Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΟΥΝ

Είναι άξιο απορίας αυτό που συμβαίνει με το κόμμα της Ντόρας αλλά και την ίδια.
Απορίας βέβαια που λέει ο λόγος γιατί όλο αυτό που συμβαίνει στην Κρήτη και που αποσιωπάται απο τα άλλα ΜΜΕ πλην των τοπικών έχει την εξήγηση του τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό.
Η "Δημοκρατική συμμαχία" είναι ένα κόμμα που φαίνεται και μάλλον είναι το κόμμα του ενός.
Πλησιάζει αν δεν έχει ταύτιση με το Καρατζεφερο-κόμμα.Κόμματα ιδιόκτητα φτιαγμένα απο την ανάγκη των ιδρυτών τους (οικογένεια) για να κρατηθούν οι αρχηγοί τους στην πολιτική επιφάνεια αποδυναμώνοντας άλλους σχηματισμούς πουλώντας την εναλλακτική λύση του ψευτο-κοινοβουλευτισμού στον οποίο πολλά λέγονται αλλά πάντα η κατάσταση παραμένει ως...δια μαγείας η ίδια.
Οι σχέσεις της πρώην υπουργού που προετοιμάστηκε χρόνια για αυτή την στιγμή με...."συμμάχους" είναι γνωστή.Οι ταυτόσημες θέσεις της με το "ευρωπαϊκό" προφίλ που πλασάρουν οι απατεώνες "σοσιαλιστές" του Αμερικανο-Εβραίου επίσης γνωστές.
Οπως και η στήριξη της απο αυτό που οι "σύντροφοι" θα έλεγαν μεγάλο κεφάλαιο.
Φανατική υποστηρικτής της Ελληνοτουρκικής φιλίας.
Η Ντόρα δημιούργησε ένα κόμμα με τοπικιστικό χαρακτήρα που περιορίζεται που αλλού στην Κρήτη και τα σαλόνια των Αθηνών.
Ενα κόμμα που όπως θέλουν να δείχνουν τα ΜΜΕ στην Κρήτη που όπως γνωστό παραδοσιακά το ΠΑΣΟΚ υπερτερεί κατα πολύ μπορεί να λειτουργήσει όχι μόνο ως ρυθμιστής αλλά και να πάρει αποφάσεις.
Είναι άραγε τυχαίο αυτό;Η Ντόρα που ουδέποτε κατέβηκε έστω ως βουλευτής Κρήτης αλλά προτίμησε την Αθήνα και την Ευρυτανία για ευνόητους λόγους.
Εμφανίζεται ως ο ρυθμιστής μιας ολόκληρης περιοχής της χώρας η οποία με το "Καλλικρατικό" της σχεδιασμό και την παντοδυναμία του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να εξηγηθεί με την λογική.
Κι όμως έτσι παρουσιάζεται ένα κόμμα που είναι αμφίβολο και αν καταφέρει να μπεί στην βουλή μιας και οι θέσεις του περιορίζονται στην μόδα της "πολιτικής συνεννόησης".
Μια μόδα που θέλει τον λαό ήρεμο.....καρπαζοεισπράκτορα να δέχεται όσο τον δυνατόν με "συναίνεση" την κατοχή της χώρας και την εφαρμογή των ξενόδουλων πολιτικών.
Στην Κρήτη ηδη έχει ανοίξει βεντέτα τόσο με τους "πράσινους" όσο και ανάμεσα στους υποστηρικτές της για το θέμα ανοίγματος εφετείου στο Ηράκλειο.
Και αν αυτό φαίνεται κατι....μικρό.Δεν είναι απο την στιγμή που η Ντόρα ονειρεύεται μια ενωμένη Κρήτη υπο το...μητσοτακέικο που με το πλήρωμα του χρόνου η ίδια θα κληθεί να εξοφλήσει μέρος ή το σύνολο των γραμματίων.
Η απορία είναι μέχρι ποιου σημείου ο λεβέντικος κρητικός λαός θα δεχτεί να γίνει ο μοχλός πίεσης ή εξυπηρέτησης σχεδιασμών που εξυπηρετούν προσωπικές φιλοδοξίες και ύποπτους σχεδιασμούς που θα έχουν αντίκτυπο όχι στο ήδη διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα αλλά στην ίδια την πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: