Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2011

ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ ΕΝΩ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ

Υποκρισία και φαρισαϊσμός απο την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων η οποία συνεργεί με κυβέρνηση και τις ιδιωτικές εταιρείες που έχουν αναλάβει την εκμετάλλευση των διοδίων ώστε να παραχωρούνται τα ονοματεπώνυμα οδηγών που περνούν αρνούμενοι να πληρώσουν.
Εδω να σημειώσουμε ότι δεν πρόκειται για "εγκληματική ενέργεια" αλλά αντίδραση των πολιτών στο χαράτσωμα ιδιωτών που "φορολογούν" αυθαίρετα και ανεξέλεγκτα τους Ελληνες ζητώντας να πληρώνουν την διέλευση σε δρόμους που έχει πληρώσει ηδη ο ελληνικός λαός.
Υστερα λοιπόν απο τα παράπονα των εταιρειών η κυβέρνηση ενέδωσε και συμφώνησε να δίνονται σε ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ εταιρείες τα ονοματεπώνυμα των κατόχων οχημάτων που δεν πληρώνουν το αντίτιμο-χαράτσι των εταιρειών.
Και επειδή ο νόμος απαγορεύει την βιντεοσκόπηση προσώπων.....
Βρηκαν το παραθυράκι και οι εταιρείες θα βιντεοσκοπούν αριθμούς κυκλοφορίας και κατόπιν δίνοντας τα στοιχεία στο υπουργείο Μεταφορών ο "ρουφιάνος" κράτος θα καταθέτει τα ονοματεπώνυμα των ιδιοκτητών για τα περαιτέρω.
Αυτό λοιπόν απο την Αρχή θεωρείται σύννομο και μάλιστα αναφέρει πως η βιντεοσκόπηση οχημάτων έχει ψηφιστεί και απο την βουλή!!!! όταν και ψηφίστηκε η παραχώρηση των διοδίων σε ιδιώτες.
Και ρωτάει ο πολίτης καλά.....Ολοι οι κλέφτες πολιτικοί,οι φοροφυγάδες "καλλιτέχνες",αθλητές,δημοσιογράφοι,καραγκιόζηδες τηλεμαιντανοί,εγκληματίες ακόμα και παιδεραστές προστατεύονται τα προσωπικά τους δεδομένα και δεν μπορεί να τους γνωρίζει η κοινωνία και κυρίως τα θύματα τους υποψήφια και μη.
Και οι πολίτες που το επαναλαμβάνουμε δεν παρανομούν ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ στην αυθαιρεσία μην έχοντας άλλο τρόπο.....Αυτοί είναι οι "επικίνδυνοι" που πρέπει να διαποπεμφούν;
Δηλαδή "κύριοι" τι θέλετε για να καταλάβετε πως δεν μπορείτε να χρεώνετε όσα θέλετε ότι θέλετε και ειδικά για πράγματα που ο Έλληνας μέσα απο τις γνωστές υπερτιμολογήσεις έχει πληρώσει διπλά και τρίδιπλα για να κατασκευαστούν;
Πρέπει να πάνε να τα κάψουν τα κωλοδιόδια δηλαδή;
Αυτό θέλετε;ή είστε τόσο προσκυνημένοι που δεν τολμάτε να πατήσετε πόδι ούτε σε μια εταιρεία διοδίων;

Δεν υπάρχουν σχόλια: