Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011

ΕΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ "ΠΛΑΚΑΚΙΑ" ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ

Μας άδειασαν για μια ακόμα φορά οι "φίλοι" μας οι Ευρωπαίοι.
Οι συνομιλίες μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας που διεξήχθησαν στις Βρυξέλλες με θέμα την επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών αποδείχθηκαν φιάσκο.
Η Τουρκία που ως αντάλλαγμα ζητούσε την κατάργηση θεώρησης βίζας των υπηκόων της κάνοντας έναν ελιγμό που έγινε αποδεκτός απο την ΕΕ περιόρισε την συμφωνία επανεισδοχής σε όσους μόνον έχουν την τουρκική υπηκοότητα και αυτό ύστερα απο αίτημα που πρέπει να υποβληθεί απο ελληνικής πλευράς και αφου εξεταστεί να απαντηθεί θετικά ή....ΑΡΝΗΤΙΚΑ μετα 5 ημέρες.
Όπως κανείς μπορεί να καταλάβει μια τέτοια συμφωνία είναι κενό γράμμα για την χώρα μας αφού η συντριπτική πλειοψηφία των λαθρομεταναστών μπορεί να προέρχονται απο την Τουρκία πλην όμως δεν διαθέτουν τουρκική υπηκοότητα και αυτό οι γείτονες το γνωρίζουν πολύ καλά.
Μάλιστα μας έκαναν και "παραχώρηση" ώστε να δέχονται επανεισδοχή λαθρομεταναστών ΜΟΝΟΝ όταν συλλαμβάνονται 20 χιλιόμετρα μακριά απο τα τουρκικά σύνορα.
Πάλι καλά που δεν όρισαν την απόσταση ανάμεσα στα δυο συνοριακά φυλάκια.....
Ρε σεις εδω ούτε το 10% δεν συλλαμβάνουν και αυτό τους βγάζουν εισιτήρια για Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Η συγκεκριμένη συμφωνία πάντως παραβλέπει αυτή που είχε γίνει το 2002 μεταξύ Αθήνας και Αγκυρας.Μια συμφωνία που η Τουρκία ουδέποτε εφάρμοσε.
Ετσι για τα επόμενα τουλάχιστον 4 χρόνια και με την ανοχή πλέον της ΕΕ η χώρα μας θα διατηρηθεί ως η ευρωπαϊκή χαβούζα.
Συμπέρασμα.....Κόφτε το λαιμό σας μας λένε οι "εταίροι" μας ως απάντηση στους Ελληνες πολιτικούς που ακόμα ονειρεύονται την ευρωπαϊκή "αλληλεγγύη" και τα "ευρωπαϊκά" σύνορα.
Με την frontex θα μείνετε ρε κακομοίρηδες!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: