Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011

ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Για πογκρόμ εναντίον των μεταναστών μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ θέλοντας να ρίξει λάδι στην φωτιά που ο ίδιος άναψε. Το "ξεβράκωμα" μιας ολόκληρης πολιτείας που δέχθηκε να παίξει τα "ανθρωπιστικά" πολιτικά του παιχνίδια είναι φανερό πως δεν τον άφησαν ικανοποιημένο και προσδοκά σε συνέχεια.
Ηδη σε άλλες πόλεις της χώρας που έχουν επίσης αφεθεί στο έλεος των λαθρομεταναστών φαίνεται πως εξυφαίνονται ανάλογοι σχεδιασμοί ακολουθώντας το παράδειγμα της Νομικής.
Η Πάτρα,η Θεσσαλονίκη αλλά και άλλες πόλεις είναι ήδη στο στόχαστρο των "αλληλέγγυων" που είναι βέβαιο πως ονειρεύονται μια γενικευμένη εξέγερση των λαθρομεταναστών με τους ΣΥΡΙΖΑ και συνιστώσες να σπρώχνουν απο πίσω δίκην βοσκών το λαθρομεταναστευτικό κοπάδι.
Η ανικανότητα της κυβέρνησης είναι οφθαλμοφανής όπως εμφανής είναι και η ανύπαρκτη διάθεση απο μέρους του κρατικού μηχανισμού που στελεχωμένος απο "μεταγραφές" προσώπων αρνούνται να εφαρμόσουν τους νόμους απέναντι σε πρώην και νυν συντρόφους τους.Αν προσθέσουμε και την "λυπητερή" ιστορία του μετανάστη πρωθυπουργού καταλαβαίνουμε ότι μάλλον αν δεν ηρεμήσουν τα πράγματα το θέμα θα έχει και...άγρια συνέχεια.
Κι όμως ο ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως οι απόψεις του δεν θα ήταν παρά παρανυχίδα αν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ δεν "έστηναν" την επιχορήγηση συγκεκριμένων ΜΚΟ και δεν ανεχόντουσαν την ευρωπαϊκή επιχορήγηση άλλων.
Δεν είναι άραγε περίεργο ότι σε καθε αναταραχή οι λεγόμενες ΜΚΟ μπαίνουν μπροστάρηδες για να ακολουθήσει η πολιτική κάλυψη της "αριστεράντζας";
Δεν είναι περίεργο που η ηλεκτρονική διακυβέρνηση δεν περιλαμβάνει εναν ΠΛΗΡΗ κατάλογο των ΜΚΟ που πληρώνει ο ελληνικός λαός;
Και ποια λογική λέει πως μια μη κυβερνητική οργάνωση όποια και αν είναι αυτή πρέπει να μισθοδοτείται απο το δημόσιο;
Μερικοί θα γνωρίζουν ορισμένες ΜΚΟ μεταξύ των οποίων η "Αρσις",η "Αντιγόνη" του Τρεμόπουλου και ίσως και άλλες.
Πόσες είναι όμως αυτές οι άλλες;Απο ποιον σπονσοράρονται και ποιος ο ρόλος τους;
Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως ορισμένοι σύλλογοι "μεταναστών" χρηματοδοτούνται από Ευρωπαικά προγράμματα αλλά και απο το υπουργείο εσωτερικών.
Οι διάφορες "Nεολαίες ενάντια στον Ρατσισμό", και το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα σπονσοράρονται από την Ευρωπαική Ένωση ήδη από την εποχή του "Διεθνούς Κοινωνικού Φόρουμ".
Στην ουσία οι ίδιοι άνθρωποι ηγούνται και των διαφόρων κινήσεων πολιτών με αποτέλεσμα σε κάθε εκδήλωση να συμμετέχουν επίσημα δεκάδες οργανώσεις αλλά εν τέλει να εμφανίζεται μια χούφτα εκ των ιδίων ανθρώπων που όμως....είτε εισπράττουν είτε εξασκούν πολιτική.
To "Δίκτυο κοινωνικής υποστήριξης προσφύγων και μεταναστών"και το "Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα" αποτελούν την ίδια οργάνωση.
Η Πακιστανική κοινότητα, η Αφγανική κοινότητα, η Συμμαχία Σταματήστε τον πόλεμο και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η Κίνηση Ενωμένοι ενάντια στον Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή αποτελούν και αυτές την ίδια οργάνωση και ελέγχονται από το ίδιο πρόσωπο.
Επίσης η ίδια οργάνωση εμφανίζεται ως "Κίνηση απελάστε τον Ρατσισμό" και ως "Κυριακάτικο σχολείο Μεταναστών"
Έπειτα έχουμε και 6 "οργανώσεις" και "συνιστώσες" του ΣΥΡΙΖΑ.
Ας μην ξεχνούμε και τα "παιδιά" από το "Πολιτικό Καφενείο".
Την γιάφκα ουσιαστικά του Χαλανδρίου......
Φυσικά πέρα από την τεράστια οικονομική ενίσχυση που παρέχει το κράτος σε αυτούς τους λίγους με τις πολλές οργανώσεις παρέχει και αστυνομική προστασία σε "δράσεις" που είναι σίγουρο ότι θα πυροδοτήσουν αντιδράσεις από την τοπική κοινωνία. Αυτό συνέβη με την κρατική πρωτοβουλία να παραχωρήσει την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα στους επαγγελματίες αντιρατσιστές.ή να επιτρέψει την κατάληψη πλατειών για υπαίθριες προσευχές.
Σε όλες αυτές τις δράσεις οι ΜΚΟ βρίσκονται απο πριν στο σημείο για να ακολουθήσει η λυπητερή κατήχηση για τους "αναξιοπαθούντες" και η πολιτική κάλυψη απο τον αναρχο-ΣΥΡΙΖΑ.
Τις δικαιολογημένες αντιδράσεις των πολιτών που βλέπουν να έχουν αλλωθεί οι πόλεις και τα χωριά τους φροντίζουν να τις επικαλύπτουν τα Μέσα μαζικής προπαγάνδας βαπτίζοντας ως Χρυσαυγίτες και ακραίους ακόμα και ηλικιωμένους.Η κρατική χρηματοδότηση και οι διασυνδέσεις των επαγγελματιών αντιρατσιστών με τα κανάλια τις εφημερίδες αλλά και ακόμη τον ίδιο τον μετανάστη πρωθυπουργό είναι ενδεικτικά του ποιοι πραγματικά τους στηρίζουν και τους υποκινούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: