Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

"ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ". Η ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Από την 1η Φεβρουαρίου ξεκινά και το νέο πρόγραμμα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ προσφορά στους μεγαλοτραπεζίτες.
Ετσι με το πρόσχημα τι άλλο την οικολογία που είναι της μόδας και με την απάτη που λέγεται εξοικονόμηση ενέργειας καλούνται οι πολίτες να αρχίσουν να υποβάλλουν αιτήσεις στις τράπεζες Alpha Bank, Εθνική, Πειραιώς και Eurobank.
Οσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα του υπ. Περιβάλλοντος "Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον" το οποίο προβλέπει επιδοτήσεις και φυσικά δάνεια για εργασίες που αποσκοπούν στην ενεργειακή βελτίωση των κτιρίων δεδομένου όπως μας λένε ότι ο κτιριακός τομέας στην Ελλάδα ευθύνεται για το 40% της κατανάλωσης ενέργειας.
Οσοι λοιπόν πιστοί προσέλθετε να ξαναχρεωθείτε στις τράπεζες με μόνο.... 4,93% επιτόκιο γιατί οι άνθρωποι θέλουν χρήμα.
Αφού μας τέλειωσαν τα διακοποδάνεια,τα κερατοδάνεια και τα θαλασσοδάνεια η νεα πατέντα είναι πάρε δάνειο να φτιάξεις το....ρημάδι.
Δεν πειράζει αν δεν έχεις να φας....Σημασία έχει να μην καταναλώνεις ενέργεια.
Γι αυτό πάρε δάνειο.Η χώρα των δανεικών που ζούσε με δανεικά εφαρμόζει την ίδια πολιτική ακόμα και τώρα.
Οπως όλα γινόντουσαν με κρατικό δανεισμό μέχρι τώρα έτσι και σε αυτήν την περίπτωση η Πασοκική κυβέρνηση του ευρωπαίου ζήτουλα που σέρνεται στα τέσσερα για να σώσει δήθεν την Ελλάδα.....Δεν κάνει το αυτονόητο δηλαδή να εξασφαλίσει ψωμί...εργασία στους πολίτες και να κάτσουν μετά να φτιάξουν ότι θέλουν οι ίδιοι.
Αλλά ακολουθεί την εύκολη λύση που ακολουθούσαν όλες οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις υπερχρεώνοντας τους πολίτες εξασφαλίζοντας κέρδη για τους πολιτικούς και τις τράπεζες και δάνεια για τον λαό.
Ετσι τους κατευθύνει για ακόμα μια φορά η ίδια στο δανεισμό θέλοντας να εξυπηρετήσει τους "εκλεκτούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: