Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011

ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ...ΡΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΤΕ....

Επιτέλους αυτή η κυβέρνηση έκανε και κατι σωστό.
Υστερα απο την χθεσινή συνεδρίαση της ΔΕΜΑ που αποφάσισε την αφαίρεση των αγώνων απο την χώρα όλοι βγήκαν στα κεραμίδια και άρχισαν να μυξοκλαίνε.
Οι πολιτικοί ανησυχούν για το πρεστίζ της χώρας....
Ρε δε πάτε να κουρευτείτε;Ποιο πρεστίζ έτσι που μας καταντήσατε;
Δεν σας νοιάζει που οποιοδήποτε ξένο τηλεοπτικό κανάλι θέλει να μιλήσει για διαφθορά και χρεοκοπία για ρεμούλες και πολιτική απατεωνιά αναφέρει την χώρα μας;
Δεν σας νοιάζει που οι φίλοι σας οι Ευρωπαίοι μας έχουν στο "δοκιμαστικό σωλήνα";
Πετάχτηκαν και οι "φορείς" και μίλησαν για ρεζιλίκι με πρώτο τον σύζυγο Μπακογιάννη τον κ.Κούβελο που τον έχουν και επικεφαλής της Ολυμπιακής Εθνικής Ακαδημίας.
Και που σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν εδώ και δυο χρόνια και που δεν απαντήθηκαν όντας γνώστης ότι η Ελλάδα θα έπαιρνε τους αγώνες αγόρασε μεσω της εταιρείας του περίπου 1.000 στρέμματα απο την Μητρόπολη Δημητριάδος τα οποία μάλιστα κάτοικοι και φορείς του Βόλου αμφισβητούσαν την κυριότητα της.
Τα οποία στην συνέχεια όλως τυχαία χωροθετήθηκαν ως γήπεδα γκόλφ που θα χρησιμοποιούνταν για τους αγώνες.....
Γήπεδα γκόλφ....μόνο γέλιο μπορεί να προκαλεί η σκέψη με την σημερινή οικονομική κατάσταση αλλά και με το σοβαρό πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζει ολόκληρη η Θεσσαλία αφού θα χρειάζονταν 3.000 κ.ε νερό (απο το ελάχιστο που υπάρχει) όσο δηλαδή θέλουν 12.000 οικογένειες.
Εκτός αυτού το κόστος καθ αυτών των αγώνων το οποίο άγγιζε τα 385.000.000 ευρώ είναι τεράστιο στην δύσκολη εποχή που ζούμε.
Και μάλιστα είναι και ανεδαφικές οι απαιτήσεις της ΔΕΜΑ που ζητούσε την κατασκευή μεσογειακού χωριού για την παραμονή των αθλητών.
Τώρα αν κάποιοι είχαν συμφέροντα στην περιοχή ή απλά ήθελαν να φωτογραφηθούν και να κάνουν το κομμάτι τους αυτό δεν ενδιαφέρει τους πολίτες που ήδη φιλοξενούν 2 εκατ. "αθλητές" τους συμπατριώτες "πολυπολιτισμικούς" του ΓΑΠ.Δεν θέλουμε προς το παρόν άλλους.....Δώσαμε.....Δώσαμε που λένε.
Είδαμε τα καλά της Ολυμπιάδας με τα χρέη που θα τα πληρώνουν και τα δισέγγονα μας με τα ερειπωμένα ολυμπιακά ακίνητα που έγιναν και αντικείμενο πλιάτσικου απο πολιτικούς και "ιερούς" επιχειρηματίες.Ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε.....
Αντε στην Λιβύη...αντε στην Τουρκία....αντε όπου στο διάολο θέλετε αλλά μακριά απο δω ΛΑΜΟΓΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: