Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΤΑΡΣΙΑ!!! ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ

Καθημερινά γιγαντώνεται το κίνημα των πολιτών κατά των διοδίων.
Χιλιάδες είναι πλέον οι διερχόμενοι οδηγοί που αρνούνται να πληρώσουν τα ληστρικά αντίτιμα που επέβαλαν οι ιδιωτικές εταιρείες.
Το ενθαρυντικό είναι πως πρόκειται για πραγματικά απλούς πολίτες παρά την προσπάθεια κυρίως του ΚΚΕ και του (Τ)ΣΥΡΙΖΑ να καπελώσουν και αυτή την προσπάθεια.
Η κυβέρνηση υπέκυψε στους εκβιασμούς των εταιριών αποδεχόμενη τις νέες αυξήσεις αλλά και την συνεχή δημιουργία νέων σταθμών διοδίων ακόμα και με απόσταση ελάχιστων χιλιομέτρων μεταξύ τους.
Η ΝΔ κάνει την "πάπια" μην παίροντας καμία θέση επι του θέματος μιας και εδω δεν γνωρίζει όπως στα περισσότερα θέματα ποια στάση να κρατήσει.
Αυτή της λαικής δεξιάς,της κεντροδεξιάς ή του φιλελευθερισμού;
Ο ΛΑΟΣ με την συνήθη λαικίστικη ρητορική του απο την μια μιλάει δια στόματος Καρατζαφέρη για επέκταση των συμβάσεων των ιδιωτικών εταιρειών εως και 30 χρόνια!!!!
Με την "λογική" εισροής εσόδων στα δημόσια ταμεία και δημιουργίας νέων έργων.
Βέβαια εδω έχουμε το εξής πρόβλημα που φαίνεται πως του διαφεύγει......
Εσοδα για το κράτος ουσιαστικά δεν υπάρχουν πέρα απο τα όσα εισπράχτηκαν απο τις αποικιακές συμβάσεις Σουφλιά.
Αλλά και έργα δεν γίνονται παρόλες τις εισπράξεις των ιδωτικών εταιρειών.
Στον αντίποδα ο "τσιρίδας" γραμματεάς του ΛΑΟΣ υποστήριξε πως οι πολίτες έχουν μεν δίκιο.....Αλλά αυτό που κάνουν είναι....ανταρσία!!!!!
Μάλιστα φρόντισε να υποπέσει στην ίδια ανοησία που έκανε ο πρόεδρος του όταν και χαρακτήρισε κομμουνιστές και πράκτορες όσους πολίτες είχαν μαζευτεί εξω απο το κοινοβούλιο και ξεφώνιζαν το πολιτικό συνάφι.
Ο γραμματέας του ΛΑΟΣ πρότεινε να λύσει το πρόβλημα ο....Ζαχαριάδης ή η κοινοβουλευτική δημοκρατία που αυτός φαντάζεται ή που τον έχει βολέψει.
Ουσιαστικά ξανα-χάρησε τον αγώνα και την διαμαρτυρία πολιτών στους αναρχοκουμουνιστές.
Πέρα απο ότι το ίδιο λαθος γίνεται δευτερη φορά και αυτό είναι πλέον ύποπτο.
Η κοινοβουλευτική δημοκρατία μέσα απο την οποία....φαντάζεται ο Γεωργιάδης πως λύνονται όλα τα προβλήματα έχει αυτή την στιγμή ένα σοβαρό πρόβλημα.
Πολύ απλά ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.
Λειτουργεί βέβαια για να εκλέγονται μαριονέτες μέσω χορηγών,για να εισπράτουν οι εκλεκτοί αλλά δεν λειτουργεί όταν ο απλός πολίτης ζητά το δίκιο του.
Αντι λοιπόν να καταδικάσει αυτή την στρεβλή λειτουργία....βαφτίζει και αυτός μετα τον πρόεδρο του τους πολίτες κατα πως τον συμφέρει.
Οντας και λάτρης της Αρχαίας Ελλάδας και προφανώς όχι του Πεισίστρατου αλλά της Δημοκρατίας γνωρίζει ότι έφταναν 6.000 βοτσαλάκια για να απαλαγεί η πόλη και ο λαός απο πολλούς "ψευτοδημοκράτες".Στην κοινοβουλευτική του δημοκρατία δεν αρκούν ούτε 1 εκατομμύριο υπογραφές πολιτών για να αλλάξουν τις αποφάσεις.
Αρα δεν βλέπει ή δεν θέλει να δει τι γίνεται.....
Και μπορεί και αυτός να διαμαρτύρεται στηρίζοντας το σάπιο σύστημα που τον πληρώνει...
Υπάρχουν όμως και πολίτες που δεν έχουν την δική του υπομονή ώστε να φωνάζουν εντός συστηματος αφού όχι μονο δεν πληρώνονται αλλά αντιθέτως πεινάνε,δεν έχουν να πληρώσουν τα στοιχειώδη,είναι άνεργοι.....
Ολοι λοιπόν αυτοί που φυσικά δεν είναι όλοι ΚΚΕ δεν μπορούν ή δεν έχουν την θέληση και κυρίως την αντοχή του μισθοδοτούμενου βουλευτή να περιμένουν πότε οι κοινοβουλευτικές του φαντασιώσεις θα γίνουν πραγματικότητα τι πρέπει να κάνουν;
Να αντιδράσουν οι ίδιοι απο την στιγμή μάλιστα που δεν αντιδρά η πολιτεία ή να περιμένουν ήσυχα την "κοινοβουλευτική ανάσταση" μόνο που κατά την αναμονή όπως δείχνουν τα πράγματα είναι πως πρώτα αυτό που θα επέλθει για αυτούς θα είναι ο φυσικός θάνατος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: