Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2011

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ

Του Νίκου Χριστοδουλόπουλου
Κύριε Αντιπρόεδρε της Κυβέρνησης, Χρόνια σας Πολλά και Καλή Χρονιά!
Θα ήθελα μέσω αυτού του ιστολογίου να μπείτε στο κόπο και να απαντήσετε σε κάποια ερωτήματα που μου έχουν δημιουργηθεί με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις σας εναντίον (κυριολεκτικά) των συμπατριωτών σας, περί κοπριτών, ζώων και λοιπών χαρακτηρισμών που αποδώσατε τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
1ον. Δεν γνωρίζω τους ψηφόρους που σας τίμησαν με τη ψήφο τους και σας ανέδειξαν εκπρόσωπο τους στο ελληνικό κοινοβούλιο, αλλά αν αυτοί ήλθαν στο γραφείο σας για να σας διαφθείρουν, κατά τα λεγόμενά σας, εσείς γιατί υποκύψατε με αποτέλεσμα να γίνετε και σεις διεφθαρμένος; Προφανώς για τη βουλευτική έδρα.
Πράγμα που προφανώς δεν επέτυχαν προσφάτως με τη σύζυγό σας, με αποτέλεσμα να μη διαφθαρεί και να μην εκλεγεί δήμαρχος στο δήμο που έθεσε υποψηφιότητα.
2ον. Άν υποθέσουμε ότι οι συγγενείς του θύματος του μεγάλου σεισμού στη L’Aquila της Ιταλίας το 2009 ήσαν διεφθαρμένοι, γιατί πάλι υποκύψατε στην διαφθορά και στη πρόταση που καταθέσατε για μεταγραφή όχι μόνο της αδελφής του θύματος αλλά συμπεριλάβατε μόνο τα εξαδέλφια του, καθότι ψηφοφόροι σας, και όχι για όλους τους λοιπούς έλληνες φοιτητές και φοιτήτριες, που φοιτούσαν τότε στη σεισμόπληκτη πόλη της Ιταλίας; και
3ον. Αν δεν είχατε την ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ , θα τολμούσατε να εκστομίσετε αυτά που είπατε για όλους εμάς , δημόσιους υπαλλήλους ή μη ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: