Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ...ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ

Απο ότι φαίνεται απο συσκέψεις καλά πάνε στην κυβέρνηση απο έργα όμως δεν βλέπουμε τίποτα.Για να είμαστε όμως ακριβοδίκαιοι θα παραδεχτούμε ότι συσκέψεις και έργα γίνονται μόνο όταν καταφθάνουν οι της τρόικας στην χώρα.
Για ακόμα μια "σύσκεψη" μας πληροφόρησε ο τύπος (χθεσινή) στην οποία συμμετείχαν....και έχουν σημασία ποιοι.....Οι Παπακωνσταντίνου,Ραγκούσης,Καστανίδης,Βάρτζελη και φυσικά ο ΓΑΠ.
Εκεί όπως μας πληροφορούν ο Γιωργάκης εξέφρασε στους συνεργάτες του την οργή των πολιτών για την ατιμωρησία που απολαμβάνουν πρόσωπα της πολιτικής ζωής τα οποία φέρονται ως εμπλεκόμενα σε οικονομικά σκάνδαλα και τους κάλεσε να λάβουν άμεσα μέτρα.
"Θέλω απάντηση γιατί κανένας δεν μπαίνει φυλακή. Δεν αντέχω άλλο να μην έχω απάντηση γιατί κάποιος δεν μπαίνει φυλακή. Μου το λένε παντού. Πάρτε μέτρα", φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός.
Αυτό είπε ο Γιωργάκης στους...υπουργούς του.
Μάλιστα ο Καστανίδης συμπλήρωσε πως "η κοινή γνώμη πρέπει να αντιληφθεί ότι στη χώρα δικάζουν οι δικαστές και όχι οι πολιτικοί".
Δεν ξέρω πως φαίνονται όλα αυτά σε όσους είχαν την ατυχία να τα διαβάσουν αλλά εμένα μου φαίνονται σαν το πρόσφατο με το Ερζερούμ.
Που αφού πήγε ο πρωθυπουργός.....υπέβαλε τα σέβη του.....τα συμφώνησε.
Βγήκαν την άλλη μέρα και τι μας είπαν;
"Αχ... παραλίγο να μην γίνει η συνάντηση γιατί την ώρα που το γιουσουφάκι ετοιμαζόταν για τεμενάδες τα τουρκικά αεροπλάνα έκαναν για πολλοστή φορά βόλτα στον ελληνικό εναέριο χώρο".
Και εμείς ρωτάμε....Και αφού είναι έτσι ρε ζώα και το ξέρατε απο πρίν γιατί πήγε; Φοβήθηκε μπάς και προσβάλει τον οικοδεσπότη;
Ε λοιπόν ακριβώς το ίδιο γίνεται και εδώ.Αφού ο πρωθυπουργός εδω και 1,5 χρόνο όχι μόνο αθώωσε με την πολιτική του όλα τα λαμόγια πολιτικούς και κυνηγά ανελέητα τον μεροκαματιάρη.
Ο ίδιος άνθρωπος φέρεται να ζητά τα ρέστα απο αυτούς που έκαναν και κάνουν πράξη τον "δικό του" σχεδιασμό.Πλήρης παράνοια.....
Και σαν μην έφτανε αυτό έχεις και τον υπερ-υπουργό Ραγκούση να μας λέει ότι θα προωθήσει νεο πόθεν έσχες.Ρε δεν αφήνεται τα παραμύθια;
Μπας και ξέρετε κανέναν πολιτικό που να "λαδώθηκε" π.χ. 5 εκατ. ευρώ και την άλλη μέρα πήρε σπίτι;
Μια ματιά να ρίξετε θα δείτε ότι η συντριπτική πλειοψηφία αγοράζουν και αγόραζαν με δάνεια.Δάνεια που είτε είναι πραγματικά ή δάνεια "μαιμού" για να κρύψουν την μίζα.
Τώρα το πως εξοφλούνται και αν εξοφλούνται τα δάνεια ποτέ είναι "αλλουνού παπά ευαγγέλιο".
Ασε τις off shore που δύσκολα βρίσκονται και ακόμα ποιο δύσκολα αποκαλύπτονται απο το κοινοβουλευτικό συνάφι.Και βγήκε και ο Καστανίδης να μας πει ότι στην Ελλάδα δικάζουν οι δικαστικοί και όχι οι πολιτικοί.
Αγαπητέ κ.υπουργέ στην Ελλάδα όπως την καταντήσατε δεν δικάζει κανείς.
Είναι μια χώρα μπάχαλο που κάνεις ότι θέλεις και είσαι ότι δηλώσεις.
Αν τώρα έχεις την "ατυχία" να μην είσαι κομματόσκυλο,εργατοπατέρας ή μεγαλοεκδότης και μεγαλοεπιχειρηματίας...Τότε αυτή η χώρα "μεταμορφώνεται" και ξαφνικά εμφανίζονται και πολιτικοί να σε επαναφέρουν στην τάξη αλλά και δικαστές όχι μονο να σε δικάσουν αλλά να σε καταδικάσουν ως παραδειγματισμό μόνο και μόνο γιατί αρνήθηκες να είσαι μέρος της "δημοκρατικής" σαπίλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: