Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ" ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΒΟΥΖΑΣ

Μετά την πρόταση Παπουτσή για τοποθέτηση φράχτη στον Έβρο ώστε να αναχαιτιστούν τα κύματα των λαθρομεταναστών.
Εγινε το εξής καταπληκτικό...Ολόκληρη η "αριστεράντζα" συνέπλευσε με την ΕΕ.
Ακόμα και κόμματα όπως το ΚΚΕ που την θεωρούν συνώνυμο της..."πανούκλας" έσπευσαν να δηλώσουν την αντίθεση τους για το μέτρο.
Λογικό θα μου πείτε αφού και η ΕΕ θέλει την χώρα μας ως "χωματερή" αλλά και οι της αριστεράς χρειάζονται ψηφοφόρους και "επαναστάτες".
Βέβαια σε καμιά περίπτωση δεν είμαστε σίγουροι ότι αυτή η κυβέρνηση θα κάνει πράξη αυτό το σχεδιασμό και αυτό γιατί η πρώτη της κίνηση ήταν στην εντελώς αντίθετη κατεύθυνση με την "ελληνοποίηση" εκατοντάδων χιλιάδων "αναξιοπαθούντων" προσκαλώντας με αυτό τον τρόπο ακόμα περισσότερους να έρθουν στην ταλαίπωρη Ελλάδα.
Δεν είμαστε σίγουροι αφου ακόμα και εντός του ΠΑΣΟΚ και όχι απο απλά στελέχη αλλά απο μέλη της κυβέρνησης όπως η κ.Νταλάρα εκφράστηκαν αντιρρήσεις δηλώνοντας πως το "τοίχος θα είναι προσωρινό"!!!!! και πως οι απόψεις της πλησιάζουν αυτές του ΣΥΡΙΖΑ!!!!
Μέχρι και εκπομπές στήθηκαν θυμίζοντας "το και ακόμα δεν τον κάναμε και Γιάννη τον εβγάλαμε" για να...κλάψουν οι γνωστοί τηλε-μαιντανοί του προοδευτισμού για τους "ανθρώπους δίχως πατρίδα".
Ακόμα και πηγαίοι τίτλοι στις εφημερίδες φιλοξενήθηκαν του τύπου: "Τίποτα και κανείς δεν πρόκειται να αποτρέψει τους ανθρώπους που απειλούνται με αφανισμό από την αναζήτηση δρόμων για τη διασφάλιση της ζωής."
Και λες απο μέσα σου ρε πόσο "αγάπη" υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο;
Τι "ανθρωπιά"....τι "συμπαράσταση".
Και φυσικά αυτό θα πουν και όσοι παρακολουθήσουν την εικόνα που παρουσιάζουν τα κανάλια με παιδιά να κρατούν τα σύρματα του φράχτη στις ΗΠΑ ή στο Ισραήλ.
Δεν δείχνουν όμως τους νεκρούς Έλληνες πολίτες,τα λεηλατημένα σπίτια,τις εκατοντάδες χιλιάδες ληστείες,το "ναό" της πορνείας που έχουν καταντήσει την πρωτεύουσα της χώρας.
Ουτε καν τολμούν να δώσουν στην δημοσιότητα τον πραγματικό αριθμό των εισβολέων.
Μιλάμε για καθαρό γκεμπελισμό και παραποίηση της πραγματικότητας.
Αφού η χώρα μας ουδεμία σχέση έχει με το "κράτος" των 320.000.000 Αμερικανών ούτε φυσικά και με το Ισραήλ που βρίσκεται ουσιαστικά σε μια μόνιμη "εμπόλεμη" κατάσταση και παρόλα αυτά έχει θεσπίσει νόμο όπου δέχεται μόνο 300 χιλ. μετανάστες σε πληθυσμό 7,5 εκατομμυρίων ποσοστό περίπου 4%.
Στην Ελλάδα όμως που δεν θέλουμε να γίνουμε ΗΠΑ αλλά και που δεν είμαστε κατοχικός στρατός.Στην Ελλάδα που αρνούμαστε να ψηφίσουμε κάποιο ποσοστό και έχουμε μετατρέψει την χώρα σε χαβούζα και κέντρο υποδοχής των απανταχού "αναξιοπαθούντων".
Σε αυτή την χώρα κατι πρέπει να γίνει.
Να τους δώσουμε χαρτιά λένε μερικοί για να φύγουν....Το ερώτημα είναι τι χαρτιά;
Σαν αυτά που τους έδωσε ο ΓΑΠ και τους έκανε "έλληνες";
Ε τότε να δείτε τι έχει να γίνει όταν μάθουν σε Αφρική και Ασία πως υπάρχει μια χώρα που κάνει με το....αζημίωτο "Ευρωπαίους πολίτες".
Αλλά ας τα αφήσουμε αυτά κατά μέρος γιατί μας λένε "φασίστες".
Ολοι όμως οι υπόλοιποι "προοδευτικοί" γιατί δεν εξηγούν καταρχάς που βρίσκουν τα 5 και 10 χιλιάδες ευρώ για να έρθουν στην Ελλάδα;
Για παράδειγμα στο Πακιστάν το ημερομίσθιο είναι 6 ευρώ.Αν κάποιος έχει 10.000 γιατί θέλει να φύγει απο κεί;
Μα προφανώς είτε γιατί τα χρήματα αυτά προέρχονται απο παράνομες δραστηριότητες συνήθως εμπόριο ναρκωτικών είτε γιατί δεν έδωσε φράγκο και πολύ απλά κάποιος τον έφερε για αλλους λόγους.
Το επόμενο...δακρύβρεχτο σενάριο είναι το άσυλο.
Ο νόμος και όχι μόνο ο ελληνικός αναφέρει ότι δίνεται σε ανθρώπους που ή στην χώρα τους κινδυνεύουν λόγω πολιτικών πεποιθήσεων ή που υπάρχει εμπόλεμη κατάσταση και (προσέξτε) όχι αόριστα κινδυνεύει η ζωή τους.
Για...ιμπεριαλιστικούς πολέμους και άλλες τέτοιες βλακείες ακούμε απο την "κασέτα" του Περισσού που έχει να αλλάξει εδω και 90 χρόνια.
Λοιπόν στην Αίγυπτο ή την Συρία,το Πακιστάν,το Μπαγκλαντές,την Αλγερία,Αλβανία και εκατοντάδες αλλες χώρες (περίπου απο 125 χώρες υπολογίζεται ότι έχουμε μετανάστες)
Απο αυτές τις χώρες ΣΕ ΠΟΙΑ δικαιολογείται οι πολίτες της να παίρνουν όχι μόνο άσυλο αλλά και ελληνική υπηκοότητα;
Φυσικά σε καμία.Αρα ο "κίνδυνος" για την ανθρώπινη ζωή είναι ωραίο παραμύθι...συγκινητικό αλλά χωρίς....λύκο.
Κάποιοι απο τους γνωστούς "ανθρωπιστές" που συμπτωματικά είναι και ταυτόχρονα βαθιά και συνειδητοποιημένοι ανθέλληνες.Επέσυραν την κατηγορία ότι θα γίνουμε "Γάζα".
Ξέχασαν όμως να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό ότι η ίδια η Παλαιστινιακή αρχή στην Αθήνα έχει εκδώσει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία η συντριπτική πλειοψηφία όσων δηλώνουν Παλαιστίνιοι είναι....."μαϊμού".
Αρα και αυτός ο μύθος καταρρέει.
Και να πάμε στον μύθο της "οικογένειας".Το έχουμε αναφέρει και ξανά πως σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία μόνο για οικογένειες δεν πρόκειται αφού το 85% περίπου των λαθρομεταναστών είναι άνδρες.
Επίσης κανείς "προοδευτικός" δεν μας λεει το που εργάζονται ή θα εργαστούν όλοι αυτοί.
Ποια η χρησιμότητα τους για το ελληνικό κράτος πέρα την διαρκεί αιμορραγία που προκαλούν στην οικονομία και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Η αριστεράντζα βέβαια δεν αναφέρεται σε αυτό ούτε στους "αναξιοπαθούντες" που ρίχνουν τα ήδη πεσμένα μεροκάματα παίρνουν τις ελάχιστες δουλειές των Ελλήνων και λειτουργούν ως απεργοσπαστικός μηχανισμός σε εφεδρεία.
Κανενας λοιπόν δεν δίνει απαντήσεις σε αυτά θέματα.Αντιθέτως με δακρύβρεχτες εκπομπές που στοχεύουν στο ελληνικό φιλότιμο προσπαθούν να μας κάνουν να αποδεχτούμε το τερατούργημα που αυτοί βαφτίζουν κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: