Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

Σαν να μας τα "παραζάλισε" ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης που παρόλα τα..."ξεχέσματα" που έχει ακούσει συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις του αλλά και το ανύπαρκτο έργο του.
Με την ορκωμοσία της κυβέρνησης είχαμε αναφερθεί στον ρόλο που θα έχει ο αντιπρόεδρος και που τον ξέρει καλά αφου τον έχει υπηρετήσει και σε άλλες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα στο τέλος να τρώει πόρτα.
Είχαμε πει πως ο ρόλος του είναι αυτός του μαντρόσκυλου και πως η θέση που κατέλαβε είναι μόνο και μόνο να μην βρίσκεται έξω απο την κυβέρνηση.Οπου σε σε μια τέτοια περίπτωση τα όσα λεει τώρα θα ήταν εναντίον του ΠΑΣΟΚ.
Το γνωρίζουν οι του ΠΑΣΟΚ αυτό απο παλαιότερες εμπειρίες και του βρήκαν μια θέση να έχει να λεει και να μην ασχολείται μαζί τους.
Ομως ο αντιπρόεδρος το έχει παρακάνει. Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής υβρίζει τους πάντες εκτός τους ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ πολιτικούς,τους επαγγελματίες ΑΝΕΡΓΟΥΣ πολιτικούς που συντηρούνται απο τον ελληνικό λαό.
Έφτασε δε στο σημείο αυτός που παρέδωσε τον Οτσαλάν και "εξαφάνισε" την σημαία στα Ιμια να πιάσει στο στόμα του τους αγωνιστές του 21 χαρακτηρίζοντας τους "αγράμματους και αδαείς που ψήφιζαν αναλόγως των συμφερόντων τους".
Μήπως όμως ακριβώς επειδή ήταν αγράμματοι και αδαείς είμαστε σήμερα ελεύθεροι;
Γιατί απο τους παρα-μορφωμένους πολιτικούς,τους σπουδαγμένους στας Ευρώπας όπως θα έλεγαν παλιά όχι μόνο δεν είδαμε χαΐρι και προκοπή αλλά καταλάβαμε πως αν ήταν στην θέση των...αγράμματων θα ήμασταν ακόμα υπο τουρκική κατοχή.
Συγκρίσεις φυσικά δεν μπορούν να γίνουν ειδικά απο αυτή την κυβέρνηση αφού είναι η πλεον δειλή,προσκυνημένη,υποχωρητική.
Η νέα κυβέρνηση του "yes man" μόνο που τώρα προστέθηκε και το "oui mesie" και το "ja sir".
Αλλά πάνω απο όλα αυτό που πολέμησαν οι....αγράμματοι το "ναι αγά μου" με το οποίο ο σημερινός πρωθυπουργός έχει στενή σχέση.
Με όσα λεει ο αντιπρόεδρος σχεδόν καθημερινά αλλά κυρίως με την πολιτική της κυβέρνησης στο μόνο που δίνω βάση είναι στο διεφθαρμένοι πολίτες.
Και επειδή όλοι αυτοί δεν εκλέχτηκαν μόνοι τους παρόλες τις "δημοκρατικές" διαδικασίες που έχουν σκεφθεί για να συντηρούνται στην εξουσία.
Θα συμφωνήσω ότι κάποια στιγμή έρχεται η ώρα που πρέπει να ξεχωρίσει η ήρα απο το στάρι.
Για να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν κ. αντιπρόεδρε διεφθαρμένοι είναι όσοι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ.Αυτοί που ελέγχουν το δημόσιο τομέα και που στην συντριπτική πλειοψηφία εσεις και οι όμοιοι σας διορίσατε.Ειδικά λυπάμαι και την εκλογική σας περιφέρεια στην Ελευσίνα όπου υπάρχουν άνθρωποι που συντηρούν έναν ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ πολιτευτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: