Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΗΤΑΝ....ΝΑΥΑΓΙΟ!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Στις 13 Ιανουαρίου 2011 πιλότοι ελικοπτέρων S-70B-6 Aegean Hawk της 2ης ΜΕΛ εγκλώβισαν βορειοανατολικά της Κέας τούρκικο υποβρύχιο που βολτάριζε ανενόχλητο σε απόσταση ανάσας από την Αθήνα.
Το επεισόδιο είναι καταγεγραμμένο στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων αλλά η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων (για να κρύψει την αποτυχία του συστήματος άμυνας και αναχαίτισης), προσπάθησε να βγάλει τους Έλληνες πιλότους τρελούς και ανίκανους.
Ετσι "βάφτισαν" το τούρκικο υποβρύχιο…ναυάγιο υποστηρίζοντας (πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων) ότι τα ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα του Πολεμικού Ναυτικού κυνηγούσαν ένα εγκαταλειμμένο ναυάγιο για ώρες.
Η περιπολία του τουρκικού υποβρυχίου στην Κέα έγινε λίγες μόνο μέρες μετά τη συνάντηση Παπανδρέου – Ερντογάν στο Ερζερούμ και η διέλευση του από όλο το κεντρικό Αιγαίο καθώς δεν είναι η πρώτη φορά αφού έχουν προηγηθεί "αβλαβής" διελεύσεις φρεγατών μέχρι την Ευβοια και το Σούνιο.....
Μόνο κολυμπώντας δεν έρχονται πλεον οι Τούρκοι.......
Ολα αυτά δείχνουν την αναποτελεσματικότητα για να μην πούμε ανικανότητα κάποιων υψηλά ιστάμενων στην στρατιωτική ηγεσία...Καλά για την πολιτική ηγεσία ούτε λόγος αφού τα δείγματα γραφής τους ακόμα τα ψάχνουμε στον....αέρα των Ιμίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: