Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011

"Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ"

Κόντρα μεταξύ του προσκυνημένου και της Παπα-Στάλιν γ.γ. του ΚΚΕ είχαμε στην βουλή με αλληλοκατηγορίες που θύμισαν τον τίτλο της γνωστής ταινίας.
Ενας πρωθυπουργός με βεβαρυμένο παρελθόν ως υπουργός Εξωτερικών και ακόμα ποιο βεβαρυμένο με τις πράξεις του και κυρίως την ανυπαρξία του,την ύποπτη συγκαταβατικότητα του τόσο με τους γείτονες όσο και με το Διευθυντήριο της τρόικας κατηγόρησε το ΚΚΕ ότι "με τις συνωμοσίες σας έχετε καταντήσει ο καλύτερος προπαγανδιστής των πιο ακραίων τουρκικών θέσεων".
"Δεν σας έχουμε εμπιστοσύνη γιατί υπάρχει κάποιο σχέδιο συνωμοσίας αλλά επειδή η πολιτική σας στηρίζει τις διεκδικήσεις και τα συμφέροντα της αστικής τάξης" ανταπάντησε η γ.γ. του ΚΚΕ.
Και ο διάλογος συνεχίστηκε.......
"Θα σας κατηγορήσω για κοινή συκοφάντηση της προσπάθειας της κυβέρνησης για το χτίσιμο μίας νέας σχέσης με τη γείτονα" είπε ο ΓΑΠ.
Απο όλη αυτή την κοκορομαχία εκείνο που βγαίνει είναι πως και οι δυο "ενδιαφέρονται" για τα συμφέροντα της Ελλάδας.
Και ο ΓΑΠ που ακόμα περιμένουμε να μας πει τι λέχθηκε μεταξύ αυτού και του Ερντογάν στο Ερζερούμ στην συνάντηση και κλεισμένων των θυρών διάρκειας περίπου δυο ωρών πριν την επίσημη συνέντευξη.
Αλλά και η Παπαρήγα που μόνο για εθνικά συμφέροντα δεν μπορεί...δεν έχει δικαίωμα να μιλάει (για αυτό και χρησιμοποιεί τον όρο αστική τάξη) αφού είναι διαχρονικά το κόμμα που προσπάθησε ακόμα και με την βία να αποσπάσει ελληνικό έδαφος εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της...."τάξης" του.
Κατά τα άλλα είναι φανερό πως κατι συμφωνήθηκε στο Ερζερούμ.
Και δεν είναι άλλο απο την ενεργειακή πολιτική.
Η πίεση των "επώνυμων" και "ανώνυμων" πολιτών που αρχίζουν και μιλούν ανοικτά για την ανάγκη εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου της χώρας δεν δίνει περιθώρια στον ΓΑΠ να κάνει τα στραβά μάτια όπως οι προκάτοχοι του και για αυτό δεν είναι τυχαίο που η κυβέρνηση απο τυφλή που ήταν αρχίζει να....αλληθωρίζει προς το Ιόνιο.
Με αυτό τον τρόπο κοιτά να κλείσει τα στόματα στο εσωτερικό αλλά και να αποφύγει τις ευθύνες της στο να εγγυάται την εθνική ανεξαρτησία που παραδόθηκε στην τρόικα αλλά και την εθνική μας κυριαρχία που εγκαταλείπετε παραχωρώντας το μισό Αιγαίο στους Ασιάτες βαρβάρους.
Οσο αφορά το ΚΚΕ είναι γνωστή η τακτική του καπελώματος των αγώνων του ελληνικού λαού.Αυτό όμως που είναι πρωτεύον για το ΚΚΕ όσο και αν φαίνεται σε κάποιους περίεργο (και πάντα αυτό επιδιώκει).....
Είναι ο λαός να πεινάει......Ο λαός να είναι δυστυχισμένος....Η εργατική "τάξη" να είναι άνεργη.Και όσο αφορά τον ορυκτό πλούτο αν είναι δυνατόν να μην βγεί ΠΟΤΕ.
Και αυτό όχι για κάποιο σύνθετο λόγο.Αλλά γιατί ο....χορτάτος λαός.Ο κυρίαρχος εθνικά λαός.Δεν πρόκειται ποτέ να ενδιαφερθεί για την κομμουνιστική προπαγάνδα.
Λαοί που ζούν υπο το καθεστώς δικαιοσύνης και πραγματικής δημοκρατίας δεν είχαν και δεν έχουν ποτέ την "ανάγκη" των αμπελοφιλοσοφιών του ΚΚΕ.
Αυτό το γνωρίζουν και δεν είναι τυχαίο άλλωστε δημοσίευμα αυτών των ημερώνμεταξύ άλλων και της "Αυγής" που ο συντάκτης αναρωτιέται μήπως είναι καλύτερα να μην βγάλουμε τίποτα απο φόβο ότι θα τα πάρουν οι ξένοι!!!!!!
Πάντως η φιλοσοφία του ΚΚΕ είναι αυτή ακριβώς ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ και παντού σε ολόκληρο τον κόσμο.Αν δεν πεινάς....δεν ξεσηκώνεσαι τόσο απλά είναι τα πράγματα.
Και θα δώσω και ένα παράδειγμα.
Πρόκειται για τον "ήρωα" Τσε όπου εκτός της Κούβας που ο λαός πραγματικά βρισκόταν σε άθλια κατάσταση και στην προσπάθεια του να διώξει την στυγνή δικτατορία άθελα του την αντικατέστησε με μια άλλη.....
Οπουδήποτε αλλού προσπάθησε να εφαρμόσει την "ταξική" ιδεολογία του ΑΠΕΤΥΧΕ.
Απέτυχε τόσο στην Αφρική όπου έφυγε κυνηγημένος όσο και στην Νότια και Κεντρική Αμερική.
Με αποκορύφωμα την Βολιβία όπου και συνελήφθη και παραδόθηκε στις αρχές απο τους ίδιους τους Βολιβιανούς αγρότες.Και ο λόγος;
Γιατί πολύ απλά δεν πεινούσαν καθώς η Βολιβιανή κυβέρνηση είχε προχωρήσει σε αναδασμό της γης μοιράζοντας την σε άκληρους αγρότες.
Για αυτό και τα ΚΚ χρειάζονται για να επιβιώσουν την εξαθλίωση του λαού.Τρέφονται απο την αναταραχή της κοινωνίας την οποία και επιδιώκουν.Αποζητούν απεγνωσμένο κόσμο για να προπαγανδίσουν το δηλητήριο τους.
Αυτή είναι η επιδίωξη και κεντρική τους κατεύθυνση......Οσο για τα εθνικά θέματα που στην πορεία γίνονται...ταξικά αφου και μόνο η λέξη έθνος τους προκαλεί αναφυλαξία.
Ας βγουν οι κύριοι του ΚΚΕ σήμερα στην βουλή και ας επαναλάβουν τα όσα έλεγαν για ενωμένη Μακεδονία και Θράκη όταν η "τάξη" τους τους επέβαλε το ξεπούλημα της πατρίδας σε Σλάβους και Βουλγάρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: