Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ

Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις μεταξύ καταληψιών λαθρομεταναστών που βρίσκονταν μέσα...Ταξιάρχου παρακαλώ της ΕΛΑΣ και δυο εισαγγελέων που ως διακοσμητικά στοιχεία ανέμεναν εντολές απο τηλεφώνου για να εφαρμόσουν τον νόμο!!!
Διαπραγματεύσεις του Παπουτσή ενός υπουργού....με την γραμματέα του ΚΚΕ!!!
Τις επιδοτούμενες ΜΚΟ στην πλειονότητα τους παρακλάδια του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την "περιφρούρηση" που είχε στηθεί έξω απο τον πανεπιστημιακό χώρο απο τους "γνωστούς-αγνώστους".
Η λύση βρέθηκε και η "επανάσταση" έλαβε τέλος περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα με την μετεγκατάσταση των παράνομων εισβολέων σε ιδιωτικό κτίριο της οδού Πατησίων που θα πληρώνει άραγε ποιός;
Αναμφίβολα πρόκειται για μια μεγάλη "νίκη" της εξοκοινοβουλευτικής αριστεράς και μέρους του αναρχο-ΣΥΡΙΖΑ που εξανάγκασαν για ακόμα μια φορά την συντεταγμένη πολιτεία και τα όργανα της σε ξεφτιλισμό.
Αφαντος ο πρύτανης που θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί....Αχρείαστος ο εισαγγελέας που θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί...προχθές.....Διακοσμητικός ο ταξίαρχος που θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί...παρα-προχθές.
Ενας ανίκανος υπουργός εκπροσωπών την πολιτεία και επιφορτισμένος με την τήρηση των νόμων και της τάξης έφτασε στο σημείο να συζητά αν θα πράξει το αυτονόητο ή όχι.
Αν θα εφαρμόσει ή όχι τον νόμο....Και με ποιους παρακαλώ;
Οχι με τα όργανα της πολιτείας ή έστω τους άμεσα ενδιαφερόμενους καταληψίες (αν και συζήτηση με παρανομούντες δεν υπάρχει.Εκείνο που υπάρχει είναι η απόδοση ευθυνών και εφαρμογή των νόμων) αλλά με τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και μια χούφτα επαγγελματιών "επαναστατών".
Στο κατω κατω τι μας είπαν "ζητάμε τα δικαιώματα μας"...."Να μην εισβάλει η αστυνομία και καταργηθεί το άσυλο".
Ξεπερνούμε λοιπόν το γεγονός και ευνόητα έρχεται το ερώτημα στα χείλη καθε Ελληνα πολίτη.Τα "δικαιώματα" που ζητούν οι λαθρομετανάστες που φυσικά είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ γιατί έχουν εισέλθει ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην χώρα γιατί δεν τα διεκδικούσαν στην πατρίδα τους;
Μήπως αυτά τα δικαιώματα είναι μεγαλύτερης σημασίας απο το δικαίωμα των Ελλήνων στην εργασία,την αξιοπρεπή διαβίωση,στην απόδοση ανθρωπίνων συντάξεων,στην περίθαλψη κλπ;
Πράγματα για τα οποία οι Ελληνες ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ;
Αν για αυτήν την πολιτεία είναι τότε καλά πράττει και όλοι οι υπόλοιποι που είχαμε την "ατυχία" να γεννηθούμε Έλληνες είμαστε κορόιδα.
Αν όμως δεν είναι ή είναι έστω ίδιας σημασίας..Τότε πως εξηγείται το γεγονός η δικαιοσύνη με ταχύτατους ρυθμούς να αποφασίζει πως 9 στις 10 απεργίες είναι παράνομες και καταχρηστικές;
Πως εξηγείται ο ζήλος της ΕΛΑΣ για αποκατάσταση της τάξης όταν δέρνει ανηλεώς τους Ελληνες εργαζομένους;
Εκτός και αν με τον χειρισμό της συγκεκριμένης υπόθεσης το κράτος του ΠΑΣΟΚ μας λεει ότι τέρμα οι απεργίες.Και πως οποιοσδήποτε θέλει να διεκδικήσει αυτό που θεωρεί δικαίωμα του θα πρέπει να κάνει κατάληψη σε οποιοδήποτε δημόσιο χώρο,υπουργείο,ή ακόμα και στην βουλή.
Τωρα θα πει κάποιος πως εκεί δεν υπάρχει άσυλο......
Και πως αν δεν ανήκει στους γνωστούς "επαναστάτες" θα φάει το ξύλο της αρκούδας και θα πάει..."άκλαυτος".Δεν θα έχει και άδικο.....
Αυτό άλλωστε μας δίδαξε και η πρόσφατη ιστορία του ξυλοδαρμού των πολιτών έξω απο την βουλή που τους ψέκασαν ότι ληγμένο χημικό είχαν.
Προφανώς αυτοί οι άνθρωποι σύμφωνα με την κυβέρνηση ήταν οι "παρανομούντες" που δεν είχαν κανένα δικαίωμα στην ίδια τους την χώρα.
Αρα κανένα δικαίωμα..κανένα άσυλο συνεπάγεται εφαρμογή των επιλεκτικών νόμων του χουντο-ΠΑΣΟΚ.
Εκεί όμως που τραβάς τα μαλλιά σου είναι στην στάση του ΣΥΡΙΖΑ που ενω δημιούργησε την κατάσταση...ενω τα μέλη του το έπαιζαν "περιφρούρηση"....ενω οι εκπρόσωποι του απο τηλεοράσεως υποστήριζαν την κατάσταση.Ο "επίσημος" ΣΥΡΙΖΑ την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια ρίχνοντας την ευθύνη στους λαθρο που δεν ήθελαν αρχικά να εγκαταλείψουν τον χώρο.
Μέχρι και την αρχαία Ελλάδα επικαλέστηκαν οι αθεόφοβοι για να στηρίξουν την ιδέα του ασύλου.Αν όμως δεν με απατά η μνήμη μου άσυλο υπάρχει και εντός των ιερών χώρων.
Ασυλο που καταπατήθηκε απο την ιεροσυλία της ΕΛΑΣ στα πρόσφατα επεισόδια του Αγ.Παντελεήμονα όπου απρόκλητα επιτέθηκαν σε πολίτες άοπλους και αφου τους χτύπησαν χωρίς έλεος έφτασαν στο σημείο να ρίξουν χημικά εντός του ιερού ναού.
Εκει κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε,κανείς δεν ανησύχησε για την ζωή των πολιτών,δεν ανησύχησε για το άσυλο.Ουτε και σήκωσε το τηλέφωνο να πάρει άδεια απο αριστερά αποβράσματα για να εφαρμοστεί ο νόμος.
Προσωπικά δεν είμαστε καθόλου θρησκόληπτοι αλλά αν έχουμε φτάσει ο σεβασμός της πολιτείας στο Θεό να είναι κατώτερος απο μια αναρχοκομουνιστική σαχλαμάρα που έγινε για άλλους λόγους και άλλους εξυπηρετεί τότε είμαστε τελειωμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: