Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

ΙΔΟΥ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΣΟΥ κ.ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ

Οσοι προώθησαν στα πλαίσια της "δημοκρατίας" τον εθνομηδενισμό πρέπει σήμερα να αισθάνονται υπερήφανοι.
Το ίδιο και όσοι υπουργοί Εθνικής Άμυνας για ψηφοθηρικούς λόγους προσπάθησαν το καθήκον προς την πατρίδα που είναι η θητεία να το μειώσουν σε τέτοιο βαθμό ώστε οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις να μετατραπούν σε μισθοφορικό στρατό και ταυτόχρονα οι ελλείψεις σε προσωπικό να είναι τέτοιες που να καταστούν την άμυνα της χώρας προβληματική.
Φυσικά πάνω απο όλα ήταν το ψηφο-κυνηγητό έστω και αν αφορούσε "ευαισθητούληδες" και άλλες..."κοινωνικές ομάδες".
Το καθήκον προς την πατρίδα έγινε και αυτό συνδιαλλαγή μεταξύ πολιτικάντιδων και ψηφοφόρων.Εγινε εξυπηρέτηση επωνύμων και γνωστή πολιτική των "δικών μας παιδιών".
Επι δεκαετίες αυτή η τακτική έφερε τα σημερινά αποτελέσματα.
Οι κοπρίτες που διακαώς αναζητούσε ο κ.Πάγκαλος εμφανίστηκαν και μάλιστα με προνομιακό τρόπο.
Και δεν είναι λίγοι.....35.000 ΚΟΠΡΙΤΕΣ μεταξύ αυτών αντιρρησίες συνείδησης και λιποτάκτες κοιτάζουν να βολέψουν αλλά και να εισπράξουν κανένα φράγκο οι της κυβέρνησης με το νεο νομοσχέδιο που φέρνουν στην βουλή.
Οσο αφορά τους πρώτους η "θητεία" τους θα κοστίζει 6.000.
Τόσο αποτιμάται η υποχρέωση προς την μητέρα πατρίδα.
Να θυμίσουμε ότι και για τους αντιρρησίες συνείδησης μεταξύ άλλων υπήρχε παλιότερος νόμος του ΠΑΣΟΚ που προέβλεπε θητεία χωρίς όπλο.Αλλά και πάλι δεν πατούσε κανένας όποτε το έριξαν στην...είσπραξη.
Οσο για τους λιποτάκτες το νομοσχέδιο προβλέπει 1.000 ευρώ πρόστιμο ανα μήνα εισπραττόμενα απο τις....εφορίες!!!!
Με λίγα λόγια όποιος έχει λεφτα δεν θα υπηρετεί....Είναι τόσο απλό.
Κι όμως σε έναν κράτος το οποίο οι πολίτες του αρνούνται να κάνουν το χρέος τους προς την πατρίδα οι ποινές μόνο χρηματικές δεν θα έπρεπε να είναι.
Φυλάκιση ανάλογη της θητείας και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων.
Αυτή είναι η αρμόζουσα ποινή και όχι η σημερινή ξεφτίλα υπουργών,πρωθυπουργών,καλλιτεχνών και δημοσιογράφων που μάλιστα κάνουν και καριέρα και εκφέρουν και άποψη περί παντός επιστητού όντας τρελοί,λιποτάκτες,μειωμένης αντίληψης και άλλα τέτοια...προβληματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: