Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

ΣΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ "ΜΠΑΧΑΛΟ" ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Η ΝΔ δίνει την εντύπωση ενός κόμματος που ασθμαίνοντας προσπαθεί να διαφοροποιηθεί απο την κυβερνητική πολιτική.
Στα...πέντε μέτρα που ανακοινώνει το ΠΑΣΟΚ διαφωνεί με το...ένα και αυτό χωρίς καν να γίνεται πιστευτή. Αυτός ίσως είναι και ο λόγος που η αξιωματική αντιπολίτευση αδυνατεί να εισπράξει σε μεγάλο ποσοστό τους αποστασιοποιημένους ψηφοφόρους.
Δεν υποστηρίζουμε την "καταστροφολογία" και τον μηδενισμό που κατά κόρων χρησιμοποιεί η εκάστοτε αντιπολίτευση στην χώρα ώστε να αποκομίσει κομματικά οφέλη.
Και δεν έχουμε πρόβλημα να πούμε ότι ορισμένα απο τα μέτρα της κυβέρνησης θα έπρεπε να είχαν γίνει πράξη εδω και χρόνια και χωρίς να έχουμε τον δερβέναγα της τρόικας πανω απο το κεφάλι μας.
Ομως στην προκειμένη περίπτωση η ΝΔ δείχνει με την στάση ή και την σιωπή της να μην είναι σίγουρη για το τι πρέπει να θεωρήσει θετικό και τι όχι.
Γιατί εδω δεν μιλάμε μόνο για μέτρα μιας κυβέρνησης. Αλλά για επίθεση στην ελληνική κοινωνία και για πολιτικές που αποφασίζονται για εμάς χωρίς εμάς
Ο ελληνικός λαός ψήφισε (;;;;) ΠΑΣΟΚ και βρέθηκε να κυβερνιέται απο ξένους.
Ξένους στην νοοτροπία,ξένους προς τις ανάγκες των πολιτών.
Ξένους που αδιαφορούν εαν μπορεί να γίνει πράξη ένα πρόγραμμα ενω συνάμα ο ελληνικός λαός παρασύρεται σε ένα γκρεμό που δεν έχει τέλος.
63,6 δις ευρώ λένε τα στοιχεία πως πρέπει να πληρώσει η χώρα μας το 2011 για τόκους και τοκοχρεολύσια και 6,5 περίπου δις για μισθούς και συντάξεις.
Και όλα αυτά όταν το 2010 τα έσοδα ήταν μετα βιας 53 δις ευρώ.
Η ΝΔ λοιπόν που....δεν ψήφισε το μνημόνιο μέσω του προέδρου της έστειλε επιστολή στον Μπαρόζο με την οποία συμφωνεί και για το "μηχανισμό στήριξης" αλλά και το ευρω-ομόλογο το οποίο όπως αναφέρει θεωρεί την μόνη λύση.
Στο εσωτερικό βέβαια άλλα μας είπε.....
Και δεν είναι μόνο αυτό.Με δεδομένο το Ντορο-κόμμα θα περίμενε κανείς ο Σαμαράς να βγεί μπροστά,να γίνει ποιο "μαχητικός" και να βάλει στο τραπέζι και τα εθνικά θέματα τα οποία έχουν "ναυαγήσει".Εχουν εγκαταλειφθεί στην "έννοια" του Αμερικανο-Εβραίου.
Και την...."παράνοια" της Τουρκο-Ντόρας και του πατριδέμπορα.
Προφανώς ο Σαμαράς συνεχίζει να πιστεύει στην "απο-δεξιοποιήση" της ΝΔ.
Συνεχίζει να μην μιλά για αρχές και αξίες που είναι συνώνυμες με τον ελληνισμό.
Και προτιμά την light πολιτική αντιπαράθεση απεμπολώντας όμως με αυτό τον τρόπο ότι θα μπορούσε να διαφοροποιήσει στην πράξη και όχι στα λόγια το κόμμα του και απο την κυβέρνηση.Αλλά και απο τα φιλελεύθερα λαμόγια,καταστροφείς της πατρίδας και τους "κομματο-ιδιοκτήτες".
Με την στάση της η ΝΔ μέχρι σήμερα αποδεικνύει ότι ουτε την διάθεση έχει αλλά ούτε και την θέληση για μάχη.Τα σποραδικά "πυρά" είναι άλλοθι ώστε να μην κατηγορηθεί για ταύτιση απόψεων με την κατοχική κυβέρνηση.Ομως όταν η "δεξιά" αρνείται να υψώσει πατριωτικό λόγο τότε είναι καταδικασμένη στην συνείδηση του κόσμου και η εξουσία αν έρθει όταν έρθει δεν θα είναι τίποτα περισσότερο απο την λογική της διαχείρισης και της εναλλαγής που συνήθως γίνεται στην χώρα αλλά που το μόνο που προσέφερε ήταν φτώχια στο λαό,υποχώρηση στα εθνικά θέματα και απαξίωση του ελληνισμού διεθνώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: