Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ;

Με πολλά ευχαριστήρια απο βήματος της βουλής απευθύνθηκε ο...καρπαζοεισπράκτορας Χατζηδάκης στους συναδέλφους του για την στήριξη που του παρείχαν στο πρόσφατο επεισόδιο με τον ξυλοδαρμό του απο πολίτες.
"Με την βία και με το μίσος δεν μπορεί να προχωρήσει η πατρίδα μας σε αυτή την δύσκολη συγκυρία. Το μίσος και η βία είναι διαλυτικά στοιχεία για τα δημοκρατικά κράτη".
Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός της ΝΔ.
Και δεν μπορεί κανείς παρά να συμφωνήσει μαζί του....
Δεν μπορεί να μην συμφωνήσει ότι η πατρίδα δεν μπορεί να προχωρήσει όσο υφίσταται το μίσος των απάτριδων εθνομηδενιστών και όχι την βία αλλά τον βιασμό των Ελλήνων πολιτών απο μια μειοψηφία καρεκλοκένταυρων πολιτικών.
Οπως φαίνεται παρόλες τις...φάπες ο εγκέφαλος παρέμεινε κολλημένος και δεν βρήκε να πεί ούτε έναν λόγο καλό για τα θύματα των πολιτικών λαμογιών που καταστρέφουν εδω και δεκαετίες την χώρα.
Αντιθέτως ως καλός...χριστιανός πληροφόρησε την ολομέλεια ότι δεν αισθάνεται μίσος για αυτους που του επιτέθηκαν.
Και απο κατω σιωπή.....Σιωπή αδιαφορίας....Μια σιωπή που αντηχεί εκκωφαντική στα αυτιά του βιαζόμενου Ελληνικού λαού.
1,5 χρόνος απραξίας και αδράνειας....1,5 χρόνο ίδιες πολιτικάντικες υποσχέσεις και δεκάδες άχρηστα νομοσχέδια.1,5 χρόνο η χώρα υπο κατοχή με το λαό να πληρώνει το λογαριασμό των κλεφτών και των τοκογλύφων.
Δισεκατομμύρια ευρώ που έκαναν φτερά και κανείς ένοχος.
Ιδιες πολιτικές κορώνες...ιδια πρόσωπα που μεταφέρουν τα άχρηστα και ενίοτε επικίνδυνα για την χώρα τομάρια τους απο κανάλι σε κανάλι και απο χώρα σε χώρα χωρις κανένα αποτέλεσμα.Η Ελλάδα "μικραίνει" καθημερινά και αυτοί ασχολούνται με τα μικροκομματικά τους παιχνίδια.ΟΧΙ ΒΙΑ μας λένε....
ΠΟΙΟΙ; Οσοι χρησιμοποιούν το αριστερό παρακράτος και αποδέχονται την χρήση βίας απέναντι σε οποιαδήποτε φωνή μιλά για πατρίδα.
Οσοι έχουν νομιμοποιήσει την παρανομία μέσω νόμων και άρα σε αυτό τουλάχιστον το κομμάτι δεν χρειάζονται την βία αφού τους καλύπτει η δικαιοσύνη.
Οσοι θυμούνται την τουρκοκρατία και εφαρμόζουν κεφαλικούς φόρους ώστε χωρίς....βία να αναγκάζουν τον πολίτη να πληρώνει για τις δικές τους κλοπές.
Και φυσικά με ένα σύστημα "δημοκρατικό" κομμένο και ραμμένο σύμφωνα με τις ανάγκες τους που υπάρχει για να εξυπηρετεί τους ίδιους,τα σόγια τους και τους παρατρεχάμενους η βία τους είναι εν μέρει άχρηστη.
Εχουν εξασφαλίσει τα πάντα για τους ίδιους και ένα μεγάλο τίποτα για το λαό.
Μισθούς παχυλούς,κομματικές επιδοτήσεις,διορισμούς,"ποσοστά" απο τις ιδιωτικοποιήσεις,διπλές και τριπλές συντάξεις......
Και ο λαός;Ο λαός ΘΥΣΙΕΣ χωρίς τέλος που ποτέ δεν πιάνουν τόπο και πάντα καταλήγουν να γίνονται η "δημοκρατική" αρπαχτή των πολιτικών είτε αυτό λέγεται χρήμα είτε λέγεται καρέκλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: