους διορισμούς τους επικαλούμενοι την άρνηση αποδοχής τους από τους κατηγορουμένους.
Οι τρεις απο τους εννέα κατηγορούμενους..οι Μανόλης Γιόσπας, Νίκος Βογιατζάκης και Ερρίκος Ράλλης αντι μεταμέλειας για την εγκληματική δράση τους συνέχισαν να θέτουν και όρους προς το δικαστήριο απειλώντας ότι δεν θα συμμετάσχουν!!!!
Η πρόεδρος φυσικά δεν μπορούσε να τους απαντήσει στ....αρχ.... μας γιατί δεν διαθέτει όντας κυρία αλλά για ακόμα μια φορά τόνισε ότι το δικαστήριο έχει αποφανθεί για τα δύο αιτήματα (καταγραφή πρακτικών με μαγνητοφώνηση και μη παρακράτηση ταυτοτήτων στην είσοδο).
Και εκ νέου προχώρησε σε αυτεπάγγελτο διορισμό των συνηγόρων που έχουν επιλεγεί από τους ίδιους τους κατηγορούμενους οι οποίοι όμως κατά τη δεύτερη ημέρα της δίκης αποχώρησαν όπως και οι εντολείς τους διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του δικαστηρίου επί των αιτημάτων.
Τώρα αν αυτό είναι δίκη και αυτά δικαιώματα κατηγορουμένων με τα "μένω"-"φεύγω" και τις εξυπνάδες θέλω το τάδε δικηγόρο όχι να με υπερασπίσει αλλά να ξεφτιλίσουμε απο κοινού το δικαστήριο αυτά μόνο στην "προοδευτική" Ελλάδα γίνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: