Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ Η ΑΝΑΡΧΟΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ...ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ

Αποφύγαμε να γράψουμε χθές κατι σχετικό με τα επεισόδια στον Αγ.Παντελεήμονα και αυτό όχι κανένα άλλο λόγο αλλά επειδή περιμέναμε να περάσουν τουλάχιστον 24 ώρες ώστε και μεις ποιο νηφάλιοι να δουμε τα πράγματα αλλά και μήπως το υπεύθυνο υπουργείο προβεί σε κάποια ανακοίνωση.
Αρκετοί πιστεύω θα είδαν τα όσα διαδραματίστηκαν στον περίβολο χώρο της εκκλησίας.Αρκετοί θα ενημερώθηκαν απο το διαδίκτυο καθώς ανάλογα γεγονότα δεν τυγχάνουν της προβολής που θα έπρεπε απο τα ΜΜΕ.
Αυτό λοιπόν που έγινε ήταν μια αναίτια επίθεση των ανδρών των ΜΑΤ απέναντι σε κατοίκους και μη.Πρίν κάποιοι σπεύσουν να "χρωματίσουν" αυτούς τους ανθρώπους να θυμίσω ότι απέναντι στον νόμο όλοι οι πολίτες πρέπει να είναι ίσοι και να έχουν ανάλογη μεταχείριση.(Αυτό κρατήστε το).
Οι εικόνες αστυνομικών να επιτίθενται αδικαιολόγητα με μανία σε πολίτες που το "έγκλημα" τους ήταν η συγκέντρωση τους σε μια πλατεία.Ενα δικαίωμα που έχει ο κάθε Ελληνας....
Μόνο ντροπή προκαλούν αλλά δημιουργούν και σκέψεις για την ηγεσία της ΕΛΑΣ και τον αρμόδιο υπουργό πως χρησιμοποιεί την αστυνομία ως κατασταλτικό μηχανισμό απέναντι στην διαρκώς αυξανόμενη φωνή των Ελλήνων πατριωτών.
Εδω να σημειώσουμε ότι οι συγκεντρωμένοι σε αντίθεση με την τακτική άλλων "διαμαρτυρόμενων" οι οποίοι προστατεύονται και από το σύστημα αλλά κυρίως προστατεύονται οι εγκληματικές ιδέες τους και η περιφρόνηση τους για το κράτος.Ουτε όπλα κουβαλούσαν ούτε μολότωφ παρά ελληνικές σημαίες.
Και είναι άκρως εξοργιστική η εικόνα των ανδρών των ΜΑΤ να ψεκάζουν χημικά τον κόσμο ακόμα και μέσα στον ιερό Ναό!!!!
Να δέρνονται ανηλεώς πολίτες ακόμα και στα σκαλιά της εκκλησίας.Θα μου πεί κάποιος....Ε τα σκαλιά δεν είναι...άσυλο όπως τα πεζοδρόμια έξω απο τα ΑΕΙ απο όπου εκσφενδονίζονται συνήθως απο τα...καλο-παιδα πέτρες,ξύλα,μολότωφ και άλλα "δημοκρατικά" οπλικά συστήματα.Το πεζοδρόμιο προστατεύεται απο τον νόμο!!!!
Θα συμφωνήσω και έτσι ακριβώς είναι δυστυχώς....Ομως και τα σκαλιά της εκκλησίας πόσο μάλλον η ίδια η εκκλησία θα έπρεπε να προστατεύεται απο τον εσωτερικό νόμο του καθενός.Ασχετα αν πιστεύει ή όχι στον οποιοδήποτε Θεό...Αλλάχ ή όπως αλλιώς λέγεται πρέπει συνειδησιακά να σέβεται έναν χώρο που για κάποιους θεωρείται ιερός είτε είναι ο Αγ.Παντελεήμονας είτε το μαντείο των Δελφών.
Αλλο σε τι πιστεύουμε και άλλο τι επιβάλλει η παιδεία του καθενός.
Κι όμως άτομα που έχουν δωσει όρκο στην πατρίδα συμπεριφέρθηκαν ως Ταλιμπαν και εκδίωξαν δια της βίας πολίτες όταν οι ίδιοι ανέχονται την κατάληψη ολόκληρων περιοχών απο εγκληματικά στοιχεία αλλα κάνουν και τα στραβά μάτια στις υπαίθριες προσευχές χιλιάδων λαθρομεταναστών οι οποίοι με την σειρά τους κάνουν κατάληψη σε δημόσιους χώρους και μάλιστα όπως ο ίδιος ο αττικάρχης είχε παραδεχθεί χωρίς καμία άδεια.
Ειλικρινά περιμέναμε μετά απο όλα αυτά να πάρει θέση ο Παπουτσής ως αρμόδιος υπουργός.
Αντ' αυτού όμως είδαμε να κάνει δηλώσεις μόνο για την γερμανίδα αναρχική.
Δηλαδή η σιωπή του υπουργού σημαίνει ότι επικροτεί την πράξη των ΜΑΤ;
Και αν ναι με ποιο δικαίωμα η αστυνομία απαγορεύει μια ειρηνική συγκέντρωση;
Με ποιο δικαίωμα επιτίθεται σε πολίτες έστω και αν αυτοί οι πολίτες έχουν "ακραίες" πολιτικές απόψεις;Ενω την ίδια ώρα η πολιτεία και η δικαιοσύνη αποδέχεται το "θέατρο" που παίζουν μερικοί τρομο-αλήτες που οι ιδέες τους περιλαμβάνουν όχι μονο την περιφρόνηση προς την ίδια την πολιτεία αλλά παράλληλα είναι και εγκληματικές.
Ολα τα παραπάνω τα δυο μέτρα και δυο σταθμά....Το γεγονός ότι η πολιτεία κάποιους Ελληνες τους θεωρεί πολίτες δεύτερης κατηγορίας μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κάποιοι έχουν αρχίσει και ενοχλούν.Ισως το ότι γίνονται μαχητικότεροι χτύπησε κάποιο ευαίσθητο νεύρο του συστήματος που ήθελε τέτοιες κινήσεις να περιορίζονται σε ομιλίες μερικές φορές ακόμα και γραφικών ατόμων και περασμένα..... μεγαλεία.
Η ευθεία αντιπαράθεση με το σύστημα δεν είναι επιθυμητή καθώς το "προνόμιο" είχε παραχωρηθεί στους επαγγελματίες "επαναστάτες " οι οποίοι απολάμβαναν μεταξύ άλλων την ασυλία της πολιτείας.Απο την στιγμη που υπάρχει και κάποιο άλλο αγωνιστικό κύμα στην ακριβώς αντίθετη πλευρά είναι κατι που θεωρείται επικίνδυνο καθώς μπορεί να ανατρέψει τις ισσοροπίες.Το γεγονός ότι υπάρχουν πολίτες που διαδηλώνουν όχι για την τσέπη τους ή για κάποιο διορισμό ή δε μιλούν για την διάλυση του κράτους είναι κατι που δεν θα το συγχωρήσουν.Ομως να είναι σίγουροι ότι αυτή η πλευρά διαθέτει μεγαλύτερες αντοχές και αυτό γιατί παίρνει δύναμη απο τους ένδοξους προγόνους μας αλλά και την αγωνία της παράδοσης στις επόμενες γενεές Ελλήνων μιας Ελλάδας.......ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: