Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΝ Η....ΝΟΜΙΚΗ

Tο είδαμε και αυτό .....Στην Ελλάδα του τζάμπα ανθρωπισμού....Της χώρας του μπάστε σκύλοι αλέστε.400 λαθρομετανάστες ανενόχλητοι αφού πήραν το καράβι και ταξίδεψαν απο την Κρήτη στην Αθήνα κατέληξαν να κάνουν κατάληψη στην Νομική σχολή Αθηνών.
Δεν θα σχολιάσουμε το γεγονός ότι οι γνωστοί "προοδευτικοί" στην πλειοψηφία τους "αιώνιοι" φοιτητές έφτασαν στο σημείο να διαρρήξουν την πόρτα του εκπαιδευτικού ιδρύματος για να τους βάλουν μέσα.
Ούτε θα μιλήσουμε για τις προφανείς ευθύνες τόσο της πρυτανείας αλλά και της ΕΛΑΣ που σύμφωνα με μαρτυρίες ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ τους λαθρομετανάστες.
Σε εκείνο που θα επικεντρωθούμε είναι πως σύμφωνα με τα γεγονότα πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο των συνήθεις ύποπτων "αριστεριστών" που ανέχεται τόσο η πολιτεία όσο και η ηγεσία της ΕΛΑΣ που προτιμά να βγάζει το μένος της πάνω σε "οπλισμένους" με Ελληνικές σημαίες διαδηλωτές.
Ακούστηκαν αρκετά απο χθες τόσο για την λειτουργία της Σχολής,όσο και απο το στόμα του πρύτανη για....ανθυγιεινές συνθήκες.
Απο κανένα όμως δεν ακούσαμε ούτε τι πρόκειται να πράξει η αστυνομία μπροστά στο οφθαλμοφανές αδίκημα της διάρρηξης και κατάληψης δημοσίου κτιρίου.
Αλλά κυρίως δεν ακούσαμε κατι για το "αυθόρμητο" ταξιδάκι των "αναξιοπαθούντων".
Καταρχάς απο που και ως που ο Παπουτσής με το "μεγαλεπήβολο" σχεδιασμό του φράγματος στον Εβρο θέλει να σταματήσει την ροή όταν είναι ανίκανος να ελέγξει 400 λαθρομετανάστες οι οποίοι με το πλοίο της γραμμής!!! αφού κάνουν κρουαζιέρα φτάνουν να καταλάβουν ένα δημόσιο ίδρυμα.
Απο που και ποιον αυτοί οι άνθρωποι οργανώθηκαν και συντεταγμένα οδηγήθηκαν συγκεκριμένα στην Νομική;Οταν είναι αμφίβολο αν ήξεραν και κατα που πέφτει.
Αυτό το τελευταίο δεν μας το απάντησε κανείς.
Πέρα όμως απο αυτά τα ερωτηματικά το γεγονός είναι πως το σχέδιο εξετελέσθη.
Πλέον παρακολουθήσαμε τους λαθρο αλλαλάζοντες και πανηγυρίζοντες για το κατόρθωμα να απειλούν και απο πάνω πως αν δεν τους δοθούν χαρτιά θα κάνουν απεργία πείνας.
Φυσικά δεν γνωρίζω ποια θα είναι η τύχη τους αν και μάλλον η κυβέρνηση των "ανθρωπιστών" θα υποκύψει στο αίτημα τους βάζοντας ιδέες και στο μυαλό άλλων επίδοξων καταληψιών που θα θελήσουν να επωφεληθούν απο τον πολιτικό σχεδιασμό κάποιων.
Εκείνο όμως που περιμένουμε απο την πολιτεία είναι να εφαρμόσει έστω για μια φορά τον νόμο.Να αδειάσει ΑΜΕΣΑ το κτίριο γράφοντας στα α..... της τον βλακώδη "ασυλο-νόμο" που παρεπιμπτόντως εκτός απο άσυλο για τρομοκράτες,κουκουλοφόρους και ασυλο-γιάφκας που παρασκευάζονται απο μολότωφ και άλλος εξοπλισμός.
Εχει....προοδεύσει αφού το έχουν πάρει μυρωδιά και οι λάθρο μικροπωλητές που απλώνουν την πραμάτεια τους είτε στο άσυλο του...... πεζοδρομίου είτε μπαίνουν ακόμα και μέσα επι τη εμφανίσει αστυνομικών δασκαλεμένοι απο τους συνήθεις...άπλυτους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το πανεπιστήμιο είναι άσυλο ιδεών και δεν αποτελεί άσυλο φυσικών προσώπων ούτε καν των φοιτούντων στο εκάστοτε ίδρυμα.Αυτήν την καραμέλα του ασύλου που μπορεί να ταμπουρώνεται ο καθένας στο πανεπιστήμιο και να κάνει ο,τι γουστάρει επιτέλους ας την αφήσουν καποιοι....
Αλλά αφού το πάνε έτσι δεν μαζευόμαστε καμμιά 500 άτομα να πάμε να τους σαπίσουμε και να πετάξουμε έξω τους λαθρομετανάστες και μετά να επικαλεστούμε το άσυλο για να μην μας πειράξει κανείς???
Ή όλως τυχαίως τότε θα άρουν το άσυλο και εμάς,τους εργαζόμενους,φορολογούμενους και εκ των πραγμάτων νομιμους στη χώρα όντας Έλληνες θα μπουκάρουν για να μας σύρουν από τα μαλλιά έξω???Ε?Και τί κυρώσεις θα υποστούμε μετά???