Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Δεν άρεσε η εικόνα του δημάρχου Πειραιά που κατέβηκε συνοδευόμενος απο την αστυνομία στους δρόμους μιας πόλης που όπως οι περισσότερες στην χώρα έχει αφεθεί στο έλεος των λαθρομεταναστών.
"Ξύνισαν" τα μούτρα τους οι φιλοκυβερνητικοί εκδότες και επειδή φοβούνται όλο και περισσότερο την καραμέλα του ψευτο-ανθρωπισμού αφού ο κόσμος έχει αρχίσει να παίρνει χαμπάρι τι πραγματικά γίνεται....Βρήκαν αλλη κατηγορία.
Αυτοί που μέχρι χθές χαλούσαν τον κόσμο για "αστυνομική βαρβαρότητα" και "ανθρώπινα δικαιώματα" εγκαλούσαν σήμερα τον δήμαρχο για επικοινωνιακά παιχνίδια και άκουσον άκουσον ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ.
Σε αυτό βέβαια δεν θα διαφωνήσουμε γιατί έπρεπε να τους μαζέψει ΟΛΟΥΣ και να τους ξαποστείλη.Ομως αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες και μήνες αν ο κ.Μιχαλολιάκος συνεχίση να έχει αυτή την πολιτική ή αν τα φορτώσει και αυτός στον "ανθρωπισμό".
Ομως γιατι με τα "ώραία άρθρα" τους οι Λαμπρακο-Μπόμπολες δε φροντίζουν να μας ενημέρωσουν με την ίδια σπουδή και για τον απερχόμενο δήμαρχο;
Τον πρώην δήμαρχο που διοικούσε έναν δήμο με 132 εκατ. ευρώ χρέη.Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ χρέος δήμου ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
Γιατί δε μας λένε σε τι κατάσταση....κωλοχανείου είχε φέρει ο Φασούλας το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας με πάνω απο 300 χιλιάδες "αναξιοπαθούντες" να έχουν καταλάβει κτίρια,δρόμους,λιμάνι.
Δεν μας λένε για τα φέσια που άφησε και την βρώμα που επικρατεί ακόμα και στο κέντρο της πόλης που βρίσκεται το άλλοτε πανέμορφο Δημοτικό Θέατρο.
Ουτε και μας λένε με ποια κριτήρια ψηφίστηκε εξαρχης ο μπασκετμπολίστας πρώην δήμαρχος αφού το.... ολυμπιακό του φρόνημα όχι μονο δεν βοήθησε την πόλη αλλά την απαξίωσε,την καταχρέωσε και την κατέστησε έκτρωμα.
Και για όλα αυτά το μόνο που βρήκε να απολογηθεί ήταν πως το κόμμα του δεν τον υποστήριξε μιας και είχε το θράσος να θέλει να επανεκλεγεί όντας ο κ. "ολυμπιακός" του ΤΙΠΟΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: