Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ....ΑΛΑΒΑΝΟΣ....ΑΛΑΒΑΝΕ!!!!

Μόνο οργή μπορεί να αισθανθεί ο καθε Ελληνας ακούγοντας την δήλωση του ανεκδιήγητου επαγγελματία αποδομητή οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα.
Ο πολιτικός που τον "ξέρασε" ακόμα και το ίδιο το κόμμα του και που περιφέρεται στο δημόσιο πολιτικό βίο αναπαράγοντας τις πρώην "προοδευτικές" αμπελοφιλοσοφίες του και νυν "ανεξάρτητες" αποφάσισε πως είναι τόσο άξιος ώστε μπορεί να μοιράσει "τίτλους" ελληνικότητας.
Με αφορμή την πρόταση της ΝΔ και του ΛΑΟΣ για κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου ο...ανθέλληνας δήλωσε πως Δεν είναι Έλληνας όποιος ζητάει την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου".
Ο πλουσιότερος πρώην πολιτικός αρχηγός,ο προστάτης των "αδυνάτων" ο άθεος διαχειριστής της περιουσίας της Παναγίας της Τήνου.
Ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που επισκέφτηκε επίσημα ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ το ψευτο-μακεδονικό κρατίδιο υπομονομεύοντας την επίσημη θέση του ελληνικού κράτους.
Μαθημένος προφανώς απο τις κομμουνιστο-Βουλγαρικές συμφωνίες των συμμοριτών συνοδοιπόρων του που σκόπευαν να παραδώσουν την Μακεδονία μας σε Σλάβους και Βουλγάρους.
Αυτός ο άνθρωπος τόλμησε να αμφισβητήση την ελληνικότητα των "συμπατριωτών" του για το...άσυλο!!!!!
Αίσχος και ντροπή που αυτό το πολιτικό φάντασμα συνεχίζει να στοιχειώνει το δημόσιο βίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: