Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΡΕΕΕΕ;;;;;;

Με ένα πικρό χαμόγελο θα μπορούσε κανείς να αντιδράσει διαβάζοντας την δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα και που οι ερωτώμενοι Τούρκοι πολίτες θεωρούν πως η χώρα τους δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο απο την Ελλάδα.
Αντιθέτως θεωρούν ως πρώτο "εχθρό" στην σχετική λίστα τις ΗΠΑ και κατόπιν το Ισραήλ.
Σε καμία περίπτωση φυσικά δεν θα θέλαμε να είμαστε "εχθροί" με κανένα κράτος αρκεί να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός της εθνικής κυριαρχίας και σεβασμός στην ιστορική διαδρομή.
Ομως πως είναι δυνατόν με αυτόν πρωθυπουργό (φωτό) να αισθάνεται οποιοσδήποτε απειλή.
Είναι....ακίνδυνος...επι τη εμφανίσει.
Ασε αμα ανοίξει και το στόμα του....Εκεί δεν το συζητάμε καθόλου.
Είναι η χαρά του αντίπαλου διπλωμάτη.Ο άνθρωπος που ξέρεις ότι θα ανταποκριθεί στις όποιες απαιτήσεις-παραχωρήσεις.Εχει φυσικό ταλέντο.
Εξασκημένο για χρόνια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.Ταλέντο κληρονομικό απο το Αμερικανο-Εβραιο-Πολωνικό του αίμα.
Πως μπορεί κάποιος να ανησυχήσει;
Ακούραστος ταξιδευτής που εργάζεται αδιάκοπα για τα ευρωπαϊκά,τουρκικά,αμερικανικά συμφέροντα (μονο για τα ελληνικά δεν δίνει μια) ακόμα και σήμερα μια μεγάλη μέρα για τον χριστιανισμό βρίσκεται στο Παρίσι.
Γυρίζοντας δεν είναι απίθανο να μας κουβαλήσει και φρεγάτες που θέλουν να πουλήσουν οι Γαλλοι.Να της κάνουμε άραγε τι;
Οταν τα τουρκικά πολεμικά σουλατσάρουν ελεύθερα στο Αιγαίο;
Πάντως το καθήκον του θα το κάνει....θα μιλήσει σε ακροατήριο (πάλι ρεζίλι θα γίνουμε) με θέμα ποιο άλλο το αγαπημένο του "Νέος Κόσμος. Νέος Καπιταλισμός".
Είπατε τίποτα;Αν ρε Πασοκτζίδες το 80 που φωνάζατε η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες και έξω απο την ΕΟΚ σας έλεγαν ότι θα έρθει μέρα που ο αρχηγός σας θα μιλάει για το "Νεο Καπιταλισμό"!!!! τι θα λέγατε;
Τα καλά όμως έρχονται την Παρασκευή το πρωί που ο ΓΑΠ για ακόμα μια φορά παίζοντας το γιουσουφάκι θα επισκεφτεί το Ερζερούμ....ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ πρωθυπουργός και θα μιλήσει στην σύνοδο Τούρκων διπλωματών.Η σύνοδος έχει ως θέμα την υπεράσπιση των συμφερόντων του κεμαλικού κράτους!!!!
Και ύστερα μιλάμε για φόβο....Ρε ποιο φόβο για γέλια είσαστε και εμείς όπως μας καταντήσατε για κλάματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: